Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2021 Godzinę temu, Gość Gość napisał: Dziękuję za szybką odpowiedź, jakie będą przybliżone koszty adaptacji? Dzień dobry, w sprawie kosztów adaptacji proszę kontaktować się z wybranym przez Państwa architektem. Nasza Pracownia współpracuje z architektem, który dokonuje adaptacji na terenie Wrocławia i okolic. Pozdrawiam Cytuj
Andrzej5 Napisano 5 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2022 Witam. Chciałbym się doradzić. Mieliśmy już zamawiać projekt lecz po sprawdzeniu miejscowego planu zagospodarowania wyszło że dach plaski który jest nad wykuszem i wejściem nie może być i musiałby zostać usunięty. Dodaje wzmiankę z planu i czy ktoś może potwierdzić teorie mojego projektanta? Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2022 3 minuty temu, Andrzej5 napisał: Witam. Chciałbym się doradzić. Mieliśmy już zamawiać projekt lecz po sprawdzeniu miejscowego planu zagospodarowania wyszło że dach plaski który jest nad wykuszem i wejściem nie może być i musiałby zostać usunięty. Dodaje wzmiankę z planu i czy ktoś może potwierdzić teorie mojego projektanta? Dzień dobry, proszę przesłać zapytanie do naszego działu obsługi klienta na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Lidia Napisano 6 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2022 Witam, Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych materiałów projektu domu Nala 2 na adres lidia.binczyk@wp.pl Z góry dziękuję i Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 7 Czerwiec 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2022 18 godzin temu, Gość Lidia napisał: Witam, Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych materiałów projektu domu Nala 2 na adres lidia.binczyk@wp.pl Z góry dziękuję i Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rysunki szczegółowe Napisano 12 Sierpień 2022 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2022 Witam serdecznie Bardzo bym prosił o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Nala II, na adres: b4rtik89@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 12 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2022 Godzinę temu, Gość Rysunki szczegółowe napisał: Witam serdecznie Bardzo bym prosił o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Nala II, na adres: b4rtik89@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Artur Napisano 20 Sierpień 2023 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2023 Witam Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych materiałów projektu domu Nala 2 na adres boamber@o2.pl dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2023 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2023 10 godzin temu, Gość Artur napisał: Witam Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych materiałów projektu domu Nala 2 na adres boamber@o2.pl dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 3 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2023 Czy ktoś buduje ten dom i ma zdjęcie poglądowe jak wygląda salon + schody w NALA II? Cytuj
Gość Paulina Napisano 1 Styczeń Zgłoszenie Napisano 1 Styczeń Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółów projektu Nala II na adres mailowy: silmeenkeli@gmail.com Pozdrawiam i z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń W dniu 1.01.2024 o 03:15, Gość Paulina napisał: Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółów projektu Nala II na adres mailowy: silmeenkeli@gmail.com Pozdrawiam i z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółów projektu Nala II na adres nulqa14@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 20 godzin temu, Gość Anna napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółów projektu Nala II na adres nulqa14@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 15 Luty Zgłoszenie Napisano 15 Luty Dzień dobry, czy można prosić na adres mailowy o kosztorys oraz szczegółowe wymiary pomieszczeń? czy jest możliwość zmiany nachylenia kąta dachu do 42. mój mail to piechowiczj@gmail.com dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty Zgłoszenie Napisano 16 Luty 10 godzin temu, Gość Joanna napisał: Dzień dobry, czy można prosić na adres mailowy o kosztorys oraz szczegółowe wymiary pomieszczeń? czy jest możliwość zmiany nachylenia kąta dachu do 42. mój mail to piechowiczj@gmail.com dziękuję Dzień dobry. Rysunki szczegółowe zostały przesłane na podany adres. Kosztorysy dostępne są odpłatnie. Pytanie o zmianę nachylenia kąta dachu zostało przesłane do architekta - w ciągu 3 dni roboczych będzie odpowiedź. Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 3 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec Dzień dobry, również jestem zainteresowany tym projektem. Zaciekawił mnie temat zmiana konta nachylenia - u nas jest wymagane 40st. Jak wygląda ta kwestia, jaka była odpowiedź Architekta? Z góry serdecznie dziękuję za wiadomość. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 22 godziny temu, Gość Krzysztof napisał: Dzień dobry, również jestem zainteresowany tym projektem. Zaciekawił mnie temat zmiana konta nachylenia - u nas jest wymagane 40st. Jak wygląda ta kwestia, jaka była odpowiedź Architekta? Z góry serdecznie dziękuję za wiadomość. Dzień dobry, zmiana kąta nachylenia dachu na 42 stopni w projekcie Nala II jest możliwa do wykonania. Jednak należy wziąć pod uwagę, że zmiana taka wpłynie na wygląd budynku, projekt nabierze charakteru domu z poddaszem użytkowym. Zmiany mogą wprowadzić architekci w naszej pracowni i jest to usługa dodatkowo płatna. Cytuj
Gość Paulina Napisano 23 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec Proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych Nala II na adres pkaczperska@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 23 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec Proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych Nala II na adres paulina.kaczperska@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 22 godziny temu, Gość Paulina napisał: Proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych Nala II na adres paulina.kaczperska@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Kamil Napisano 30 Sierpień Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień Witam, bardzo spodobał sie nam projekt, również proszę o jego szczegółowe informacje kamisr1404@gmail.com pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Wrzesień Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień W dniu 30.08.2024 o 21:40, Gość Kamil napisał: Witam, bardzo spodobał sie nam projekt, również proszę o jego szczegółowe informacje kamisr1404@gmail.com pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Projekt Nala II Napisano 29 Wrzesień Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień Witam, jestem zainteresowany Państwa projektem Nala II. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz danych szczegółowych projektu. Pozdrawiam. Adres email: p.lewandosky@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik Zgłoszenie Napisano 1 Październik W dniu 29.09.2024 o 18:42, Gość Projekt Nala II napisał: Witam, jestem zainteresowany Państwa projektem Nala II. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz danych szczegółowych projektu. Pozdrawiam. Adres email: p.lewandosky@gmail.com Na podany adres zostały przesłane rysunki szczegółowe i bezpłatnie materiały do wybranego projektu. Pełne kosztorysy dostępne są odpłatnie - poprzez formularz na naszej stronie www lub mailowo (info@dobredomy.pl) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi