Gość Rafał Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2019 Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na maila rafal.gniot@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2019 11 godzin temu, Gość Rafał napisał: Witam Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na maila rafal.gniot@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2020 Dzień dobry można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu? Na adres andrzejmajorczyk91@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2020 14 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Dzień dobry można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu? Na adres andrzejmajorczyk91@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2020 Dzien dobry bardzo proszę o przesłanie mi kosztorysu do SSZ na e-mail bercik1234@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2020 52 minuty temu, Gość Robert napisał: Dzien dobry bardzo proszę o przesłanie mi kosztorysu do SSZ na e-mail bercik1234@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2020 Dzień dobry można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych Na adres email bercik1234@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2020 2 godziny temu, Gość Robert napisał: Dzień dobry można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych Na adres email bercik1234@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane w dniu wczorajszym. Proszę sprawdzić w folderze spam. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2020 Otrzymałem zestawienie materiałów stanu surowego a prosze jeszcze o rysunki szczegółowe email bercik1234@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2020 14 godzin temu, Gość Robert napisał: Otrzymałem zestawienie materiałów stanu surowego a prosze jeszcze o rysunki szczegółowe email bercik1234@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość ewelina Napisano 29 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2020 Goście Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2019 Proszę o przesłanie ogólnego kosztorysu oraz pełnych wymiarów projektu na maila: e-nawrocka@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2020 Godzinę temu, Gość ewelina napisał: Proszę o przesłanie ogólnego kosztorysu oraz pełnych wymiarów projektu na maila: e-nawrocka@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Projekt Nana Napisano 13 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2020 Dzień dobry, Czy byłaby możliwość przesłania szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na: mpiaskowski1@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2020 4 godziny temu, Gość Projekt Nana napisał: Dzień dobry, Czy byłaby możliwość przesłania szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na: mpiaskowski1@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Luki Napisano 3 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2020 Dzień dobry, Czy byłaby możliwość przesłania szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na: kwitas@op.plk Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2020 W dniu 3.08.2020 o 06:07, Gość Luki napisał: Dzień dobry, Czy byłaby możliwość przesłania szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na: kwitas@op.plk Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Dzień dobry materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Svip Napisano 4 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2020 Dzień dobry proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres m.rajkiewicz@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2020 3 godziny temu, Gość Svip napisał: Dzień dobry proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres m.rajkiewicz@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
turbo Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2020 Proszę przesłać rysunki i kosztorys na maila - turbokula@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2020 2 godziny temu, turbo napisał: Proszę przesłać rysunki i kosztorys na maila - turbokula@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość BEATA Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2020 Dzien dobry, czy moge prosic o przesłanie rysunkow i kosztorysu na maila? Czy ktos posiada zdjęcia z realizacji??? Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2020 13 godzin temu, Gość BEATA napisał: Dzien dobry, czy moge prosic o przesłanie rysunkow i kosztorysu na maila? Czy ktos posiada zdjęcia z realizacji??? Dzień dobry, proszę podać adres e-mail. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adrian Napisano 4 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2021 Dzień dobry proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres adrian_bak1@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2021 21 godzin temu, Gość Adrian napisał: Dzień dobry proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres adrian_bak1@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beata Napisano 31 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2021 Dnia 14.12.2020 o 19:31, Gość BEATA napisał: Dzien dobry, czy moge prosic o przesłanie rysunkow i kosztorysu na maila? Czy ktos posiada zdjęcia z realizacji??? Nasza Nana w wersji antracyt....jeszcze bez tynku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi