Gość Kasia Napisano 14 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2018 Nasz domek narazie wygląda tak Cytuj
Greg Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2019 Piekny domek wyglada przecudnie , z zona mamy ten sam projekt realizacja bedzie na wiosne tego roku chcialbym zadac pare pytan a najlepiej obejrzec na zywo jesli bylaby taka okazja Cytuj
Marcin1988 Napisano 2 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2019 Witam czy wprowadzała Pani jakieś zmiany? W których okolicach stawia się domek ? Pozdrawiam Cytuj
Maggda Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2019 Witam Pani Kasiu, Chciałabym zapytać o koszt fundamentu pod Hawanę (około) ile to wyniosło? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj
Joan Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2019 Witam super że tu jestescie . Bedziemy budowac hawana III lustro w lubuskim jeśli możecie prosze o jakiekolwiek wskazówki do budowy ponieważ jestem zielona w tym temacie! cokolwiek fotki, pomysły, rady Z góry dzięki joasiamarczewska7@gmail.com ?️ Cytuj
kamil.lubinski82@gmail.com Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2021 Witam Pani Kasiu, Czy ma Pani aktualne zdjęcie, jaki jest efekt końcowy ? Ja również chciałbym wiedzieć czy wprowadzała Pani zmainy do projektu....ja widząc niektóre zdjecia odniosłem wrażenie, że ten salon, jego szerokość mogłaby być większa, czyli żeby wydłużyć trochę bryłę. Bardzo mi się podoba komin w domku, wygląda na kamień naturalny ciosany, choć mogę się mylić ? Też taki chciałbym mieć w swoim domu. Mógłbym prsośic Panią lub kogoś innego jesli użyliście naturalnego kamienia na tarasie/ na kominek o przesłanie zdjęć Na e-mail: kamil.lubinski82@gamil.com z góry serdecznie dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi