jada_68 Napisano 31 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2020 W dniu 30.03.2020 o 22:11, kijanka_88@wp.pl napisał: A dlaczego zmieniony dach? Nie w rąbek? Taki nam się bardziej podobał ? 1 Cytuj
kijanka_88@wp.pl Napisano 1 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2020 22 godziny temu, jada_68 napisał: Taki nam się bardziej podobał ? Pytam, bo nam bardzo odradzono ten rodzaj blachodachowki - a byłam w nim zakochana ? Cytuj
Meloody11 Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Listopad 2020 Dnia 3.11.2020 o 23:16, jada_68 napisał: ???? Pięknie ! Wszystkie te wasze domu cudowne nie mogę się doczekać kiedy u nas tak będzie. A co maja państwo położone na tarasie ? Deski? Mozna prosoc więcej zdjec z tarasu ? Cytuj
jada_68 Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2020 10 godzin temu, Meloody11 napisał: Pięknie ! Wszystkie te wasze domu cudowne nie mogę się doczekać kiedy u nas tak będzie. A co maja państwo położone na tarasie ? Deski? Mozna prosoc więcej zdjec z tarasu ? Na razie, tymczasowo przybiliśmy deski?, a docelowo ma być kostka?. Cytuj
Meloody11 Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2020 7 godzin temu, jada_68 napisał: Na razie, tymczasowo przybiliśmy deski?, a docelowo ma być kostka?. Oddali wyglada cudownie :)))) Cytuj
Meloody1 Napisano 10 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2020 Dnia 5.12.2020 o 21:22, jada_68 napisał: Dzięki ? A ja mam jeszcze jedno pytanie czy zostawali państwo spiżarnie tak jak z projektem ? Bo zastanawiamy się jak ona się sprawdza i czy jest sens robić czy lepiej zrobić z tylu większa garderobę Cytuj
jada_68 Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2020 Tak ,spiżarnia jest zostawiona i naprawdę bardzo się przydaje ?. Cytuj
Meloody1 Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2020 No to mam teraz zagwostke :))) hehe straszne są te decyzje :))) a maja państwo jakieś zdjęcia z kuchni ? Cytuj
Borys Napisano 15 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2020 Witam. My również zostawiliśmy spiżarnię i był to strzał w dziesiątkę. Pomimo sporej ilości miejsc do przechowywania w samej kuchni i połączonej z nią wyspą, to spiżarnia rewelacyjnie spisuje się jako miejsce do przechowywania zapasów. Wykorzystaliśmy max przestrzeni, a i jeszcze trochę by się przydało. Szczerze polecam. Cytuj
Meloody1 Napisano 16 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2020 22 godziny temu, Borys napisał: Witam. My również zostawiliśmy spiżarnię i był to strzał w dziesiątkę. Pomimo sporej ilości miejsc do przechowywania w samej kuchni i połączonej z nią wyspą, to spiżarnia rewelacyjnie spisuje się jako miejsce do przechowywania zapasów. Wykorzystaliśmy max przestrzeni, a i jeszcze trochę by się przydało. Szczerze polecam. Ohhh to mam teraz dylemat :))) ale dobrze wiedzieć tez marzy mi się wyspa ??? maja państwo może jakieś zdjęcia ? Byłabym wdzięczna tu lub meila: meloody@o2.pl Cytuj
Sandra Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2021 Witam, Czy powiekszaliscie lazienkę? Widzę, że udało wam się zmieścić i wanne i prysznic, szukam podobnego rozwiązania, ciekawa jestem czy w orginalnym projekcie zmiesci sie wszystko :) Pozdrawiam, Cytuj
Karola Napisano 18 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2021 Witajcie. Wkrótce zacznie się nasza przygoda z budową domu. Czy mozecie podzielic sie zdjęciami wnętrz? ? oraz jakie wyszly Wam koszty, stan zero, stan surowy, cana dachu, okien, robocizna. Próbuje ułożyć "względny " kosztorys ? Jest ktoś z pomorskiego? Dnia 20.01.2020 o 11:26, jada_68 napisał: Jeszcze nie wszystko jest wykończone na 100%. Cytuj
DominikD Napisano 20 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2021 Dnia 3.11.2020 o 23:16, jada_68 napisał: ???? Witam. Również wybraliśmy projekt hawana. Mamy sugestie od przyszłego wykonawcy dachu że należałoby podnieść o jeden bloczek ponieważ przez nisko osadzony dach może być zbyt ciemno w pokojach. Zastanawiamy się również nad kwestią ocieplenia dachu. Czy robić ocieplenie nakrokwiowe czy miedzykrokwiowe. Jak jest to rozwiązane u państwa? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi