Redaktor Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2019 Projekt domu Hiro Szczegółowy opis projektu domu Hiro znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/hiro Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Marek Napisano 1 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2020 Dzień dobry, Interesuje mnie projekt Hiro w odbiciu lustrzanym. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń na adres: barankiewiczmarek@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2020 12 godzin temu, Gość Marek napisał: Dzień dobry, Interesuje mnie projekt Hiro w odbiciu lustrzanym. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń na adres: barankiewiczmarek@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maryla Napisano 3 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2020 Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów na adres wyrobaa@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2020 17 godzin temu, Gość Maryla napisał: Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów na adres wyrobaa@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Nicoly Napisano 29 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2020 Cześć! Szczegółowe rzuty i przekroje z wymiarami proszę o przesłanie w miarę możliwości na adres: lnicoleta@bk.ru dzięki! Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2020 12 godzin temu, Gość Nicoly napisał: Cześć! Szczegółowe rzuty i przekroje z wymiarami proszę o przesłanie w miarę możliwości na adres: lnicoleta@bk.ru dzięki! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Żanet Napisano 14 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2020 Witam, poproszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów z wymiarami. Adres e mail zaneta.tobiasz@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2020 31 minut temu, Gość Żanet napisał: Witam, poproszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów z wymiarami. Adres e mail zaneta.tobiasz@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Cas Napisano 16 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2020 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie szczegółowych rysunków na adres: kk_wyceny_budowa@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2020 3 godziny temu, Gość Cas napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie szczegółowych rysunków na adres: kk_wyceny_budowa@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Lukasz Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2021 Dzień dobry, Proszę o wysłanie wymiarów szczegółowych projektu Giro na adres l.miodyn@gmail.com Pozdrawiam Łukasz M. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2021 W dniu 9.01.2021 o 10:54, Gość Lukasz napisał: Dzień dobry, Proszę o wysłanie wymiarów szczegółowych projektu Giro na adres l.miodyn@gmail.com Pozdrawiam Łukasz M. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Hiro lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/342698594138874 Cytuj
Gość Kamil Napisano 20 Styczeń 2022 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2022 Dzień dobry Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów z projektu Hiro na adres: kamil27021993@interia.pl Cytuj
Redaktor Napisano 20 Styczeń 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2022 4 godziny temu, Gość Kamil napisał: Dzień dobry Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów z projektu Hiro na adres: kamil27021993@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Klaudia Napisano 18 Luty Zgłoszenie Napisano 18 Luty Dzień dobry, kiedy będzie dostępny kosztorys? Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty Zgłoszenie Napisano 19 Luty 14 godzin temu, Gość Klaudia napisał: Dzień dobry, kiedy będzie dostępny kosztorys? Obecnie nie posiadamy aktualnego kosztorysu dla projektu Hiro. Aktualizację kosztorysu można zamówić odpłatnie (w celu zamówienia prosimy kontaktować się z biurem: info@dobredomy.pl). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi