Redaktor Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2018 Projekt domu Nela VI Szczegółowy opis projektu domu Nela VI znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/nelaVI Zapraszamy do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PiotrAS Napisano 12 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2018 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rzutów i przekroi na adres: pm130420@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2018 2 godziny temu, Gość PiotrAS napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rzutów i przekroi na adres: pm130420@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, projekt Nela VI jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość doris Napisano 18 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2018 Witam , kiedy projekt będzie dostępny od ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2018 18 godzin temu, Gość doris napisał: Witam , kiedy projekt będzie dostępny od ręki? Dzień dobry, Projekt będzie dostępny od ręki za około 8 tygodni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kostek Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam 2kostek2@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2019 8 godzin temu, Gość Kostek napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam 2kostek2@gmail.com Dzień dobry, materiały wyślemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PBR Napisano 9 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2019 Dzień dobry, poproszę o szczegółowe plany projektu (lustrzane odbicie), kosztorys - jeżeli jest dostępny oraz informacje o możliwych zamianach w projekcie (interesują mnie zmiany: ogrzewania, zwiększenie powierzchni tarasu, zmiana układu ścian). adres: pbr@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2019 4 godziny temu, Gość PBR napisał: Dzień dobry, poproszę o szczegółowe plany projektu (lustrzane odbicie), kosztorys - jeżeli jest dostępny oraz informacje o możliwych zamianach w projekcie (interesują mnie zmiany: ogrzewania, zwiększenie powierzchni tarasu, zmiana układu ścian). adres: pbr@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, materiały prześlemy w poniedziałek. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne, możemy udostępnić przed zakupem projektu zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że przybliży to szacowany koszt budowy. Wszystkie zmiany, o których Pan wspomniał są możliwe do wykonania. Tego typu zmiany (nie ingerujące w konstrukcję budynku) zalecamy wykonać na etapie adaptacji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingax93 Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 W dniu 8.11.2018 o 13:48, Redaktor napisał: Projekt domu Nela VI Szczegółowy opis projektu domu Nela VI znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/nelaVI Zapraszamy do dyskusji! Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam kin.maj.93@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2019 16 godzin temu, kingax93 napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam kin.maj.93@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PiotrAs135 Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuje i pozdrawiam pm130420@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2019 4 godziny temu, Gość PiotrAs135 napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuje i pozdrawiam pm130420@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sebol Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 Witam . interesuje mnie zakup projektu.prosze o szczegóły planu. foka1711@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2019 12 godzin temu, Gość Sebol napisał: Witam . interesuje mnie zakup projektu.prosze o szczegóły planu. foka1711@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Natalia93 Napisano 2 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2019 Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuję i pozdrawiam kaczkowska.n@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 17 godzin temu, Gość Natalia93 napisał: Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuję i pozdrawiam kaczkowska.n@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 Witam, w którym roku powstała ta wersja projektu, budujemy dom z projektu Nela który adaptowaliśmy aby miał poddasze użytkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin1 Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Z góry dziękuję i pozdrawiam marwo17@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2019 13 godzin temu, Gość Anna napisał: Witam, w którym roku powstała ta wersja projektu, budujemy dom z projektu Nela który adaptowaliśmy aby miał poddasze użytkowe. Dzień dobry, projekt został opracowany w styczniu tego roku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2019 12 godzin temu, Gość Marcin1 napisał: Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Z góry dziękuję i pozdrawiam marwo17@vp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość witamwas1234 Napisano 7 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2019 witam redakcje , prosze o szczegolowe plany jestem zainteresowany, michal1989-5@o2.pl dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2019 1 godzinę temu, Gość witamwas1234 napisał: witam redakcje , prosze o szczegolowe plany jestem zainteresowany, michal1989-5@o2.pl dziekuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomasz Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 witam. poprosze o szczegółowe plany tego budynku. tomek-domagalski@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2019 12 godzin temu, Gość Tomasz napisał: witam. poprosze o szczegółowe plany tego budynku. tomek-domagalski@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi