Gość Projekt Miriam V Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2020 Witam, czy jest możliwość wysłania uproszczonego projektu wraz z wymiarami? iphone02@wp.pl pozdrawiam Marcin Kowalski Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2020 23 godziny temu, Gość Projekt Miriam V napisał: Witam, czy jest możliwość wysłania uproszczonego projektu wraz z wymiarami? iphone02@wp.pl pozdrawiam Marcin Kowalski Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Miriam Napisano 10 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2020 Witam proszę o szczegółowe darmowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały oraz stolarkę zewnętrzną i wewnętrzną do projektu Miriam V. Adres e-mail kamilooo1722@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2020 1 godzinę temu, Gość Miriam napisał: Witam proszę o szczegółowe darmowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały oraz stolarkę zewnętrzną i wewnętrzną do projektu Miriam V. Adres e-mail kamilooo1722@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2020 Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane jak i plan oraz stolarkę i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam serdecznie. mail: piotr-ek85@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2020 2 godziny temu, Gość Piotr napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane jak i plan oraz stolarkę i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam serdecznie. mail: piotr-ek85@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość bart Napisano 30 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Lipiec 2020 Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam mail: bartosz@esmart.com.pl Cytuj
Gość Miriam Napisano 30 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Lipiec 2020 Dnia 1.07.2020 o 13:42, Gość Piotr napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane jak i plan oraz stolarkę i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam serdecznie. mail: piotr-ek85@wp.pl Również poproszę w/w dane na maila: monpanufnik@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2020 W dniu 30.07.2020 o 11:50, Gość bart napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam mail: bartosz@esmart.com.pl Dzień dobry. Materiały do projektu prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2020 14 godzin temu, Gość Miriam napisał: Również poproszę w/w dane na maila: monpanufnik@gmail.com Dzień dobry. Materiały do projektu prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Martyna Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2020 Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem domu. Proszę o udostępnienie szczegółowych danych projektu i wszystkich materiałów jakie mogą Państwo udostępnić do wglądu. Pozdrawiam. Adres e-mail: flipper4@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2020 Godzinę temu, Gość Martyna napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem domu. Proszę o udostępnienie szczegółowych danych projektu i wszystkich materiałów jakie mogą Państwo udostępnić do wglądu. Pozdrawiam. Adres e-mail: flipper4@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Muczos Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2020 Witam, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres: stefan247@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2020 7 godzin temu, Gość Muczos napisał: Witam, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres: stefan247@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość BETA Napisano 11 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2021 Witam, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres beta0408@wpl.pl Czy ten dom mają Państwo w konstrukcji drewnianej szkieletowej? Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2021 18 godzin temu, Gość BETA napisał: Witam, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres beta0408@wpl.pl Czy ten dom mają Państwo w konstrukcji drewnianej szkieletowej? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nie posiadamy wersji projektu w technologii szkieletowej. Pozdrawiam Cytuj
ŁukaszKasia Napisano 1 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2021 Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam mail : lukaszkrawczyk84@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2021 13 godzin temu, ŁukaszKasia napisał: Witam. Jestem zainteresowany projektem domu. Proszę o szczegółowe dane i wszystko co mogą państwo mi udostępnić do wglądu. pozdrawiam mail : lukaszkrawczyk84@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość ElizaP Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2021 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres epiotrowicz@op.pl. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2021 21 godzin temu, Gość ElizaP napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres epiotrowicz@op.pl. Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kornelia Napisano 30 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2021 Dzień dobry, proszę o udostępnienie wszystkich możliwych informacji i danych, jakie mogą państwo podać. korneliazebracka@gmail.com Pozdrawiam serdecznie! Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2021 3 godziny temu, Gość Kornelia napisał: Dzień dobry, proszę o udostępnienie wszystkich możliwych informacji i danych, jakie mogą państwo podać. korneliazebracka@gmail.com Pozdrawiam serdecznie! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja Napisano 5 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2021 https://www.facebook.com/groups/372466243783565 Grupa na facebooku :) Cytuj
Gość Patrycja Napisano 4 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2021 Witam. Jestem zainteresowana projektem domu. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: patrycjaaa2020@gmail.com Dziękuję pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 5 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2021 11 godzin temu, Gość Patrycja napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem domu. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz materiałów dodatkowych na adres email: patrycjaaa2020@gmail.com Dziękuję pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi