Dobre Domy Napisano 5 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2019 2 godziny temu, Gość Andrzej napisał: Dzień Dobry czy można prosić o szczegółowe rysunku projektu lisa na maila: parcela@gazeta.pl Andrzej Karaś Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 8 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2019 Witam Czy są może osoby które mogą pochwalić się realizacją projektu Lisa? Pozdrawiam Andrzej Cytuj
Gość Ewa Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2019 Dzień Dobry, szukam kogos kto buduje dom wg projektu Lisa, proszę o kontakt. Cytuj
Gość Mateusz Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2019 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na email - percyk1997@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2019 11 godzin temu, Gość Mateusz napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na email - percyk1997@gmail.com pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2019 Witam, czy ktoś już wybudował ten dom i umożliwi obejrzenie go?! Cytuj
Gość Piotr D. Napisano 30 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2020 Witam czy mógłbym prosić o materiały i kosztorys na email ? cichy@amiga.pl Pozdrawiam. Piotr. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2020 12 godzin temu, Gość Piotr D. napisał: Witam czy mógłbym prosić o materiały i kosztorys na email ? cichy@amiga.pl Pozdrawiam. Piotr. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Aleksandrola Napisano 23 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2020 Witam, poproszę o szczegóły na maila a.m.kacperska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2020 3 godziny temu, Aleksandrola napisał: Witam, poproszę o szczegóły na maila a.m.kacperska@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość sakeh Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2020 Dobry Wieczór, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych projektów w wersji lustrzanej oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres: sakeh78@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2020 10 godzin temu, Gość sakeh napisał: Dobry Wieczór, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych projektów w wersji lustrzanej oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres: sakeh78@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Borys Napisano 5 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2020 Dzień dobry, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres borys.stefanski@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Borys Stefański Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2020 2 godziny temu, Gość Borys napisał: Dzień dobry, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres borys.stefanski@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Borys Stefański Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daw Napisano 6 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2020 Dzien dobry, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych projektu oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres: daweorn(at)gmail.com Pozdrawiam Serdecznie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2020 Godzinę temu, Gość Daw napisał: Dzien dobry, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych projektu oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres: daweorn(at)gmail.com Pozdrawiam Serdecznie. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zuza Napisano 26 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2020 dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres: zuzanna.smolska@gmail.com? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2020 21 godzin temu, Gość Zuza napisał: dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres: zuzanna.smolska@gmail.com? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2020 Witam, mam pytanie czy istnieje możliwość zamienić na parterze kuchnię z gabinetem? Oraz przesunąć łazienkę aby w kuchni była dodatkowo również spiżarnia? Wtedy byłaby powiększona przestrzeń z salonem i wyjście na taras z kuchni. Pozdrawiam Ola Nowicka Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2020 10 godzin temu, Gość Ola napisał: Witam, mam pytanie czy istnieje możliwość zamienić na parterze kuchnię z gabinetem? Oraz przesunąć łazienkę aby w kuchni była dodatkowo również spiżarnia? Wtedy byłaby powiększona przestrzeń z salonem i wyjście na taras z kuchni. Pozdrawiam Ola Nowicka Dzień dobry, tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 28 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2020 3 godziny temu, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Witam ponownie, Dziękuje za odpowiedź, Chodzi mi dokładnie o to czy w ogóle istnieje taka możliwość? Bo zazwyczaj są jakieś ściany nośne itp problemy konstrukcyjne. Na piętrze również chciałabym przesunąć ściany itp. Pozdrawiam Ola Nowicka Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2020 2 godziny temu, Gość Ola napisał: Witam ponownie, Dziękuje za odpowiedź, Chodzi mi dokładnie o to czy w ogóle istnieje taka możliwość? Bo zazwyczaj są jakieś ściany nośne itp problemy konstrukcyjne. Na piętrze również chciałabym przesunąć ściany itp. Pozdrawiam Ola Nowicka Dzień dobry, ściana między salonem a łazienką jest ścianą nośną. Na poddaszu resztkę ścianek można dowolnie przesuwać. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Ewa Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2020 Witam ja także zrobiłam z gabinetu kuchnie , łazienkę ze spiżarni ..Jesem w trakcie budowy jeżeli ktoś ma pytania chętnie odpowiem Ewas.76@o2.pl Cytuj
Gość Ella Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2020 Dzień dobry, czy pominięcie zadaszenia nad częścią rekreacyjną przy salonie jest zmianą, która wymaga ingerencji w projekt architekta? Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2020 5 godzin temu, Gość Ella napisał: Dzień dobry, czy pominięcie zadaszenia nad częścią rekreacyjną przy salonie jest zmianą, która wymaga ingerencji w projekt architekta? Dzień dobry, architekt w momencie adaptacji powinien taką zmianę wprowadzić do projektu. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi