Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2020 1 godzinę temu, Gość Magda napisał: Witam również proszę o przesłanie wszystkich darmowych dokumentów/ materiałów/ wycen na adres mailowy: lukaszuk.magda@gmail.com Z gory dziękuje. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lukasz Napisano 9 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2020 Dzień dobry, Proszę o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów na lukasz.banczyk@gmail.com I jeśli to możliwe proszę również o zestawienie materiałów. Pozdrawiam, Łukasz Bańczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2020 7 godzin temu, Gość Lukasz napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów na lukasz.banczyk@gmail.com I jeśli to możliwe proszę również o zestawienie materiałów. Pozdrawiam, Łukasz Bańczyk Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magda05 Napisano 10 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2020 Witam, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres madzia_cieslak@tlen.pl. Dziekuje Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2020 9 godzin temu, Magda05 napisał: Witam, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres madzia_cieslak@tlen.pl. Dziekuje Magda Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arek K Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2020 Dzień dobry, Również proszę o przesłanie wszystkich darmowych dokumentów/ materiałów/ wycen na adres mailowy: arelsystem@interia.pl Pozdrawiam Arkadiusz Klein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2020 2 godziny temu, Gość Arek K napisał: Dzień dobry, Również proszę o przesłanie wszystkich darmowych dokumentów/ materiałów/ wycen na adres mailowy: arelsystem@interia.pl Pozdrawiam Arkadiusz Klein Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mituś Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2020 Witam Zakupiłem projekt orchidea budowę zaczynamy w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arek K Napisano 3 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2020 Dnia 13.02.2020 o 15:44, Gość Mituś napisał: Witam Zakupiłem projekt orchidea budowę zaczynamy w tym roku Czekamy na relację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz M Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie na mój adres email mateusz_misiak@wp.pl wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2020 11 godzin temu, Gość Mateusz M napisał: Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie na mój adres email mateusz_misiak@wp.pl wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 5 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2020 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie na mój adres email remigiusz.zawada@onet.eu wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2020 1 minutę temu, Gość gość napisał: Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie na mój adres email remigiusz.zawada@onet.eu wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marta Napisano 9 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2020 Uprzejmie proszę o przesłanie na mój adres email raven-m@wp.pl wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2020 9 minut temu, Gość Marta napisał: Uprzejmie proszę o przesłanie na mój adres email raven-m@wp.pl wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu. dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dawidzb Napisano 9 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2020 Witam serdecznie, Bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu na maila : dawidzbik@wp.pl Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 15 godzin temu, Gość dawidzb napisał: Witam serdecznie, Bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących tego projektu na maila : dawidzbik@wp.pl Dziękuję bardzo. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Konrad Napisano 11 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2020 Witam, proszę o przesłanie wszystkich darmowych dokumentów/rysunków/materiałów/wycen do projektu Orchidea w wersji podstawowej oraz lustrzanym odbiciu. Mój email: pylo_konrad@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2020 22 godziny temu, Gość Konrad napisał: Witam, proszę o przesłanie wszystkich darmowych dokumentów/rysunków/materiałów/wycen do projektu Orchidea w wersji podstawowej oraz lustrzanym odbiciu. Mój email: pylo_konrad@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Joanna Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 Witam, bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących projektu Orchidea w wersji podstawowej oraz lustrzane odbicie na maila : joannamez@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2020 11 godzin temu, Gość Joanna napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych darmowych materiałów dotyczących projektu Orchidea w wersji podstawowej oraz lustrzane odbicie na maila : joannamez@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wezyr99 Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2020 Dzień dobry czy mogę prosić o wysyłkę materiałów pod adres dawidkruczek@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2020 3 godziny temu, Gość wezyr99 napisał: Dzień dobry czy mogę prosić o wysyłkę materiałów pod adres dawidkruczek@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarosław Kic Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2020 Dzień Dobry, Bardzo proszę o przesłanie wszystkich możliwych dokumentów na adres jaroslawkic.sanok@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Kic Jarosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2020 3 godziny temu, Gość Jarosław Kic napisał: Dzień Dobry, Bardzo proszę o przesłanie wszystkich możliwych dokumentów na adres jaroslawkic.sanok@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Kic Jarosław Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi