Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
17 godzin temu, Andrzej5 napisał:

Witam. Mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych materiałow projektu domu nala 2 na adres andrzej5556zbl@gmail.com. Z góry dziękuję i Pozdrawiam.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Gość Nala II
Napisano

Proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych Nala II na adres rio@int.pl 

Pozdrawiam 

Napisano
1 godzinę temu, Gość Nala II napisał:

Proszę o przesłanie kosztorysu i rysunków szczegółowych Nala II na adres rio@int.pl 

Pozdrawiam 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Pozdrawiam

Napisano

Witam serdecznie, jestem zainteresowany zakupem projektu Nala II, czy jest możliwość otrzymania rysunków szczegółowych tego projektu??

Jeżeli tak to prosiłbym o przesłanie na adres pitrys@interia.pl

Pozdrawiam

Napisano
18 godzin temu, Gość Piotr napisał:

Witam serdecznie, jestem zainteresowany zakupem projektu Nala II, czy jest możliwość otrzymania rysunków szczegółowych tego projektu??

Jeżeli tak to prosiłbym o przesłanie na adres pitrys@interia.pl

Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Gość nala II
Napisano

Witam,

Rozważamy z żoną intensywnie projekt NALA II, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć z budowy (wewnątrz, zewnątrz), jakie zmiany wprowadzone, jakie koszty zostały poniesione na poszczególne etapy, jakie systemy budowy, czy ktoś budował na płycie fundamentowej?

Adres mailowy barthos86@o2.pl

Z góry dziękuję za odpowiedź.

• 2 weeks later...
Napisano
Dnia 12.09.2019 o 11:14, Gość Ania napisał:

Dzień dobry,

ja buduje ten dom :) jesteśmy na etapie fundamentu :)

Dzień dobry! Mogłabym prosić o kontakt do Pani? Chciałbym się dowiedzieć, ile kosztowała budowa domu, plus jakie ma Pani odczucia na jego temat 

• 1 month later...
Gość Aneta
Napisano

Witam, mogę prosić kosztorys i rysunki na adres aneta.kuc97r@gmail.com?

Czy ktoś buduje w mazowieckim ? 

Pozdrawiam Aneta

Napisano
11 godzin temu, Gość Aneta napisał:

Witam, mogę prosić kosztorys i rysunki na adres aneta.kuc97r@gmail.com?

Czy ktoś buduje w mazowieckim ? 

Pozdrawiam Aneta

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty.

Pozdrawiam 

Napisano

Nala 2 mozna prosić o jakieś zdjęcia ze środka ? Ciekawy jestem tej antresoli :) jak przedstawia się rozmieszczenie pomieszczeń na żywo.  Jeśli można prosić o jakieś zdjecia to proszę wysłać na maila andrzej5556zbl@gmail.com Dziękuję :)

Napisano

Witam. Jest możliwość zastosowania w tym projekcie stropu drewnianego ? Drugie pytanie czy po przez dolanie szerszych odnóg  do ścian nosnych w stronę środka salonu około 60 cm co wytworzyło by miejsce (wnękę)na ścianę RTV z jednej strony a z drugiej na meble byłoby możliwe zlikwidowanie słupa podporowego. Szerokość między dolanymi słupami  wynosiła by mniej więcej jak w projekcie nala . Pozdrawiam 

Napisano
Godzinę temu, Andrzej5 napisał:

Witam. Jest możliwość zastosowania w tym projekcie stropu drewnianego ? Drugie pytanie czy po przez dolanie szerszych odnóg  do ścian nosnych w stronę środka salonu około 60 cm co wytworzyło by miejsce (wnękę)na ścianę RTV z jednej strony a z drugiej na meble byłoby możliwe zlikwidowanie słupa podporowego. Szerokość między dolanymi słupami  wynosiła by mniej więcej jak w projekcie nala . Pozdrawiam 

Dzień dobry,

zmiana stropu na drewniany w tym projekcie jest możliwa pod warunkiem, że poddasze będzie nieużytkowe. Dzięki dodaniu takich ścianek nośnych, będzie możliwe zlikwidowanie słupa. 

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Natalia
Napisano

Zwracam się do osób które już wybudowały ten dom. Czy mogłabym prosić o jakieś zdjęcia z wnętrza i z zewnątrz? Jeśli to nie problem prosiłabym podsyłać na email p.n.cwiklinska@gmail.co.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Dzień dobrym czy mogę prosić o wysłanie zdjęć wnętrza domu na sebastianjaworski1@o2.pl oraz opinie czy będzie możliwość powiększenia pokojów kosztem łazienki, schody na poddasze zastosować jak w projekcie Kira IV tak jak na załączonej grafice?

NALA II.jpg

Napisano
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Dzień dobrym czy mogę prosić o wysłanie zdjęć wnętrza domu na sebastianjaworski1@o2.pl oraz opinie czy będzie możliwość powiększenia pokojów kosztem łazienki, schody na poddasze zastosować jak w projekcie Kira IV tak jak na załączonej grafice?

Dzień dobry,

nie posiadamy wizualizacji wnętrz tego projektu.

Opisane zmiany są możliwe do wykonania- poprzez naszą Pracownie przed zakupem projektu lub na etapie adaptacji. Zmiany są dodatkowo płatne.

Pozdrawiam

Napisano
Dnia 14.08.2021 o 21:37, Dobre Domy napisał:

Dzień dobry,

nie posiadamy wizualizacji wnętrz tego projektu.

Opisane zmiany są możliwe do wykonania- poprzez naszą Pracownie przed zakupem projektu lub na etapie adaptacji. Zmiany są dodatkowo płatne.

Pozdrawiam

Dziękuję za szybką odpowiedź, jakie będą przybliżone koszty adaptacji?