Redaktor Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2019 Projekt domu Elsa V Szczegółowy opis projektu domu Elsa V znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/elsaV Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość JAREK Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2019 Dzień dobry, Właśnie zamówiłem u Państwa projekt ELSA V - lustro. Niestety czas oczekiwania to około 5-7 tygodni. Czy mogę od Państwa uzyskać rysunki szczegółowe np rzutu poddasza oraz przekroju wraz z dachem? Potrzebuję ich do pozyskania drzew o odpowiednich wymiarach na więźbę dachową. Jeśli Państwo macie możliwość wysłania jakichkolwiek informacji pozwalających odczytać wymiary krokiew i murłat będę bardzo wdzięczny. Nie ukrywam, że zależy mi na czasie. Pozdrawiam serdecznie email: jaro.turski@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2019 2 godziny temu, Gość JAREK napisał: Dzień dobry, Właśnie zamówiłem u Państwa projekt ELSA V - lustro. Niestety czas oczekiwania to około 5-7 tygodni. Czy mogę od Państwa uzyskać rysunki szczegółowe np rzutu poddasza oraz przekroju wraz z dachem? Potrzebuję ich do pozyskania drzew o odpowiednich wymiarach na więźbę dachową. Jeśli Państwo macie możliwość wysłania jakichkolwiek informacji pozwalających odczytać wymiary krokiew i murłat będę bardzo wdzięczny. Nie ukrywam, że zależy mi na czasie. Pozdrawiam serdecznie email: jaro.turski@gmail.com Dzień dobry, są to elementy opracowania dokumentacji technicznej, która będzie dostępna za około 5-7 tygodni. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Dawid Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2019 Czy będzie na stronie dostępny kosztorys budowy domu Elsa V? Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2019 9 godzin temu, Gość Dawid napisał: Czy będzie na stronie dostępny kosztorys budowy domu Elsa V? Dzień dobry, projekt Elsa V jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej. Dopiero po jej zakończeniu zostanie zlecony kosztorys. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Dawid Napisano 10 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2019 9 godzin temu, Gość Dawid napisał: Czy będzie na stronie dostępny kosztorys budowy domu Elsa V? Dzień dobry, projekt Elsa V jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej. Dopiero po jej zakończeniu zostanie zlecony kosztorys. Pozdrawiam. Czy już wiecie kiedy będzie dokumentacja Elsa V? Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2019 7 godzin temu, Gość Dawid napisał: Dzień dobry, projekt Elsa V jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej. Dopiero po jej zakończeniu zostanie zlecony kosztorys. Pozdrawiam. Czy już wiecie kiedy będzie dokumentacja Elsa V? Dzień dobry, planowany termin zakończenia prac nad dokumentacją techniczną to koniec kwietnia. Kosztorys będzie natomiast gotowy pod koniec maja. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafal Napisano 28 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2019 Dzień dobry, czy ten projekt jest już dostępny wraz z dokumentacją techniczną? Jeśli tak to czy mógłbym poprosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres rafalur@gmail.com? Czy termin przygotowania kosztorysu na koniec maja (w zasadzie to już) jest nadal aktualny? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2019 10 godzin temu, Gość Rafal napisał: Dzień dobry, czy ten projekt jest już dostępny wraz z dokumentacją techniczną? Jeśli tak to czy mógłbym poprosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres rafalur@gmail.com? Czy termin przygotowania kosztorysu na koniec maja (w zasadzie to już) jest nadal aktualny? Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy będą dostępne za około 2 tygodnie. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Dawid Napisano 2 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2019 10 godzin temu, Gość Rafal napisał: Dzień dobry, czy ten projekt jest już dostępny wraz z dokumentacją techniczną? Jeśli tak to czy mógłbym poprosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres rafalur@gmail.com? Czy termin przygotowania kosztorysu na koniec maja (w zasadzie to już) jest nadal aktualny? Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy będą dostępne za około 2 tygodnie. Pozdrawiam. ja również poproszę o dokumentację na maila dawid@greators.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2019 9 godzin temu, Gość Dawid napisał: ja również poproszę o dokumentację na maila dawid@greators.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Michał Napisano 12 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2019 Witam, poproszę o dokumentację tego projektu, jeżeli jest taka możliwość. barczyk84@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2019 3 godziny temu, Gość Michał napisał: Witam, poproszę o dokumentację tego projektu, jeżeli jest taka możliwość. barczyk84@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Odp Napisano 17 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2019 Witam, poproszę o dokumentację tego projektu, jeżeli jest taka możliwość. kondi087@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2019 W dniu 17.08.2019 o 12:45, Gość Odp napisał: Witam, poproszę o dokumentację tego projektu, jeżeli jest taka możliwość. kondi087@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam. Cytuj
Tomek111 Napisano 8 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2019 Jeżeli istnieje możliwość proszę o dokumentację na 6gabr6yel6@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2019 W dniu 8.11.2019 o 15:59, Tomek111 napisał: Jeżeli istnieje możliwość proszę o dokumentację na 6gabr6yel6@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam. Cytuj
Marek90 Napisano 17 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2020 Witam. Proszę o podesłanie dokumentacji na adres - marekkesek90@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2020 11 godzin temu, Marek90 napisał: Witam. Proszę o podesłanie dokumentacji na adres - marekkesek90@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 29 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Luty 2020 Szanowni Państwo, jeśli mogę prosić to również będę wdzięczny za przesłanie dokumentacji na adres paulel1990@gmail.com. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2020 9 godzin temu, Gość Paweł napisał: Szanowni Państwo, jeśli mogę prosić to również będę wdzięczny za przesłanie dokumentacji na adres paulel1990@gmail.com. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartosz Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2020 Witam, prosiłbym o przesłanie dokumentacji na adres bwoszczylo@o2.pl Dziękuje i pozdrawiam ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2020 9 godzin temu, Gość Bartosz napisał: Witam, prosiłbym o przesłanie dokumentacji na adres bwoszczylo@o2.pl Dziękuje i pozdrawiam ? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 28 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2020 Dnia 1.03.2020 o 23:12, Gość Bartosz napisał: Witam, prosiłbym o przesłanie dokumentacji na adres bwoszczylo@o2.pl Dziękuje i pozdrawiam ? Ja również poproszę o przesłanie dokumentacji na adres kochtus@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2020 15 godzin temu, Gość Paulina napisał: Ja również poproszę o przesłanie dokumentacji na adres kochtus@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi