Gość K&G Napisano 3 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2019 Witam, W załączeniu efekty dwóch miesięcy pracy nad realizacją projektu Hawana w Krakowie :) Cytuj
gosiaksel Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2019 Mozna prosić więcej zdjęć, także ze środka... Cytuj
Agnieszka33 Napisano 7 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2019 W dniu 6.03.2019 o 08:40, gosiaksel napisał: Mozna prosić więcej zdjęć, także ze środka... Dołączam się do prośby Cytuj
K&G KRK Napisano 7 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2019 Za tydzień będzie więcej zdjęć ? pozdrawiam Cytuj
Marcin1988 Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2019 Nawet nie wiecie jak się cieszymy ze was widzimy :) Z żona szukamy hawan właśnie w tych okolicach ;) jesteśmy prawie pewni tego projektu ale z chęcią chcielibyśmy ja zobaczyć na żywo o ile jest taka możliwość ? Macie jakieś zmiany w projekcie ? Pozdrawiamy mój mail mar.hajduga@gmail.com Cytuj
Maruś Napisano 30 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2019 Witam Zakupiliśmy projekt Hawana II i mam nadzieje że dostaniemy pozwolenie w ciągu 2 tygodni. Będziemy budować w okolicach Skały. Bardzo by nam pomogło zobaczyć na żywo ten projekt. Jeżeli jest taka możliwość to poprosiłbym o kontakt marekz62@o2.pl. Marek Cytuj
Joan Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2019 Witam super że tu jestescie . Bedziemy budowac hawana III w lubuskim jeśli możecie prosze o jakiekolwiek wskazówki do budowy ponieważ jestem zielona w tym temacie! co kolwiek fotki, pomysły, rady Z góry dzięki joasiamarczewska7@gmail.com ?️ Cytuj
K1402 Napisano 20 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2019 Witam, Czy jest szansa zobaczyć domek na żywo? Planujemy budowę w przyszłym roku i szukamy kogoś z okolic Krakowa kto już cokolwiek zaczął. Bardzo proszę o wiadomość na maila: kasiadworak1@gmail.com Cytuj
Wudzyn Napisano 27 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2019 Dzień dobry, czy jest możliwość obejrzenia domu na żywo, w poniedziałek 29.04 będę z żoną przejazdem w Krakowie. Bardzo proszę o kontakt na maila wudzyn@gmail.com dziękuję i pozdrawiam. Maciej Cytuj
jmosk Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2019 Witam Państwa, czy byłaby możliwość oglądnięcia domu? Jesteśmy na etapie kupna tego projektu ale chcielibyśmy rozwiać wszelkie wątpliwości. To mój adres e mail: justyna-moskala@o2.pl Proszę o kontakt Pozdrawiam bardzo serdecznie, Justyna Cytuj
Cip Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2019 Witam chciałbym zbudować projekt w Rumunii. Co sądzisz o projekcie? Cytuj
Aleksandra Napisano 1 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2020 Dzień dobry, czy można prosić o dalsze zdjęcia z realizacji domu Hawana? Jestem zainteresowana kupnem tego projektu i chciałabym zobaczyć jak domek się prezentuje w rzeczywistości. Będę wdzięczna za podzielenie się efektem Państwa pracy :) Pozdrawiam Cytuj
Agnieszka88 Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu Hawana, czy mogę prosić o zdjęcia z obecnej realizacji projektu? Czy mogą Państwo coś podpowiedzieć odnośnie realizacji projektu, na co zwrócić uwagę, czy dokonywali Państwo jakiś zmian w projekcie, czy napotkali się Państwo na jakieś problemy? Będę wdzięczna za odpowiedź na e-mail aj.jachimowicz@gmail.com pozdrawiam Cytuj
PawełM Napisano 1 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2020 Dnia 20.04.2019 o 11:52, K1402 napisał: Witam, Czy jest szansa zobaczyć domek na żywo? Planujemy budowę w przyszłym roku i szukamy kogoś z okolic Krakowa kto już cokolwiek zaczął. Bardzo proszę o wiadomość na maila: kasiadworak1@gmail.com również dołączam się do prośby, kontakt do mnie: mielniczukpawel@gmail.com. Z góry dziękuję za kontakt, Paweł Cytuj
HawanaMagdA Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2020 Dzień dobry, Czy zakończyli Państwo swoją budowę? Poproszę o kilka zdjęć z obecnej realizacji projektu? Przymierzamy się do budowy Hawany i jestem ciekawa jak udało się wykonać poszczególne elementy domu. Z góry dziękuję, Magda (datasoft@tqg.pl) Cytuj
Meloody11 Napisano 1 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2020 Jakie koszta poniesione do stanu ze zdjec ??? Dziekuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi