Redaktor Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2019 Projekt domu Morgan II Szczegółowy opis projektu domu Morgan II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/morganII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość MM Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2019 Witam, Jestem zainteresowana zakupem projektu Morgan II. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji dotyczących projektu Morgan II . wysokość i długości ścian pomieszczeń, rysunki , kalkulację, kosztorys. Proszę o przesłanie danych na mail Izabela.mm@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2019 12 godzin temu, Gość MM napisał: Witam, Jestem zainteresowana zakupem projektu Morgan II. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji dotyczących projektu Morgan II . wysokość i długości ścian pomieszczeń, rysunki , kalkulację, kosztorys. Proszę o przesłanie danych na mail Izabela.mm@interia.pl Dzień dobry, projekt Morgan II jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe oraz koszty budowy. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Martinezo Napisano 28 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2019 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych: marcint-79@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2019 19 minut temu, Gość Martinezo napisał: Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych: marcint-79@wp.pl Dzień dobry, projekt Morgan II jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe oraz koszty budowy. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Bartek Napisano 24 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2019 Dzień dobry, Czy istnieje już możliwość przesłania szczegółowych rysunków tego projektu? bgawelda@gmail.com Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2019 16 minut temu, Gość Bartek napisał: Dzień dobry, Czy istnieje już możliwość przesłania szczegółowych rysunków tego projektu? bgawelda@gmail.com Pozdrawiam, Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość fromm Napisano 30 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2019 Dzień dobry, Proszę o przesłanie materiałów odnośnie projektu "Morgan II" na adres fromm@tlen.pl . pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2019 9 godzin temu, Gość fromm napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie materiałów odnośnie projektu "Morgan II" na adres fromm@tlen.pl . pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 1 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2019 Dzień Dobry, Czy mogę również prosić o szczegółowe rysunki projektu "Morgan II" na maila parcela@gazeta.pl. Pozdrawiam Andrzej Karaś Z góry dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2019 12 minut temu, Gość Andrzej napisał: Dzień Dobry, Czy mogę również prosić o szczegółowe rysunki projektu "Morgan II" na maila parcela@gazeta.pl. Pozdrawiam Andrzej Karaś Z góry dziękuje Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Remik Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektem, proszę przesłać rysunki szczegółowe na adres: remikp111@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2019 6 godzin temu, Gość Remik napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektem, proszę przesłać rysunki szczegółowe na adres: remikp111@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2020 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres ppajorp@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2020 4 godziny temu, Gość Piotr napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres ppajorp@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kurak Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2020 Czy ktoś buduje aktualnie ten dom? proszę o kontakt Cytuj
Gość Kasia85 Napisano 14 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2020 Witam, my zaczynamy budowę w lutym. Też szukam kogoś kto buduje ten dom. Cytuj
Gość Gość Kinga Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2020 Dzień dobry, Czy istnieje możliwość przesłania szczegółowych rysunków tego projektu? kinganastarowicz@gmail.com Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2020 6 minut temu, Gość Gość Kinga napisał: Dzień dobry, Czy istnieje możliwość przesłania szczegółowych rysunków tego projektu? kinganastarowicz@gmail.com Pozdrawiam, Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Piotr Guziewicz Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2020 Dnia 14.01.2020 o 16:30, Gość Kasia85 napisał: Witam, my zaczynamy budowę w lutym. Też szukam kogoś kto buduje ten dom. Dnia 9.01.2020 o 19:53, Gość Kurak napisał: Czy ktoś buduje aktualnie ten dom? proszę o kontakt Witam my też startujemy jak się uda to marzec .Czekamy na pozwolenie na budowę chętnie się wymienimy doświadczeniami Pozdrawiamy Marta i Piotr Info pod : guziky@gmail.com Cytuj
Gość Kamil25 Napisano 15 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2020 Dzień Dobry :) Czy również mógłbym prosić o wysłanie szczegółowego projektu domu na e-mail kkapral123@gmail.com Pozdrawiam ! Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2020 22 godziny temu, Gość Kamil25 napisał: Dzień Dobry Czy również mógłbym prosić o wysłanie szczegółowego projektu domu na e-mail kkapral123@gmail.com Pozdrawiam ! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość sakeh Napisano 2 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2020 Dobry Wieczór, czy mogę prosić o przesłanie rysunków na sakeh78@gmail.com? Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2020 17 godzin temu, Gość sakeh napisał: Dobry Wieczór, czy mogę prosić o przesłanie rysunków na sakeh78@gmail.com? Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pawel Makosa Napisano 7 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektem, proszę przesłać rysunki szczegółowe na adres: pawel.makosa@gmail.com Pozdrawiam PMakosa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi