Dobre Domy Napisano 23 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2023 W dniu 20.10.2023 o 21:01, Gość Karolina napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz jak istnieje taka możliwość poproszę również o zestawienie materiałów na e-mail: transmat14@icloud.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane Cytuj
Gość Mateo Napisano 9 Listopad 2023 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2023 Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz poproszę również o zestawienie materiałów dla projektu Miriam V na adres: mateo1kr1@gmail.com. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2023 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2023 17 godzin temu, Gość Mateo napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz poproszę również o zestawienie materiałów dla projektu Miriam V na adres: mateo1kr1@gmail.com. Dzień dobry, materiały zostały wysłane Cytuj
Gość Dawid Napisano 18 Styczeń 2024 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2024 Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Miriam V. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: olesdawid@outlook.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2024 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2024 17 godzin temu, Gość Dawid napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Miriam V. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: olesdawid@outlook.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane Cytuj
Gość Hanna Napisano 1 Luty 2024 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2024 Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: hannazatorska83@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2024 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2024 20 godzin temu, Gość Hanna napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: hannazatorska83@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane Cytuj
Gość Darek Napisano 24 Marzec 2024 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2024 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: darko308@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2024 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2024 W dniu 24.03.2024 o 22:08, Gość Darek napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: darko308@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane Cytuj
Gość Marcin Gość Napisano 6 Maj 2024 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2024 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: piekarski.1.marcin@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2024 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2024 W dniu 6.05.2024 o 11:30, Gość Marcin Gość napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: piekarski.1.marcin@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane Cytuj
Gość Marcin Piekarski Napisano 21 Maj 2024 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2024 Czy dysponują Państwo kosztorysem budowy wraz zestawieniem materiałów? Czy mogę prosić o przesłanie na adres: piekarski.1.marcin@gmail.com Cytuj
Gość Tayfun Napisano 8 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2024 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Miriam V , czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres: turecki1992@gmail.com Cytuj
Gość Bartosz Napisano 20 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2024 Dnia 8.11.2018 o 11:58, Redaktor napisał: Projekt domu Miriam V Szczegółowy opis projektu domu Miriam V znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/miriamV Zapraszamy do dyskusji! Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Miriam V. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: bartoszn@poczta.fm Proszę także o info jakie dokumenty otrzymam po zakupie projektu . Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2024 W dniu 20.09.2024 o 10:05, Gość Bartosz napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu Miriam V. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: bartoszn@poczta.fm Proszę także o info jakie dokumenty otrzymam po zakupie projektu . Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Cytuj
Gość Kosztorys Napisano 6 Grudzień 2024 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2024 Czy dysponują Państwo aktualnym kosztorysem budowy wraz zestawieniem materiałów na projekt Miriam VIA. Czy mogę prosić o przesłanie na adres: nkatarzynska@gmail.com? Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Grudzień 2024 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2024 W dniu 6.12.2024 o 21:17, Gość Kosztorys napisał: Czy dysponują Państwo aktualnym kosztorysem budowy wraz zestawieniem materiałów na projekt Miriam VIA. Czy mogę prosić o przesłanie na adres: nkatarzynska@gmail.com? Dzień dobry, nie mamy jeszcze kosztorysu do projektu Miriam VI A. Pełne kosztorysy dostępne są odpłatnie i można je zamówić przez formularz dostępny na https://www.dobredomy.pl/projekty/kosztorysy/kosztorys_stanu_wykonczonego_144/, albo mailowo info@dobredomy.pl. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi