gum Napisano 14 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2018 Nasz domek aktualnie wygląda tak... Cytuj
Agnieszka33 Napisano 18 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2018 Cudowny,gratuluję!!! Ma Pani może zdjęcie z salonu na korytarz ,interesuje mnie ta perspektywa .Pozdrawiam.Aga Cytuj
gum Napisano 19 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2018 nie robiłam z tej perspektywy więc zrobię i dodam Cytuj
gosiaksel Napisano 20 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2018 A ja jestem ciekawa jak wyglądają te dwa pokoiki o tym samym metrażu... czy według Pani są wystarczające czy jednak przymałe... poproszę o zdjęcia... Cytuj
markast Napisano 20 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2018 Dzień dobry. A ja proszę o odpowiedź czy zmieniała Pani kąt nachylenia dachu ewentualnie podwyższyła ściankę kolankową? Pozdrawiam Cytuj
Monika58 Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2019 Dnia 14.11.2018 o 19:26, gum napisał: Nasz domek aktualnie wygląda tak... GUM dziękujemy za zdjęcia, super zobaczyć jak to wygląda już w budowie My właśnie rozpoczęliśmy budowę woj. mazowieckie - a czy można wiedzieć gdzie Wasz domek stoi ? Chętnie byśmy zobaczyli go na żywo. Jeszcze bardzo interesuje mnie jak wygląda dach w salonie od środka - czy mogę prosić o kilka zdjęć ? Na jakie ogrzewanie domu się zdecydowaliście ? Cytuj
sylwia_tarnawa@o2.pl Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2020 Piękny domek, my jesteśmy na etapie więźby Czy mogą Państwo wrzucić zdjęcia sufitu w salonie? Pozdrawiamy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi