Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...
Napisano

Witam, ja również poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: dawid.rebisz@gmail.com

Napisano
19 godzin temu, Gość dżordż napisał:

Witam, ja również poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: dawid.rebisz@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 1 year later...
Napisano

Witam, poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: kinga-eb@wp.pl

• 3 months later...
Gość fuga
Napisano

Witam, ja również poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: wersjapes@gmail.com

Napisano
11 godzin temu, Gość fuga napisał:

Witam, ja również poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: wersjapes@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry. Poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: kamil_oc@o2.pl 

• 3 weeks later...
Napisano

Dzień dobry,

Szacunkowy koszt budowy tego domu jest chyba sprzed kilku lat, czy mogę prosić o podanie wyliczenia w obecnych warunkach?

Napisano
14 godzin temu, Gość Ewa Pe napisał:

Dzień dobry,

Szacunkowy koszt budowy tego domu jest chyba sprzed kilku lat, czy mogę prosić o podanie wyliczenia w obecnych warunkach?

Dzień dobry, w tej chwili nie mamy zaplanowanej aktualizacji kosztorysu do projektu Hiro II. 

• 3 months later...
Gość Krystian.S
Napisano

Dzień dobry, czy jest możliwe by wysłać na adres krystiansypniewski@wp.pl szczegółowe rysunki pomieszczeń. Pozdrawiam 

• 5 months later...
Gość Gość Tomek
Napisano

Witam,

Cy można prosić o nazwę i typ okładziny drewnianej użytej w projekcie do wykończenia domu? Z góry dziękuje.

Napisano
8 godzin temu, Gość Gość Tomek napisał:

Witam,

Cy można prosić o nazwę i typ okładziny drewnianej użytej w projekcie do wykończenia domu? Z góry dziękuje.

Dzień dobry, przez wzgląd na olbrzymi wybór materiałów wykończeniowych, w dokumentacji technicznej nie podajemy konkretnych nazw producentów, tylko rodzaj i przybliżony kolor. W przypadku projektu Hiro II jest to deska elewacyjna w kolorze jasnego brązu. Można spróbować zadać pytanie o wykończenie na naszej grupie poświęconej projektom Hiro i Hiro II: https://www.facebook.com/groups/342698594138874/