Redaktor Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2019 Projekt domu Morgan Szczegółowy opis projektu domu Morgan znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/morgan Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Albert Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2019 Witam. Czy projekt tego domu jest dostępny od ręki? Potrzebuje wymiary obrysu parteru domu do WZ. Czy jest możliwość ich otrzymania? Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2019 22 godziny temu, Gość Albert napisał: Witam. Czy projekt tego domu jest dostępny od ręki? Potrzebuje wymiary obrysu parteru domu do WZ. Czy jest możliwość ich otrzymania? Dzień dobry, projekt jest na etapie koncepcji, dopiero po złożeniu zamówienia rozpoczniemy opracowywanie dokumentacji technicznej. Proszę podać adres e-mail, wówczas wyślemy obrys budynku z koncepcji. Obrys ten na etapie projektu budowlanego może się zmienić o kilka centymetrów. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Albert Napisano 18 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2019 22 godziny temu, Gość Albert napisał: Witam. Czy projekt tego domu jest dostępny od ręki? Potrzebuje wymiary obrysu parteru domu do WZ. Czy jest możliwość ich otrzymania? Dzień dobry, projekt jest na etapie koncepcji, dopiero po złożeniu zamówienia rozpoczniemy opracowywanie dokumentacji technicznej. Proszę podać adres e-mail, wówczas wyślemy obrys budynku z koncepcji. Obrys ten na etapie projektu budowlanego może się zmienić o kilka centymetrów. Pozdrawiam. Dziękuję za odpowiedź. Adres email: alqu@interia.pl Różnica kilku centymetrów na tym etapie nie robi żadnej różnicy. Jaki byłby ewentualny czas oczekiwania na finalny projekt i dokumentację techniczną? Pozdr. Cytuj
Gość Albert Napisano 18 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2019 22 godziny temu, Gość Albert napisał: Witam. Czy projekt tego domu jest dostępny od ręki? Potrzebuje wymiary obrysu parteru domu do WZ. Czy jest możliwość ich otrzymania? Dzień dobry, projekt jest na etapie koncepcji, dopiero po złożeniu zamówienia rozpoczniemy opracowywanie dokumentacji technicznej. Proszę podać adres e-mail, wówczas wyślemy obrys budynku z koncepcji. Obrys ten na etapie projektu budowlanego może się zmienić o kilka centymetrów. Pozdrawiam. Przepraszam, jak pisałem odpowiedź to nie zauważyłem, że otrzymałem wszystkie interesujące mnie informacje z biura, także proszę uznać wcześniejszą moją prośbę za nieaktualną. Dziękuję. Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Morgan lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/220354643303945 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi