Redaktor Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2019 Projekt domu Hiro II Szczegółowy opis projektu domu Hiro II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/hiroII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Olga Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2019 Jakie są wymiary garażu w tym projekcie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2019 W dniu 15.06.2019 o 18:01, Gość Olga napisał: Jakie są wymiary garażu w tym projekcie? Dzień dobry, szerokość wewnętrzna garażu wynosi 565 cm, długość 601 cm. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Kamila Napisano 3 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2019 Dzien dobry. Czy istnieje możliwość przekształcenia projektu Hiro II na projekt z płaskim dachem? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2019 15 godzin temu, Gość Kamila napisał: Dzien dobry. Czy istnieje możliwość przekształcenia projektu Hiro II na projekt z płaskim dachem? Dzień dobry, można wprowadzić taką zmianę do projektu. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamila Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2019 Dnia 4.09.2019 o 08:37, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, można wprowadzić taką zmianę do projektu. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam czy taka zmiana byłaby płatna? chciałabym zobaczyc przed zakupem jak wyglądałby taki dom z zewnatrz bo nie ukrywam wnętrze mi odpowiada Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2019 11 godzin temu, Gość Kamila napisał: czy taka zmiana byłaby płatna? chciałabym zobaczyc przed zakupem jak wyglądałby taki dom z zewnatrz bo nie ukrywam wnętrze mi odpowiada Dzień dobry, w sprawie wyceny oraz zakresu zmian proszę kontaktować się z nami mailowo na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość zuzu Napisano 10 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2019 Witam, czy jest już może dostępny koszt budowy? czy jest możliwość zrobienia tarsu na dachu garazu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2019 51 minut temu, Gość zuzu napisał: Witam, czy jest już może dostępny koszt budowy? czy jest możliwość zrobienia tarsu na dachu garazu? Dzień dobry, Kosztorys będzie gotowy za około 2 tygodnie. Wtedy też będzie uzupełniona tabelka na stronie www z kosztami. Można wprowadzić taką zmianę do projektu. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lukasz Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2019 Dzien dobry, kiedy bedzie kosztorys? Drugie i trzecie pytanie - czy jest mozliwosc umieszczenia gdzis schowka w tym, projekcie oraz spizarki? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2019 W dniu 29.09.2019 o 08:20, Gość Lukasz napisał: Dzien dobry, kiedy bedzie kosztorys? Drugie i trzecie pytanie - czy jest mozliwosc umieszczenia gdzis schowka w tym, projekcie oraz spizarki? Dzień dobry, W dniu dzisiejszym na naszej stronie pojawią się kosztorysy do projektu. Proponujemy pomieszczenie gospodarcze przeznaczyć na schowek oraz spiżarnię. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemek Napisano 11 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2019 Czy planujecie Państwo dodać opcję wentylacji mechanicznej? Projekt bardzo ciekawy, jednak myślę o nieogrzewanym garażu i przeniesieniu pieca(gazowego) do pomieszczenia gospodarczego. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2019 47 minut temu, Gość Przemek napisał: Czy planujecie Państwo dodać opcję wentylacji mechanicznej? Projekt bardzo ciekawy, jednak myślę o nieogrzewanym garażu i przeniesieniu pieca(gazowego) do pomieszczenia gospodarczego. Dzień dobry, projekt wentylacji mechanicznej można dokupić w cenie 615 zł + koszt wysyłki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2020 Witam, Poproszę o przesłanie rzutów szczegółowych na adres piotrek.maciejewski@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2020 13 godzin temu, Gość Piotr napisał: Witam, Poproszę o przesłanie rzutów szczegółowych na adres piotrek.maciejewski@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Henio Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2021 Dzien dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, interesuje mnie odbicie lustrzane na adres mr.henio@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2021 6 godzin temu, Gość Henio napisał: Dzien dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, interesuje mnie odbicie lustrzane na adres mr.henio@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2021 Witam! Czy są tutaj osoby, które zdecydowały się na projekt domu Hiro lub Hiro II i mogłyby pochwalić się jakimiś zdjęciami? W mojej okolicy nigdzie nie widziałam takiego domku, nie mam możliwości zobaczyć jak wygląda to w środku rzeczywiście, a nie ukrywam bardzo podoba mnie się projekt. Cóż... na forach nic też nie mogę znaleźć. Gdyby ktokolwiek posiadał takie zdjęcia, to byłabym bardzo wdzięczna. Może Państwo posiadają jakieś wizualizacje wnętrza innych pomieszczeń, niż tylko salon? z góry dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2021 9 minut temu, Gość Ania napisał: Witam! Czy są tutaj osoby, które zdecydowały się na projekt domu Hiro lub Hiro II i mogłyby pochwalić się jakimiś zdjęciami? W mojej okolicy nigdzie nie widziałam takiego domku, nie mam możliwości zobaczyć jak wygląda to w środku rzeczywiście, a nie ukrywam bardzo podoba mnie się projekt. Cóż... na forach nic też nie mogę znaleźć. Gdyby ktokolwiek posiadał takie zdjęcia, to byłabym bardzo wdzięczna. Może Państwo posiadają jakieś wizualizacje wnętrza innych pomieszczeń, niż tylko salon? z góry dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam! Dzień dobry, wszystkie wizualizacje wnętrz jakie posiadamy znajdują się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Viola Napisano 19 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2021 Dzień dobry, czy istnieje możliwość przesłania szczegółowych rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń na adres fiolkaz@wp.pl ? Wraz z przekrojem budynku. Interesuje mnie wysokość pomieszczeń na poddaszu oraz jak przebiega sytuacja ze skosami. Będę wdzięczna Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2021 10 godzin temu, Gość Viola napisał: Dzień dobry, czy istnieje możliwość przesłania szczegółowych rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń na adres fiolkaz@wp.pl ? Wraz z przekrojem budynku. Interesuje mnie wysokość pomieszczeń na poddaszu oraz jak przebiega sytuacja ze skosami. Będę wdzięczna Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 23 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2021 Witam, ja również poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: zapodajnik@wp.pl Cytuj
Redaktor Napisano 24 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2021 11 godzin temu, Gość Michał napisał: Witam, ja również poproszę o bardziej szczegółowe wymiary pomieszczeń, wraz z przekrojem budynku, na adres: zapodajnik@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Hiro lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/342698594138874 Cytuj
Gość Beata Napisano 10 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2021 Poproszę więcej informacji o Pomieszczeniach na poddaszu na adres beata1908@wp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi