bogdan7 Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2019 Witam. Mam pytanie odnośnie urządzenia do podgrzewania wody. Doradźcie proszę z własnego doświadczenia- jakie urządzenie sprawdza się najlepiej? Chodzi mi o domek parterowy, 3 osoby dorosłe oraz 2 dzieci. Mąż chce zamontować pompę ciepła i zasobnik cwu tego typu http://www.noel.pl/zasobnik-cwu/ -czy to dobry pomysł? Ja myślałam o zwykłym kotle gazowym. Które rozwiązanie będzie bardziej korzystne i bardziej oszczędne? Cytuj
budowlaniec Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2019 Ile odbiorców ciepłej wody? Cytuj
katiecat Napisano 2 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2019 Dla tylu osób powinna zdać egzamin pompa ciepła powietrzna do cwu. Cytuj
sernis002 Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2019 Dnia 31.03.2019 o 20:52, budowlaniec napisał: Ile odbiorców ciepłej wody? Przecież napisał, że 3 dorosłe i 2 dzieci czyli razem 5 odbiorców Cytuj
BobBudowniczy88 Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2020 Ja kiedy musiałam podgrzewać wodę bojlerem i rachunki za prąd to o mało mnie nie zjadły. To bardzo niekorzystne rozwiązanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi