owca1974 Napisano 11 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2018 (edytowane) Witam. Dla zainteresowanych projektem domu HAWANA... schody na strych zrobiłem w pokoju środkowym po drugiej stronie ściany nośnej. ścianka kolankowa została podniesiona o 25cm i automatycznie dach się podniósł o 25cm, kąt nachylenia dachu został zwiększony do 35stopni dlatego na strychu można adoptować wszystko... dwa okna dachowe i jest piętro, oczywiście w środku też były zmiany... przede wszystkim powiększyłem łazienkę... pozdrawiam Edytowane 29 Wrzesień 2018 przez owca1974 A oto Hawana z oknami Cytuj
markast Napisano 8 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2018 Dzień Dobry. Bardzo podobają mi się Państwa zmiany w projekcie. Rozumiem, że w salonie jest zwykły strop, tzn. na wysokości takiej jak w pozostałych pomieszczeniach. Mam jeszcze pytanie czy łazienka została powiększona kosztem garderoby w sypialni. Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam . Mariusz Kasprzyk. Mój adres mailowy: markast@wp.pl Cytuj
Lukasc Napisano 23 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2018 Czekamy na kolejne zdjecia z realizacji. Cytuj
katerina_92 Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2018 Witam, czy jest możliwość zobaczenia Hawany na żywo u Pana? Też przymierzamy się z narzeczonym do budowy w okolicach Krakowa i fantastycznie byłoby zobaczyć ten projekt w rzeczywistości. Bardzo proszę o odpowiedź na wielgus.katarzyna@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Marcin1988 Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2019 Również przyłączam się do prośby:) chcielibyśmy zobaczyć ja na żywo A jesteśmy z okolic Krakowa . Żona mnie molustuje że chce zobaczyć za nim kupimy projekt pozdrawiam mar.hajduga@gmail.com Cytuj
marta29 Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2019 Witam buduje Hawane w okolkicy Krakowa jestem na etapie fundamentów. Wiosną ruszamy dalej. Chciałąbym zobaczyć Państwa realizacje projektu na żywo jeśli byłaby taka możliwość. Pozdrawiam marta1840@op.pl (jeśli sie Państwo zgodzą to proszę o nr tel. ) Cytuj
marta29 Napisano 8 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2019 Jeśli Pan może proszę wysłać mi na e-mail nr tel abym mogła się z Panem skontaktować. Pozdrawiam Cytuj
jmosk Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2019 Witam, czy byłaby możliwość oglądnięcia Państwa domu? Jesteśmy na etapie kupna projektu i bardzo nam się podoba, rozwiałoby to wszystkie wątpliwości pozdrawiam serdecznie, to mój email: justyna-moskala@o2.pl Cytuj
owca1974 Napisano 24 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2019 ...no i kolejne zdjęcia ... Cytuj
Emu1975 Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2019 witam, czy była by mozliwosc zobaczenia domu ? pstrozik@wp.pl Cytuj
owca1974 Napisano 14 Styczeń 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2021 ...powoli też wykańczamy środek... Cytuj
Maniulka Napisano 23 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2021 Piękny dom, świetne przeróbki Il3 teraz mkw ma łazienka? Czy zrezygnowaliście ze spiżarni? Jakiej szerokości są okna podwójne i te potrójne? Cytuj
owca1974 Napisano 25 Styczeń 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2021 Łazienka jest powiększona o miejsce na szafę w pokoju. Zrezygnowaliśmy ze spiżarni a powiększyliśmy wiatrołap. szerokość okien to podwójne zgodnie z projektem, natomiast potrójne ma 240cm szerokości, pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi