Gość Marzena Napisano 6 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2021 On 4/5/2021 at 3:02 PM, Guest Patrycja said: https://www.facebook.com/groups/372466243783565 Grupa na facebooku :) O super :) właśnie poprosiłam o doleczenie, pozdrawiam Cytuj
Wojtek72 Napisano 11 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2021 Dzień dobry! Jestem zainteresowany projektami Miriam V i Miriam VI proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji i szczegółowych rysunków na adres vojt72@wp.pl . Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Redaktor Napisano 12 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2021 9 godzin temu, Wojtek72 napisał: Dzień dobry! Jestem zainteresowany projektami Miriam V i Miriam VI proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji i szczegółowych rysunków na adres vojt72@wp.pl . Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 17 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2021 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem, proszę o udostępnienie wszystkich możliwych materiałów dodatkowych, jakie mogą państwo przesłać. Mój email: kamilkonskie@gmail.com Pozdrawiam serdecznie! Cytuj
Redaktor Napisano 17 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2021 Godzinę temu, Gość Kamil napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem, proszę o udostępnienie wszystkich możliwych materiałów dodatkowych, jakie mogą państwo przesłać. Mój email: kamilkonskie@gmail.com Pozdrawiam serdecznie! Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość gosc Napisano 11 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2021 Witam, Bardzo proszę o wysłanie szczegółowego planu na adres e-mail: marek87zdunek@02.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2021 21 godzin temu, Gość gosc napisał: Witam, Bardzo proszę o wysłanie szczegółowego planu na adres e-mail: marek87zdunek@02.pl Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Miriam lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/392201402298758 Cytuj
Gość Prośba Napisano 17 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2021 Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na maila dariachodkowska@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2021 W dniu 17.09.2021 o 09:56, Gość Prośba napisał: Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na maila dariachodkowska@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 17 Październik 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2021 Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na maila damian.hebel@wp.pl Cytuj
Redaktor Napisano 18 Październik 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2021 10 godzin temu, Gość Gość napisał: Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na maila damian.hebel@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 15 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2022 Dzień dobry, Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na maila grant55@wp.pl Cytuj
Redaktor Napisano 15 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2022 20 minut temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry, Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na maila grant55@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pat Napisano 31 Sierpień 2022 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2022 Dzień dobry, Bardzo proszę o wysłanie szczegółowego planu projektów Miriam II,IV,V,VI na adres e-mail pat_b@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 1 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2022 19 godzin temu, Gość Pat napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o wysłanie szczegółowego planu projektów Miriam II,IV,V,VI na adres e-mail pat_b@op.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kuba Napisano 2 Grudzień 2022 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2022 Proszę o przesłanie szczegółowego planu, jeżeli jest taka możliwość proszę również o zestawienie materiałów na mail: wlodar49@gmail.com Pozdrawiam, Kuba Cytuj
Redaktor Napisano 5 Grudzień 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2022 W dniu 2.12.2022 o 22:19, Gość Kuba napisał: Proszę o przesłanie szczegółowego planu, jeżeli jest taka możliwość proszę również o zestawienie materiałów na mail: wlodar49@gmail.com Pozdrawiam, Kuba Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Miriam V Napisano 16 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2023 Dzień dobry. Projekt Miriam V spełnia moje kryteria i przekonuje mnie... Proszę o przesłanie materiałów do szczegółowej analizy tj rysunki, kosztorysy i inne potrzebne do j/w na maila: arkadiusz.klinger@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 17 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2023 15 godzin temu, Gość Miriam V napisał: Dzień dobry. Projekt Miriam V spełnia moje kryteria i przekonuje mnie... Proszę o przesłanie materiałów do szczegółowej analizy tj rysunki, kosztorysy i inne potrzebne do j/w na maila: arkadiusz.klinger@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 30 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2023 Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz jak istnieje taka możliwość poproszę również o zestawienie materiałów na e-mail: lkozi@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2023 9 godzin temu, Gość Łukasz napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz jak istnieje taka możliwość poproszę również o zestawienie materiałów na e-mail: lkozi@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 28 Sierpień 2023 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2023 Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz jak istnieje taka możliwość poproszę również o zestawienie materiałów dla Miriam V i VI na e-mail: adam.janicki1023@proton.me Dziękuję Cytuj
administrator Napisano 31 Sierpień 2023 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2023 W dniu 28.08.2023 o 15:56, Gość Adam napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz jak istnieje taka możliwość poproszę również o zestawienie materiałów dla Miriam V i VI na e-mail: adam.janicki1023@proton.me Dziękuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 20 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2023 Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowego planu oraz jak istnieje taka możliwość poproszę również o zestawienie materiałów na e-mail: transmat14@icloud.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi