Redaktor Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2019 Projekt domu Patrycja Szczegółowy opis projektu domu Patrycja znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/patrycja Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Dominika Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2019 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Patrycja i mam pytanie czym dom byłby ogrzewany? Oraz jaka jest szerokość pokoju dziennego? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2019 13 godzin temu, Gość Dominika napisał: Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Patrycja i mam pytanie czym dom byłby ogrzewany? Oraz jaka jest szerokość pokoju dziennego? Pozdrawiam Dzień dobry, we wszystkich naszych projektach przewidujemy ogrzewanie gazowe. Istnieje jednak możliwość zmiany sposobu ogrzewania. Szerokość pokoju dziennego to 4,26m. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iza Napisano 1 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2019 Witam. Czy jest mozliwość otrzymania na maila (iza0305@vp.pl) dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i szerokość). Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2019 W dniu 1.05.2019 o 17:13, Gość Iza napisał: Witam. Czy jest mozliwość otrzymania na maila (iza0305@vp.pl) dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i szerokość). Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2019 17 godzin temu, Gość Emil napisał: Witam jaki strop w tym projekcie? Dzień dobry, projekt jest na etapie koncepcji w związku z czym nie ma jeszcze skończonej dokumentacji technicznej. W wersji tego domu "Patrycja II" zastosowano strop Teriva. Prawdopodobnie ten sam będzie użyty w Patrycji natomiast nie jestem w stanie jeszcze tego zagwarantować. Pozdrawiam. Cytuj
Gość MALG0RZATA Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2019 : Witam. Czy jest mozliwość otrzymania na maila malgorzata1974@interia.eu dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i szerokość). Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2019 20 godzin temu, Gość MALG0RZATA napisał: : Witam. Czy jest mozliwość otrzymania na maila malgorzata1974@interia.eu dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i szerokość). Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ewa Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2019 Dzień dobry, czy również mogę prosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na email: kacperek5@wp.pl. z góry dziękuję... Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2019 5 godzin temu, Gość Ewa napisał: Dzień dobry, czy również mogę prosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na email: kacperek5@wp.pl. z góry dziękuję... Dzień dobry, materiały szczegółowe do projektu prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2019 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Patrycja. Czy mogę prosić o przesłanie na maila awr79@op.pl szczegółowych wymiarów pomieszczeń? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2019 12 godzin temu, Gość Adam napisał: Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Patrycja. Czy mogę prosić o przesłanie na maila awr79@op.pl szczegółowych wymiarów pomieszczeń? Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
tajo13 Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2019 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Patrycja. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na adres: black.lake.pl@gmail.com ? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2019 11 godzin temu, tajo13 napisał: Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Patrycja. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na adres: black.lake.pl@gmail.com ? Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Projekt Patrycja Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2019 Witam. Czy jest mozliwość otrzymania na maila (pati-82@wp.pl) dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i szerokość) oraz jaki jest koszt stanu surowego zamkniętego. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2019 6 godzin temu, Gość Projekt Patrycja napisał: Witam. Czy jest mozliwość otrzymania na maila (pati-82@wp.pl) dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i szerokość) oraz jaki jest koszt stanu surowego zamkniętego. Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Koszty budowy znajdują się w tabelce na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2019 Dzień dobry, Prosiłbym o przesłanie na e-mail vovic1@o2.pl szczegółowych wymiarów każdego z pomieszczeń, a także jaki jest koszt SSZ. Z poważaniem, Mateusz. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2019 5 godzin temu, Gość Mateusz napisał: Dzień dobry, Prosiłbym o przesłanie na e-mail vovic1@o2.pl szczegółowych wymiarów każdego z pomieszczeń, a także jaki jest koszt SSZ. Z poważaniem, Mateusz. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorys będzie dostępny po upływie około 6 tygodni od momentu zamówienia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Radek Napisano 12 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2019 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych wymiarów wszystkich pomieszczeń na email: tetrus1@wp.pl. Z poważaniem, Radek. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2019 3 godziny temu, Gość Radek napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych wymiarów wszystkich pomieszczeń na email: tetrus1@wp.pl. Z poważaniem, Radek. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewela Napisano 2 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2020 Dnia 31.03.2019 o 20:00, Gość Dominika napisał: Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Patrycja i mam pytanie czym dom byłby ogrzewany? Oraz jaka jest szerokość pokoju dziennego? Pozdrawiam Witam, czy może się pani do mnie odezwać, mam kilka pytań na temat budowy jeżeli się zdecydowaliście na budowę domu Patrycja? Będę wdzięczna. Cytuj
Gość Łukasz Napisano 24 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2020 Dzień dobry Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na email: berezowski.luk@googlemail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2020 22 godziny temu, Gość Łukasz napisał: Dzień dobry Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na email: berezowski.luk@googlemail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość AKwiatkowska Napisano 16 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2020 Witam serdecznie, waham się między projektem Patrycja a Patrycjusz. Czy ktoś z Państwa posiada zdjęcia z realizacji któregoś z projektów? Będę wdzięczna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi