Gość Nasz Alex Napisano 14 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2019 My również baaardzo po mału ale do przodu. Czekamy na tynkarzy i wylewki. Cytuj
Gość Asia Napisano 19 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2019 Dnia 14.07.2019 o 15:20, Gość Nasz Alex napisał: My również baaardzo po mału ale do przodu. Czekamy na tynkarzy i wylewki. Super Chciałabym zapytać czy okno w salonie jest powiększone? Jakie to okna i ich kolor? Czy są Państwo zadowoleni? Cytuj
kaska1902 Napisano 26 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2019 Zaczynamy po wielkich przemyśleniach -Alex odbicie lustrzane. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie, ponieważ działka na nierównym terenie. Cytuj
Gość Nasz Alex Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2019 Dnia 19.07.2019 o 19:01, Gość Asia napisał: Super Chciałabym zapytać czy okno w salonie jest powiększone? Jakie to okna i ich kolor? Czy są Państwo zadowoleni? Okno z tego co pamiętam delikatnie powiększone. Okna są z firmy Schüco Jesteśmy zadowoleni, okna tej firmy są u nas już bardzo długo w domach rodzinnych. Kolor antracyt. SUPER ŻE BĘDZIE NOWY ALEX. Cytuj
Gość Asia Napisano 29 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2019 A czy mogę prosić o wymiary tego okna, bardzo ładnie wygląda, jeżeli jest mozliwość to poproszę rówznież tego trojkatnego, dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2019 14 godzin temu, Gość Asia napisał: A czy mogę prosić o wymiary tego okna, bardzo ładnie wygląda, jeżeli jest mozliwość to poproszę rówznież tego trojkatnego, dziękuję Dzień dobry! W celu otrzymania zestawienia stolarki do projektu Alex, prosimy o podanie adresu e-mail bądź o wysłanie zapytania na adres: info@dobredomy.pl Pozdrawiam! Cytuj
Gość Ola Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2019 Dnia 18.05.2019 o 09:19, Gość aborek napisał: Drzwi zewnętrzne i brama garażowa Witam, ja cenowo wyszła taka wiezba, czy mają Państwo dokładne zestawienie, chodzi mi o te elementy wystające, które zastępują podbitke Pozdrawiam, Ola Cytuj
Gość aborek Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2019 Dnia 7.09.2019 o 07:32, Gość Ola napisał: Witam, ja cenowo wyszła taka wiezba, czy mają Państwo dokładne zestawienie, chodzi mi o te elementy wystające, które zastępują podbitke Pozdrawiam, Ola Cena drewna na więźbę zależy od tartaku. Podbitka drewniana a raczej nadbitka kosztowała 3800 ( sam materiał) Cytuj
Gość Ania Napisano 18 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2019 Dnia 18.12.2018 o 09:11, Gość aborek napisał: Mamy okna Dzień dobry, Chcemy zapytać z jakiej firmy udało się kupić trójkątne okna, czy okna otwierają się zgodnie z projektem? Większość producentów ma problem z wykonaniem okien uchylnych o takim katcie. Dodatko mam pytanie o kolor podbitki i jakiego preparatu użyto? Pozdrawiam, Ania Cytuj
Gość aborek Napisano 19 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2019 18 godzin temu, Gość Ania napisał: Dzień dobry, Chcemy zapytać z jakiej firmy udało się kupić trójkątne okna, czy okna otwierają się zgodnie z projektem? Większość producentów ma problem z wykonaniem okien uchylnych o takim katcie. Dodatko mam pytanie o kolor podbitki i jakiego preparatu użyto? Pozdrawiam, Ania Okna trapezowe firmy Oknoplast, najmniejsza część to fix, dwie pozostałe uchylne. Nadbitka drewniana zaimpregnowana impregnatem technicznym bezbarwnym Sadolin Cytuj
Gość kasia Napisano 7 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2019 Dnia 14.07.2019 o 15:20, Gość Nasz Alex napisał: My również baaardzo po mału ale do przodu. Czekamy na tynkarzy i wylewki. Witam, okno w jadalni pięknie się prezentuje chyba też tak zrobimy czy mogę prosić jego wymiary? czy zostało ono przesunięte ? Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Gość 111 Napisano 30 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2019 Dnia 19.07.2019 o 19:01, Gość Asia napisał: Chciałabym zapytać czy okno w salonie jest powiększone? Jakie to okna i ich kolor? Czy są Państwo Cytuj
Gość Nasz Alex Napisano 30 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2019 Witam w załączniu zdjęcie wymiarów okna w jadalni nie zostało przesunięte jest to okno narożne. Cytuj
Gość aborek Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2019 Kilka fotek z dalszych prac Cytuj
Gość Alicja Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Styczeń 2020 A mogę poprosić o zdjęcie kominka i przestrzeni z drugiej strony? Wygląda piękne Cytuj
Gość Alicja Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Styczeń 2020 Dnia 30.10.2019 o 14:25, Gość Nasz Alex napisał: Witam w załączniu zdjęcie wymiarów okna w jadalni nie zostało przesunięte jest to okno narożne. A mogę prosić o zdjęcia kominka z drugiej strony, wygląda super ? Cytuj
dąb Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2020 Do Gość aborek Witam. Z jakiej firmy macie Państwo okna? Czy skośne okna są otwierane i uchylne? Cytuj
Gość Nasz Alex Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2020 Życzymy wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj
Gość Patryk Napisano 5 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2020 Gość Aborek Czy można prosić o zdjęcia łazienki na parterze? Cytuj
Gość aborek Napisano 6 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2020 Dnia 4.01.2020 o 18:21, dąb napisał: Do Gość aborek Witam. Z jakiej firmy macie Państwo okna? Czy skośne okna są otwierane i uchylne? Okna firmy Oknoplast. Trapez z tyłu- obydwie części są otwierane i uchylne, trapezy od frontu dzielone na trzy- dwie większe otwierane i uchylne, najmniejsza część to fix. Jeżeli ktoś rozważa tą firmę to polecam umyć okna zaraz po montażu i dokładnie sprawdzić pod kątem zarysowań. Cytuj
Gość aborek Napisano 6 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2020 17 godzin temu, Gość Patryk napisał: Gość Aborek Czy można prosić o zdjęcia łazienki na parterze? Cytuj
Gość Magdalena.W. Napisano 29 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2020 Dnia 31.01.2019 o 22:49, Gość waldek napisał: Witam, czy można przyjechać zobaczyć domek na żywo. Jesteśmy zainteresowani projektem i bardzo ciekawe zmiany Państwo wprowadzili. Pozdrawiam Dnia 31.01.2019 o 09:01, Gość Nasz Alex napisał: Hej, jeśli chodzi o podanie meila to może wygodniej będzie zadać pytanie na forum. Odpowiemy w miarę możliwości, a może ktoś inny skorzysta. Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani projektem Alex II. Państwa projekt (ze zmianami jak na zdjęciu) bardzo nas interesuje. Czy istnieje szansa, abyście Państwo przesłali więcej zdjęć, szkic projektu? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Gość Magdalena.W. Napisano 29 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2020 Dnia 21.11.2018 o 17:37, Gość Nasz Alex napisał: Dach to blachodachówka Murano D-Matt, okna planujemy czarne z firmy MS Allu look jak widać dziura została nie zasłania okna w pokoju na dole. Zwiekszyliśmy również okno w kuchni, a dzięki belce betonowej z pergoli daje efekt jednego okna. ALEX powstał w województwie mazowieckim Dzień dobry, czy istnieje szansa na obejrzenie domu ? Czy mogłabym prosić o wysłanie większej ilości zdjęć (magdalena.g19@gmail.com). Dziękuję Cytuj
Gość Nasz Alex Napisano 7 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2020 Nasz Alex już trochę się zmienił. Narazie sam grunt. Wstawiam więcej zdjęć. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi