Redaktor Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 Projekt domu Nala III Szczegółowy opis projektu domu Nala III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/nalaIII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Emilia Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2019 Dzień Dobry czy mogę prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących w/w projektu zarówno w wersji podstawowej jak i odbicia lustrzanego? dziękuję bardzo, mój e-mail: imess@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2019 26 minut temu, Gość Emilia napisał: Dzień Dobry czy mogę prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących w/w projektu zarówno w wersji podstawowej jak i odbicia lustrzanego? dziękuję bardzo, mój e-mail: imess@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość E.Kosicka Napisano 9 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2019 Wiytam, jakie wymiary działki są potrzebne do postawienia tego domu? Czy 133 m to całość? Czy bez garazu.Pozdrawiam Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2019 11 godzin temu, Gość E.Kosicka napisał: Wiytam, jakie wymiary działki są potrzebne do postawienia tego domu? Czy 133 m to całość? Czy bez garazu.Pozdrawiam Ela Dzień dobry, minimalne wymiary działki 2752x1958 cm, 133m2 to powierzchnia użytkowa + pow garażu 20,3m2 + pom. gosp. 8,5 m2. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kasia Napisano 10 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2019 Projekt domu Nala III Szczegółowy opis projektu domu Nala III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/nalaIII Zapraszamy do dyskusji! my już ten projekt mamy kupiony :) nie mogę doczekać się budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość E.Kosicka Napisano 12 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 11 godzin temu, Gość E.Kosicka napisał: Wiytam, jakie wymiary działki są potrzebne do postawienia tego domu? Czy 133 m to całość? Czy bez garazu.Pozdrawiam Ela Dzień dobry, minimalne wymiary działki 2752x1958 cm, 133m2 to powierzchnia użytkowa + pow garażu 20,3m2 + pom. gosp. 8,5 m2. Pozdrawiam. Serdecznie dziękuje...cudowny jest...i chyba będzie mój. Ale na razie spokojnie...robię rozeznanie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2019 W dniu 10.02.2019 o 07:01, Gość kasia napisał: Projekt domu Nala III Szczegółowy opis projektu domu Nala III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/nalaIII Zapraszamy do dyskusji! my już ten projekt mamy kupiony nie mogę doczekać się budowy:) Witam Kiedy Pani zaczyna budowę? w jakim rejonie będzie budowany ten dom? też jestem zainteresowany tym projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2019 W dniu 10.02.2019 o 07:01, Gość kasia napisał: Projekt domu Nala III Szczegółowy opis projektu domu Nala III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/nalaIII Zapraszamy do dyskusji! my już ten projekt mamy kupiony nie mogę doczekać się budowy:) witam kiedy zaczynacie? nanosili Państwo jakieś zmiany w projekcje? w jakim rejonie polski będzie budowany ten dom? proszę o kontakt bo też jesteśmy zainteresowani tym projektem andrewk38@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesio1712 Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Dzień dobry, czy jest szansa otrzymać na maila uproszczone zestawienie materiałów? Jeśli jest taka możliwość to podaję maila: g.cylwik@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 4 minuty temu, Gość grzesio1712 napisał: Dzień dobry, czy jest szansa otrzymać na maila uproszczone zestawienie materiałów? Jeśli jest taka możliwość to podaję maila: g.cylwik@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, Zestawienie materiałów do stanu surowego zostało wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eliza Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Witam. Jestem na etapie szukania działki budowlanej. Ten projekt jest dla mnie najlepszy ze wszystkich, które oglądałam. Mam nadzieję, że w tym roku ruszę z budową. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Irek Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 Witam Bardzo proszę o przesłanie uproszczonego zestawienia materiałów na adres: irecco71@gmail.com. Z góry Dziękuję. Czy jest przewidziany dla tego budynku projekt rekuperacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 14 godzin temu, Gość Irek napisał: Witam Bardzo proszę o przesłanie uproszczonego zestawienia materiałów na adres: irecco71@gmail.com. Z góry Dziękuję. Czy jest przewidziany dla tego budynku projekt rekuperacji? Dzień dobry, zestawienie zostało wysłane na podany adres. Posiadamy gotowy projekt wentylacji mechanicznej z odzyskiem ciepła dla tego projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Monika Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 Też bym poprosiła taki zestaw na adres andplayitbyear@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 11 godzin temu, Gość Monika napisał: Też bym poprosiła taki zestaw na adres andplayitbyear@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ania Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 Witam, proszę o zestaw materiałów do budowy. Potrzebuje wyceny domu. a_rak@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 11 godzin temu, Gość Ania napisał: Witam, proszę o zestaw materiałów do budowy. Potrzebuje wyceny domu. a_rak@vp.pl Dzień dobry, w załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciej Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 Dzień dobry, Czy jest możliwość przesunięcia ściany z kominem kotła c.o.? Szerokość elewacji się zwiększy. Wzrośnie też oczywiście powierzchnia garażu. Czy taka zmiana podlega pod gratisową zgodę na zmiany w dokumentacji, czy musicie to Państwo zmieniać jako autor projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 1 godzinę temu, Gość Maciej napisał: Dzień dobry, Czy jest możliwość przesunięcia ściany z kominem kotła c.o.? Szerokość elewacji się zwiększy. Wzrośnie też oczywiście powierzchnia garażu. Czy taka zmiana podlega pod gratisową zgodę na zmiany w dokumentacji, czy musicie to Państwo zmieniać jako autor projektu? Dzień dobry, Istnieje możliwość wprowadzenia takich zmian w projekcie. Zmiany można zlecić nam, są one dodatkowo płatne. Można również zlecić je architektowi adaptującemu. Wówczas otrzyma Pan od nas bezpłatną zgodę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hanna Napisano 28 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2019 Witam, proszę o przesłanie na maila szczegółowych wymiarów wszystkich pomieszczeń hanna.jonczyk@gmail.com pozdrawiam i z góry dziękuję - Hania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2019 5 godzin temu, Gość Hanna napisał: Witam, proszę o przesłanie na maila szczegółowych wymiarów wszystkich pomieszczeń hanna.jonczyk@gmail.com pozdrawiam i z góry dziękuję - Hania Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arkadiusz Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 Proszę o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada. Z góry dziękuję mój adres to a.kujawa1986@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 10 godzin temu, Gość Arkadiusz napisał: Proszę o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada. Z góry dziękuję mój adres to a.kujawa1986@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arkadiusz Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 10 godzin temu, Gość Arkadiusz napisał: Proszę o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada. Z góry dziękuję mój adres to a.kujawa1986@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Super dostałem :) Dziękuję uprzejmie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi