Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2020 1 godzinę temu, Gość Magda napisał: Witam również proszę o przesłanie wszystkich darmowych dokumentów/ materiałów/ wycen na adres mailowy: lukaszuk.magda@gmail.com Z gory dziękuje. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lukasz Napisano 9 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2020 Dzień dobry, Proszę o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów na lukasz.banczyk@gmail.com I jeśli to możliwe proszę również o zestawienie materiałów. Pozdrawiam, Łukasz Bańczyk Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2020 7 godzin temu, Gość Lukasz napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów na lukasz.banczyk@gmail.com I jeśli to możliwe proszę również o zestawienie materiałów. Pozdrawiam, Łukasz Bańczyk Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Magda05 Napisano 10 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2020 Witam, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres madzia_cieslak@tlen.pl. Dziekuje Magda Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2020 9 godzin temu, Magda05 napisał: Witam, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres madzia_cieslak@tlen.pl. Dziekuje Magda Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Arek K Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2020 Dzień dobry, Również proszę o przesłanie wszystkich darmowych dokumentów/ materiałów/ wycen na adres mailowy: arelsystem@interia.pl Pozdrawiam Arkadiusz Klein Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2020 2 godziny temu, Gość Arek K napisał: Dzień dobry, Również proszę o przesłanie wszystkich darmowych dokumentów/ materiałów/ wycen na adres mailowy: arelsystem@interia.pl Pozdrawiam Arkadiusz Klein Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mituś Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2020 Witam Zakupiłem projekt orchidea budowę zaczynamy w tym roku Cytuj
Gość Arek K Napisano 3 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2020 Dnia 13.02.2020 o 15:44, Gość Mituś napisał: Witam Zakupiłem projekt orchidea budowę zaczynamy w tym roku Czekamy na relację... Cytuj
Gość Mateusz M Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2020 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie na mój adres email mateusz_misiak@wp.pl wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2020 11 godzin temu, Gość Mateusz M napisał: Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie na mój adres email mateusz_misiak@wp.pl wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość gość Napisano 5 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2020 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie na mój adres email remigiusz.zawada@onet.eu wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2020 1 minutę temu, Gość gość napisał: Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie na mój adres email remigiusz.zawada@onet.eu wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 9 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2020 Uprzejmie proszę o przesłanie na mój adres email raven-m@wp.pl wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu. dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2020 9 minut temu, Gość Marta napisał: Uprzejmie proszę o przesłanie na mój adres email raven-m@wp.pl wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu. dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość dawidzb Napisano 9 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2020 Witam serdecznie, Bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu na maila : dawidzbik@wp.pl Dziękuję bardzo. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2020 15 godzin temu, Gość dawidzb napisał: Witam serdecznie, Bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu na maila : dawidzbik@wp.pl Dziękuję bardzo. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Konrad Napisano 11 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2020 Witam, proszę o przesłanie wszystkich darmowych dokumentów/rysunków/materiałów/wycen do projektu Orchidea w wersji podstawowej oraz lustrzanym odbiciu. Mój email: pylo_konrad@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2020 22 godziny temu, Gość Konrad napisał: Witam, proszę o przesłanie wszystkich darmowych dokumentów/rysunków/materiałów/wycen do projektu Orchidea w wersji podstawowej oraz lustrzanym odbiciu. Mój email: pylo_konrad@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2020 Witam, bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących projektu Orchidea w wersji podstawowej oraz lustrzane odbicie na maila : joannamez@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2020 11 godzin temu, Gość Joanna napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących projektu Orchidea w wersji podstawowej oraz lustrzane odbicie na maila : joannamez@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość wezyr99 Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2020 Dzień dobry czy mogę prosić o wysyłkę materiałów pod adres dawidkruczek@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2020 3 godziny temu, Gość wezyr99 napisał: Dzień dobry czy mogę prosić o wysyłkę materiałów pod adres dawidkruczek@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarosław Kic Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2020 Dzień Dobry, Bardzo proszę o przesłanie wszystkich możliwych dokumentów na adres jaroslawkic.sanok@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Kic Jarosław Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2020 3 godziny temu, Gość Jarosław Kic napisał: Dzień Dobry, Bardzo proszę o przesłanie wszystkich możliwych dokumentów na adres jaroslawkic.sanok@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Kic Jarosław Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi