Dobre Domy Napisano 11 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2021 23 godziny temu, Gość Beata napisał: Poproszę więcej informacji o Pomieszczeniach na poddaszu na adres beata1908@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość dżordż Napisano 10 Październik 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2021 Witam, ja również poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: dawid.rebisz@gmail.com Cytuj
Redaktor Napisano 11 Październik 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2021 19 godzin temu, Gość dżordż napisał: Witam, ja również poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: dawid.rebisz@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kinga Napisano 23 Październik 2022 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2022 Witam, poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: kinga-eb@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2022 23 godziny temu, Gość Kinga napisał: Witam, poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: kinga-eb@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość fuga Napisano 15 Luty 2023 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2023 Witam, ja również poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: wersjapes@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2023 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2023 11 godzin temu, Gość fuga napisał: Witam, ja również poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: wersjapes@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 11 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2023 Dzień dobry. Poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: kamil_oc@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2023 18 godzin temu, Gość Kamil napisał: Dzień dobry. Poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: kamil_oc@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Pe Napisano 27 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2023 Dzień dobry, Szacunkowy koszt budowy tego domu jest chyba sprzed kilku lat, czy mogę prosić o podanie wyliczenia w obecnych warunkach? Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2023 14 godzin temu, Gość Ewa Pe napisał: Dzień dobry, Szacunkowy koszt budowy tego domu jest chyba sprzed kilku lat, czy mogę prosić o podanie wyliczenia w obecnych warunkach? Dzień dobry, w tej chwili nie mamy zaplanowanej aktualizacji kosztorysu do projektu Hiro II. Cytuj
Gość Krystian.S Napisano 20 Sierpień 2023 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2023 Dzień dobry, czy jest możliwe by wysłać na adres krystiansypniewski@wp.pl szczegółowe rysunki pomieszczeń. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2023 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2023 10 godzin temu, Gość Krystian.S napisał: Dzień dobry, czy jest możliwe by wysłać na adres krystiansypniewski@wp.pl szczegółowe rysunki pomieszczeń. Pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Gość Tomek Napisano 18 Luty Zgłoszenie Napisano 18 Luty Witam, Cy można prosić o nazwę i typ okładziny drewnianej użytej w projekcie do wykończenia domu? Z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty Zgłoszenie Napisano 19 Luty 8 godzin temu, Gość Gość Tomek napisał: Witam, Cy można prosić o nazwę i typ okładziny drewnianej użytej w projekcie do wykończenia domu? Z góry dziękuje. Dzień dobry, przez wzgląd na olbrzymi wybór materiałów wykończeniowych, w dokumentacji technicznej nie podajemy konkretnych nazw producentów, tylko rodzaj i przybliżony kolor. W przypadku projektu Hiro II jest to deska elewacyjna w kolorze jasnego brązu. Można spróbować zadać pytanie o wykończenie na naszej grupie poświęconej projektom Hiro i Hiro II: https://www.facebook.com/groups/342698594138874/. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi