Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 year later...
Napisano

Dzień dobry,
Interesuje mnie projekt Hiro w odbiciu lustrzanym. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń na adres: barankiewiczmarek@gmail.com

Napisano
12 godzin temu, Gość Marek napisał:

Dzień dobry,
Interesuje mnie projekt Hiro w odbiciu lustrzanym. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń na adres: barankiewiczmarek@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Napisano

Cześć! Szczegółowe rzuty i przekroje z wymiarami proszę o przesłanie w miarę możliwości na adres: lnicoleta@bk.ru

dzięki!

• 3 weeks later...
Napisano

Witam, poproszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów z wymiarami. Adres e mail zaneta.tobiasz@gmail.com 

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie szczegółowych rysunków na adres:  kk_wyceny_budowa@wp.pl

• 1 month later...
Gość Lukasz
Napisano

Dzień dobry,

Proszę o wysłanie wymiarów szczegółowych projektu Giro na adres l.miodyn@gmail.com

Pozdrawiam

Łukasz M.

Napisano
W dniu 9.01.2021 o 10:54, Gość Lukasz napisał:

Dzień dobry,

Proszę o wysłanie wymiarów szczegółowych projektu Giro na adres l.miodyn@gmail.com

Pozdrawiam

Łukasz M.

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 5 months later...
  • 6 months later...
Napisano

Dzień dobry

Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów z projektu Hiro na adres: kamil27021993@interia.pl

Napisano
4 godziny temu, Gość Kamil napisał:

Dzień dobry

Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów z projektu Hiro na adres: kamil27021993@interia.pl

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 years later...
Napisano
14 godzin temu, Gość Klaudia napisał:

Dzień dobry, kiedy będzie dostępny kosztorys? 

Obecnie nie posiadamy aktualnego kosztorysu dla projektu Hiro. Aktualizację kosztorysu można zamówić odpłatnie (w celu zamówienia prosimy kontaktować się z biurem: info@dobredomy.pl).