Redaktor Napisano 15 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2019 Projekt domu Marina II Szczegółowy opis projektu domu Marina II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/marinaII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weronika Napisano 14 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2019 Witam, proszę o rysunki szczegółowe i kosztorys na adres weronikaokaj@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 10 godzin temu, Weronika napisał: Witam, proszę o rysunki szczegółowe i kosztorys na adres weronikaokaj@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję Dzień dobry, projekt Marina II jest w fazie opracowywania dokumentacji technicznej. W związku z tym nie jestem w stanie udostępnić materiałów, o które Pani prosi. Projekt będzie gotowy w połowie listopada. Proszę o przypomnienie się w tym terminie o rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kmarta Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Witam, Wspaniały projekt. Jaka jest planowana wysokość ścianki kolankowej?Czy są już rysunki szczegółowe projektu? Jeśli tak to proszę o przesłanie na adres e-mail: martakrawczyk@poczta.onet.pl. Kiedy pojawi się kosztorys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 6 godzin temu, Kmarta napisał: Witam, Wspaniały projekt. Jaka jest planowana wysokość ścianki kolankowej?Czy są już rysunki szczegółowe projektu? Jeśli tak to proszę o przesłanie na adres e-mail: martakrawczyk@poczta.onet.pl. Kiedy pojawi się kosztorys? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Wysokość ścianki kolankowej wynosi około 60 cm. Kosztorys będzie dostępny za 3-4 tygodnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin C. Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 Witam, Jestem również bardzo zainteresowany projektem dlatego powielam prośbę poprzedniczki i proszę o przesłanie kosztorysu oraz szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres marcin.cebula@gmail.com Pozdrawiam Marcin Cebula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 13 godzin temu, Marcin C. napisał: Witam, Jestem również bardzo zainteresowany projektem dlatego powielam prośbę poprzedniczki i proszę o przesłanie kosztorysu oraz szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres marcin.cebula@gmail.com Pozdrawiam Marcin Cebula Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prośba Napisano 14 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2020 Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie rzutów i kosztorysu (Marina II)? Pozdrawiam, Klaudia Stoppel stoppel.klaudia@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2020 58 minut temu, Gość Prośba napisał: Dzień dobry. Czy mogłabym prosić o przesłanie rzutów i kosztorysu (Marina II)? Pozdrawiam, Klaudia Stoppel stoppel.klaudia@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość NEO Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2020 Dzień dobry. Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń. Pozdrawiam Andrzej nneooart@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2020 3 godziny temu, Gość NEO napisał: Dzień dobry. Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń. Pozdrawiam Andrzej nneooart@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prośba o materiały Napisano 15 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2020 Dzień dobry, My z żoną również jesteśmy bardzo zainteresowani tym projektem. Trochę mnie martwi wysokość ścianki kolankowej 60 cm. Również proszę o podesłanie wszystkich możliwych, darmowych materiałów. Mój adres to piotrk1990@o2.pl Pzdr Piotr Kuchta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2020 13 godzin temu, Gość Prośba o materiały napisał: Dzień dobry, My z żoną również jesteśmy bardzo zainteresowani tym projektem. Trochę mnie martwi wysokość ścianki kolankowej 60 cm. Również proszę o podesłanie wszystkich możliwych, darmowych materiałów. Mój adres to piotrk1990@o2.pl Pzdr Piotr Kuchta Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2020 Witam, zakupiłem projekt MarinaII lecz będę zmieniał strop na monolityczny (żelbetowy) ze względu na ścianki dzialowe na piętrze (z k-g na gazobeton) czy ma ktoś może projekt takiego stropu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2020 proszę o kontakt na maila buki1@tlen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2020 6 godzin temu, Gość Radek napisał: Witam, zakupiłem projekt MarinaII lecz będę zmieniał strop na monolityczny (żelbetowy) ze względu na ścianki dzialowe na piętrze (z k-g na gazobeton) czy ma ktoś może projekt takiego stropu ? Dzień dobry, projekt stropu oraz dostosowanie pozostałej konstrukcji budynku powinny zostać zaprojektowane przez uprawnionego konstruktora. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Renata Napisano 10 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2020 Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o podesłanie wszystkich możliwych, darmowych materiałów. Mój adres renata2910@onet.eu dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2020 2 godziny temu, Gość Renata napisał: Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o podesłanie wszystkich możliwych, darmowych materiałów. Mój adres renata2910@onet.eu dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prośba o materiały Napisano 12 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2020 Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o podesłanie wszystkich możliwych rysunków i materiałów. Jeżeli jest możliwość to w odbiciu lustrzanym. Dziękuję i pozdrawiam. Adres: auto-hamer@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2020 13 godzin temu, Gość Prośba o materiały napisał: Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o podesłanie wszystkich możliwych rysunków i materiałów. Jeżeli jest możliwość to w odbiciu lustrzanym. Dziękuję i pozdrawiam. Adres: auto-hamer@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darina K. Napisano 24 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2020 Witam, Jestem również bardzo zainteresowany projektem dlatego powielam prośbę poprzedniczki i proszę o przesłanie kosztorysu oraz szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres dar.kubicova@gmail.com Pozdrawiam Darina Kubicová Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2020 4 minuty temu, Gość Darina K. napisał: Witam, Jestem również bardzo zainteresowany projektem dlatego powielam prośbę poprzedniczki i proszę o przesłanie kosztorysu oraz szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres dar.kubicova@gmail.com Pozdrawiam Darina Kubicová Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Przed zakupem projektu możemy udostępnić zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość avczz Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o podesłanie wszystkich możliwych rysunków i materiałów. Dziękuję i pozdrawiam. Adres: marek88model@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 8 minut temu, Gość avczz napisał: Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o podesłanie wszystkich możliwych rysunków i materiałów. Dziękuję i pozdrawiam. Adres: marek88model@o2.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 13 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2020 Dzień dobry, jestem bardzo zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres marcin.wdowiak@op.pl. dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi