Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 weeks later...
Gość Dominika
Napisano
Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Patrycja i mam pytanie czym dom byłby ogrzewany? Oraz jaka jest szerokość pokoju dziennego? Pozdrawiam
Napisano
13 godzin temu, Gość Dominika napisał:

Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Patrycja i mam pytanie czym dom byłby ogrzewany? Oraz jaka jest szerokość pokoju dziennego? Pozdrawiam

Dzień dobry,

we wszystkich naszych projektach przewidujemy ogrzewanie gazowe.

Istnieje jednak możliwość zmiany sposobu ogrzewania.

Szerokość pokoju dziennego to 4,26m.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Iza
Napisano

Witam. Czy jest mozliwość otrzymania na maila (iza0305@vp.pl) dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i szerokość). Dziękuję i pozdrawiam.

Napisano
W dniu 1.05.2019 o 17:13, Gość Iza napisał:

Witam. Czy jest mozliwość otrzymania na maila (iza0305@vp.pl) dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i szerokość). Dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry, materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam. 

Napisano
17 godzin temu, Gość Emil napisał:

Witam jaki strop w tym projekcie?

Dzień dobry, projekt jest na etapie koncepcji w związku z czym nie ma jeszcze skończonej dokumentacji technicznej. W wersji tego domu "Patrycja II" zastosowano strop Teriva. Prawdopodobnie ten sam będzie użyty w Patrycji natomiast nie jestem w stanie jeszcze tego zagwarantować. Pozdrawiam. 

Gość MALG0RZATA
Napisano
: Witam. Czy jest mozliwość otrzymania na maila malgorzata1974@interia.eu dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i szerokość). Dziękuję i pozdrawiam.
Napisano
20 godzin temu, Gość MALG0RZATA napisał:

: Witam. Czy jest mozliwość otrzymania na maila malgorzata1974@interia.eu dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i szerokość). Dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 3 months later...
Napisano

Dzień dobry, czy również mogę prosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na email: kacperek5@wp.pl. z góry dziękuję...

Napisano
5 godzin temu, Gość Ewa napisał:

Dzień dobry, czy również mogę prosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na email: kacperek5@wp.pl. z góry dziękuję...

Dzień dobry,

materiały szczegółowe do projektu prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Napisano

Witam,

Jestem zainteresowany zakupem projektu Patrycja. Czy mogę prosić o przesłanie na maila awr79@op.pl szczegółowych wymiarów pomieszczeń?

Napisano
12 godzin temu, Gość Adam napisał:

Witam,

Jestem zainteresowany zakupem projektu Patrycja. Czy mogę prosić o przesłanie na maila awr79@op.pl szczegółowych wymiarów pomieszczeń?

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam 

• 4 weeks later...
Napisano
11 godzin temu, tajo13 napisał:

Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Patrycja. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na adres: black.lake.pl@gmail.com ?

Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Gość Projekt Patrycja
Napisano

Witam. Czy jest mozliwość otrzymania na maila (pati-82@wp.pl) dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i szerokość) oraz jaki jest koszt stanu surowego zamkniętego. Dziękuję i pozdrawiam.

Napisano
6 godzin temu, Gość Projekt Patrycja napisał:

Witam. Czy jest mozliwość otrzymania na maila (pati-82@wp.pl) dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i szerokość) oraz jaki jest koszt stanu surowego zamkniętego. Dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Koszty budowy znajdują się w tabelce na naszej stronie internetowej. 

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Mateusz
Napisano

Dzień dobry,

Prosiłbym o przesłanie na e-mail vovic1@o2.pl szczegółowych wymiarów każdego z pomieszczeń, a także jaki jest koszt SSZ.

Z poważaniem, Mateusz.

Napisano
5 godzin temu, Gość Mateusz napisał:

Dzień dobry,

Prosiłbym o przesłanie na e-mail vovic1@o2.pl szczegółowych wymiarów każdego z pomieszczeń, a także jaki jest koszt SSZ.

Z poważaniem, Mateusz.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorys będzie dostępny po upływie około 6 tygodni od momentu zamówienia.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych wymiarów wszystkich pomieszczeń na email: tetrus1@wp.pl. 

Z poważaniem, Radek.

Napisano
3 godziny temu, Gość Radek napisał:

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych wymiarów wszystkich pomieszczeń na email: tetrus1@wp.pl. 

Z poważaniem, Radek.

•  

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Ewela
Napisano
Dnia 31.03.2019 o 20:00, Gość Dominika napisał:

Witam, czy może się pani do mnie odezwać, mam kilka pytań na temat budowy jeżeli się zdecydowaliście na budowę domu Patrycja? Będę wdzięczna. 

• 2 months later...
Napisano

Dzień dobry

Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na email: berezowski.luk@googlemail.com

Napisano
22 godziny temu, Gość Łukasz napisał:

Dzień dobry

Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na email: berezowski.luk@googlemail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość AKwiatkowska
Napisano

Witam serdecznie, waham się między projektem Patrycja a Patrycjusz. Czy ktoś z Państwa posiada zdjęcia z realizacji któregoś z projektów? Będę wdzięczna