Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Michał
Napisano
Witam, czy moge prosic o przeslanie darmowego zestawienia materialow do stanu surowego dla projektu Nala III? Podaje adres: michalkotlinski@poczta.fm Z gory dziekuje i pozdrawiam
  • Odpowiedzi 139
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
4 godziny temu, Gość Michał napisał:

Witam, czy moge prosic o przeslanie darmowego zestawienia materialow do stanu surowego dla projektu Nala III? Podaje adres: michalkotlinski@poczta.fm Z gory dziekuje i pozdrawiam

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam.  

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano

dzień dobry.

Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych szczegółowych materiałów  na adres tomasz_my@op.pl

Z góry dziękuję.

Tomasz

Napisano
Dnia 10.02.2019 o 08:01, Gość kasia napisał:
Projekt domu Nala III Szczegółowy opis projektu domu Nala III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/nalaIII   Zapraszamy do dyskusji!  

my już ten projekt mamy kupiony :) nie mogę doczekać się budowy:)

Dzień dobry.

W jakim rejonie będzie Pani budować dom? Proszę ewentualnie o informację na tomasz_my@op.pl Nie ukrywam, że jestem bardzo zainteresowany projektem i wszelkimi informacjami związanymi z jego budową.

Z góry dziękuję.

Gość Rembiewski
Napisano

Czy "Dobre Domy", mają w zanadrzu projekt domu sytuujący się pomiędzy Nala II a NalaIII ? Mój ideał to Nala III bez garażu i krótszym o 1-2 m froncie. Układ wnętrz bardzo mi odpowiada.

Zbigniew Rembiewski

Napisano
W dniu 24.08.2019 o 17:36, Gość Rembiewski napisał:

Czy "Dobre Domy", mają w zanadrzu projekt domu sytuujący się pomiędzy Nala II a NalaIII ? Mój ideał to Nala III bez garażu i krótszym o 1-2 m froncie. Układ wnętrz bardzo mi odpowiada.

Zbigniew Rembiewski

Dzień dobry!

Obecnie nie jest przewidziana kolejna wersja projektu. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Zmiany w projekcie może Pan zlecić architektowi na etapie adaptacji. Od naszej pracowni otrzyma Pan wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany. Zmiany w projekcie mogą również wprowadzić architekci w naszej pracowni, ale usługa taka jest dodatkowo płatna, a koszt zależy od rodzaju zmian.

W razie dalszych pytań proszę o kontakt mailowy z naszym działem obsługi klienta: e-mail: info@dobredomy.pl

Pozdrawiam 

• 2 weeks later...
Napisano
4 godziny temu, Przemo8183 napisał:

Witam, czy mogę prosić o przesłanie darmowego zestawienia materiałów do stanu surowego dla projektu Nala III? Podaje adres: przemo.waloszek@op.pl Z gory dziekuje.

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Napisano
On 2/18/2019 at 5:50 PM, Guest Andrzej said:

witam

kiedy zaczynacie? nanosili Państwo jakieś zmiany w projekcje? w jakim rejonie polski będzie budowany ten dom? proszę o kontakt bo też jesteśmy zainteresowani tym projektem andrewk38@interia.pl

Witam. Rowniez mamy zamiar budowac Nale 3. Czy mozna sie skontaktowac? Jolaa@op.pl

Napisano
Dnia 7.08.2019 o 22:36, Gość Pati napisał:

Czy są tutaj osoby, które są w trakcie budowy? Mam kilka pytań. 

ja buduje Nala III jestem na etapie dachu, jak masz jakies pytania napisz mjawid@hotmail.com, mam sporo spostrzezen  pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry,

Mogę prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących wyżej wymienionego projektu? Mój mail thepiwko@gmail.com

Dziękuję
Paweł  S.

Napisano
15 godzin temu, Gość Paweł napisał:

Dzień dobry,

Mogę prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących wyżej wymienionego projektu? Mój mail thepiwko@gmail.com

Dziękuję
Paweł  S.

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam 

• 1 month later...
Napisano

Witam, czy mogę prosić o przesłanie darmowego zestawienia materiałów dla projektu Nala III? Podaje adres: malaniakdarek@gmail.com Z góry dziękuje.

Napisano
11 godzin temu, Gość Darek napisał:

Witam, czy mogę prosić o przesłanie darmowego zestawienia materiałów dla projektu Nala III? Podaje adres: malaniakdarek@gmail.com Z góry dziękuje.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane.

Pozdrawiam

Napisano

Dziękuje, czy mogę jeszcze poprosić o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada, na adres email: malaniakdarek@gmail.com

Napisano
22 godziny temu, Gość Darek napisał:

Dziękuje, czy mogę jeszcze poprosić o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada, na adres email: malaniakdarek@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Nie udostępniamy rysunków konstrukcyjnych.

Pozdrawiam

Gość patrycja
Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem Nala III mogę jeszcze poprosić o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada oraz orientacyjną liczbę potrzebnych materiałów? adres e-mail: patylka@o2.pl

pozdrawiam

Napisano
16 minut temu, Gość patrycja napisał:

Witam, jestem zainteresowana projektem Nala III mogę jeszcze poprosić o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada oraz orientacyjną liczbę potrzebnych materiałów? adres e-mail: patylka@o2.pl

pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Nie udostępniamy rysunków konstrukcyjnych.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Witam, czy mogę prosić o przesłanie darmowego zestawienia materiałów dla projektu Nala III? i jeszcze rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada, na adres email: remikb83@o2.pl 

Napisano
14 godzin temu, Gość Remik napisał:

Witam, czy mogę prosić o przesłanie darmowego zestawienia materiałów dla projektu Nala III? i jeszcze rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada, na adres email: remikb83@o2.pl 

Dzień dobry,

Pozdrawiam