Gość Natalia Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 Witam Państwa. Interesuje mnie projekt Dakota IV, jednak nie mogę nigdzie znaleźć zdjęć lub opini z realizacji tego projektu. Czy ktoś z Państaw budował dom z projektu Dakota i mółby się podzielić opiniami i zdjęciami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaiel Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 My budujemy Dakotę 4 z podpiwniczeniem - lustrzane odbicie. Trochę fot z budowy można obejrzeć tutaj: https://www.instagram.com/shaiellifeinscienne/ Opinie: Buduje się super, jest pare drobnych poprawek jak to zwykle bywa . Ale wygląda naprawdę pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dakota iv Napisano 21 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2021 Witam serdecznie. Interesuje mnie projekt Dakota IV. Czy mogę prosić o kontakt osoby, które budowaly taki dom, chodzi o opinię i kilka zdjęć. Podaję maila. m.17wrembel@gmail.com Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi