Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 months later...
Napisano

Witam. Czy projekt tego domu jest dostępny od ręki? Potrzebuje wymiary obrysu parteru domu do WZ. Czy jest możliwość ich otrzymania?

Napisano
22 godziny temu, Gość Albert napisał:

Witam. Czy projekt tego domu jest dostępny od ręki? Potrzebuje wymiary obrysu parteru domu do WZ. Czy jest możliwość ich otrzymania?

Dzień dobry, projekt jest na etapie koncepcji, dopiero po złożeniu zamówienia rozpoczniemy opracowywanie dokumentacji technicznej. Proszę podać adres e-mail, wówczas wyślemy obrys budynku z koncepcji. Obrys ten na etapie projektu budowlanego może się zmienić o kilka centymetrów.

Pozdrawiam.

Napisano
22 godziny temu, Gość Albert napisał: Witam. Czy projekt tego domu jest dostępny od ręki? Potrzebuje wymiary obrysu parteru domu do WZ. Czy jest możliwość ich otrzymania?
Dzień dobry, projekt jest na etapie koncepcji, dopiero po złożeniu zamówienia rozpoczniemy opracowywanie dokumentacji technicznej. Proszę podać adres e-mail, wówczas wyślemy obrys budynku z koncepcji. Obrys ten na etapie projektu budowlanego może się zmienić o kilka centymetrów. Pozdrawiam.

Dziękuję za odpowiedź. Adres email: alqu@interia.pl Różnica kilku centymetrów na tym etapie nie robi żadnej różnicy. Jaki byłby ewentualny czas oczekiwania na finalny projekt i dokumentację techniczną? Pozdr.
Napisano
22 godziny temu, Gość Albert napisał: Witam. Czy projekt tego domu jest dostępny od ręki? Potrzebuje wymiary obrysu parteru domu do WZ. Czy jest możliwość ich otrzymania?
Dzień dobry, projekt jest na etapie koncepcji, dopiero po złożeniu zamówienia rozpoczniemy opracowywanie dokumentacji technicznej. Proszę podać adres e-mail, wówczas wyślemy obrys budynku z koncepcji. Obrys ten na etapie projektu budowlanego może się zmienić o kilka centymetrów. Pozdrawiam.

Przepraszam, jak pisałem odpowiedź to nie zauważyłem, że otrzymałem wszystkie interesujące mnie informacje z biura, także proszę uznać wcześniejszą moją prośbę za nieaktualną. Dziękuję.
  • 2 years later...