Gość Gość Nila Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2020 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail testerka.gosia@gmail.com Jeśli można prosić to odrazu w wersji lustrzanego odbicia Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2020 1 godzinę temu, Gość Gość Nila napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na e-mail testerka.gosia@gmail.com Jeśli można prosić to odrazu w wersji lustrzanego odbicia Pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Clarias Napisano 26 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2020 Dzień dobry, Czy jest możliwość przesłania rysunków szczegółowych projektu Nila na adres mailowy clarias@int.pl? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2020 11 godzin temu, Gość Mariusz Clarias napisał: Dzień dobry, Czy jest możliwość przesłania rysunków szczegółowych projektu Nila na adres mailowy clarias@int.pl? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 27 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2021 Proszę o udostępnienie rysunków szczegółowych na ctrl_alt_del@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2021 W dniu 27.02.2021 o 17:37, Gość Paweł napisał: Proszę o udostępnienie rysunków szczegółowych na ctrl_alt_del@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Prośba o rysunki Napisano 13 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2021 Dzień dobry, również poproszę rysunki szczegółowe na email kuba888426@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2021 4 godziny temu, Gość Prośba o rysunki napisał: Dzień dobry, również poproszę rysunki szczegółowe na email kuba888426@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
kompe Napisano 4 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2021 Dzień dobry, również poproszę rysunki szczegółowe (lustro) na email krysciu@gmail.pl Cytuj
Redaktor Napisano 5 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2021 13 godzin temu, kompe napisał: Dzień dobry, również poproszę rysunki szczegółowe (lustro) na email krysciu@gmail.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
kompe Napisano 6 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2021 Dnia 5.05.2021 o 09:09, Redaktor napisał: Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Wysłali Państwo maila ? bo nic nie dostałem. Cytuj
Redaktor Napisano 7 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2021 11 godzin temu, kompe napisał: Wysłali Państwo maila ? bo nic nie dostałem. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na krysciu@gmail.pl. Pozdrawiam Cytuj
kompe Napisano 7 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2021 5 godzin temu, Redaktor napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na krysciu@gmail.pl. Pozdrawiam zaszła pomyłka z mojej strony... pomyliłem adres, jeżeli jest możliwość to prosze o wysłanie na krysciu@gmail.com Cytuj
Redaktor Napisano 8 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2021 22 godziny temu, kompe napisał: zaszła pomyłka z mojej strony... pomyliłem adres, jeżeli jest możliwość to prosze o wysłanie na krysciu@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Instagram budujemy_nila Napisano 7 Maj Zgłoszenie Napisano 7 Maj Nie otwiera się konto. Ma ktoś zdjęcia z realizacji tego projektu? Cytuj
Gość Wojciech Napisano 7 Maj Zgłoszenie Napisano 7 Maj Witam, czy zbudował ktoś dom według projektu Nila i mógłby się podzielić zdjęciami z realizacji? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi