Gość Pogod Napisano 6 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2021 Dnia 5.07.2020 o 14:27, Gość BartoszW napisał: Witam. Czy mógłbym prosić o wymiary pomieszczeń i przekroje na adres pogod@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2021 17 godzin temu, Gość Pogod napisał: Witam. Czy mógłbym prosić o wymiary pomieszczeń i przekroje na adres pogod@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość MALWINA Napisano 17 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2021 Dzień Dobry czy mogę prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących w/w projektu zarówno w wersji podstawowej jak i odbicia lustrzanego? Z podaniem wymiarów pomieszczeń. Mailowo na adres malwinarb@gmail.com Dziękuję bardzo. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2021 8 minut temu, Gość MALWINA napisał: Dzień Dobry czy mogę prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących w/w projektu zarówno w wersji podstawowej jak i odbicia lustrzanego? Z podaniem wymiarów pomieszczeń. Mailowo na adres malwinarb@gmail.com Dziękuję bardzo. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Karol Napisano 7 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2021 Czy mógłbym prosić o wysłanie dokładniejszych wymiarów pomieszczeń ? Ogólnie wszystkich dostępnych danych dotyczących projektu? Mój adres mailowy to blady.lolek@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2021 21 godzin temu, Gość Gość Karol napisał: Czy mógłbym prosić o wysłanie dokładniejszych wymiarów pomieszczeń ? Ogólnie wszystkich dostępnych danych dotyczących projektu? Mój adres mailowy to blady.lolek@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 12 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2021 Dzień dobry, czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysynków na adres tomekszal @ gmail.com? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2021 W dniu 12.02.2021 o 17:07, Gość Tomek napisał: Dzień dobry, czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysynków na adres tomekszal @ gmail.com? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Elwira Napisano 21 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2021 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących projektu NALA 3: spis materiałów do stanu surowego oraz rzuty z wymiarami szczegółowymi pomieszczeń na adres ew7sz@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2021 15 godzin temu, Gość Elwira napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących projektu NALA 3: spis materiałów do stanu surowego oraz rzuty z wymiarami szczegółowymi pomieszczeń na adres ew7sz@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beata Napisano 10 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2021 Dzień dobry, czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: beata132@gazeta.pl Z góry dziękuję Beata Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2021 2 godziny temu, Gość Beata napisał: Dzień dobry, czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków na adres: beata132@gazeta.pl Z góry dziękuję Beata Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Kowalski Napisano 11 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2021 Dzień dobry Proszę o wysłanie zestawienia materiałów. Nala III Zaczynam budowę za miesiąc i nie widzę w projekcie zestawienia elementów więźby, czy jest dostępne takie zestawienie? kowalskitomaszabcd@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2021 16 godzin temu, Gość Tomasz Kowalski napisał: Dzień dobry Proszę o wysłanie zestawienia materiałów. Nala III Zaczynam budowę za miesiąc i nie widzę w projekcie zestawienia elementów więźby, czy jest dostępne takie zestawienie? kowalskitomaszabcd@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego przesłaliśmy na maila. Zestawienie więźby znajduje się w materiałach pomocniczych. Pozdrawiam Cytuj
Gość radek Napisano 10 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2021 Witam ja także bym poprosił o zestawienie materiałów oraz o bardziej szczegółowe rysunki poroszę wysłąc na adres Radoslaw_h@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2021 W dniu 10.04.2021 o 22:43, Gość radek napisał: Witam ja także bym poprosił o zestawienie materiałów oraz o bardziej szczegółowe rysunki poroszę wysłąc na adres Radoslaw_h@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jacek Napisano 20 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2021 Witam, Proszę o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i innych darmowych dokumentów do tego projektu na adres jacek_kraszewski@op.pl . Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2021 3 godziny temu, Gość Jacek napisał: Witam, Proszę o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i innych darmowych dokumentów do tego projektu na adres jacek_kraszewski@op.pl . Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Józef Napisano 22 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2021 Witam, Proszę o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i innych darmowych dokumentów do tego projektu Nala 3 - na adres jozef1972@wp.pl Z góry dziękuję Cytuj
Redaktor Napisano 23 Kwiecień 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2021 W dniu 22.04.2021 o 11:02, Gość Józef napisał: Witam, Proszę o przesłanie rysunków, zestawienia materiałów i innych darmowych dokumentów do tego projektu Nala 3 - na adres jozef1972@wp.pl Z góry dziękuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Hmm.... Napisano 12 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2021 Prośba o przesłanie dostępnych darmowych materiałów do projektu Nala III oraz Nala I na adres bborov87@gmail.com Cytuj
Redaktor Napisano 12 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2021 22 minuty temu, Gość Hmm.... napisał: Prośba o przesłanie dostępnych darmowych materiałów do projektu Nala III oraz Nala I na adres bborov87@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Nala III Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2021 Dnia 18.02.2019 o 15:04, Gość Andrzej napisał: Witam Kiedy Pani zaczyna budowę? w jakim rejonie będzie budowany ten dom? też jestem zainteresowany tym projektem Dobry wieczór, jestem bardzo zainteresowana projektem. Chcę rozpocząć budowę jeszcze w tym roku i ten projekt wydaje mi się najlepszy. Czy jest możliwość obejrzenia domu „na żywo”…? Jestem z centralnej Polski ale mogę podjechać wszędzie… Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Nala lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/805982593446509 Cytuj
Gość Anna Napisano 12 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2023 Proszę o przesłanie darmowych materiałów projektu Nala III na adres mail: sarnyczka@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi