Gość Nightxxx Napisano 8 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2020 Jestem zainteresowany projektem Karolinka II, mam tez pytanie czy jest mozliwość uwzglednienia na strychu w największym pokoju (lustrzane odbicie 20,4m²) łazienki i garderoby? oraz ściany litej na andersoli zamiast otwartej powierzchni na salon. czy istnieje uwzględnienie Rekuperracji w projekcie? Proszę o więcej informacji na temat tego projektu. Dziękuję i pozdrawiam. Patrick L. Mój mail: nightxxx@interia.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2020 20 godzin temu, Gość Nightxxx napisał: Jestem zainteresowany projektem Karolinka II, mam tez pytanie czy jest mozliwość uwzglednienia na strychu w największym pokoju (lustrzane odbicie 20,4m²) łazienki i garderoby? oraz ściany litej na andersoli zamiast otwartej powierzchni na salon. czy istnieje uwzględnienie Rekuperracji w projekcie? Proszę o więcej informacji na temat tego projektu. Dziękuję i pozdrawiam. Patrick L. Mój mail: nightxxx@interia.eu Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Projekt wentylacji mechanicznej można zakupić w cenie 615 zł + koszt wysyłki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Nightxxx Napisano 9 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2020 7 godzin temu, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Projekt wentylacji mechanicznej można zakupić w cenie 615 zł + koszt wysyłki. Pozdrawiam Nestety mojej uwadze umkął jeden szczegół, kat nachylenia dachu, tutaj jest tylko 25 stopni , u mnie wymagane jest min. 35 stopni. czy jest przwidziana mozliwośc zwiększenia kąta nachylenia, czy jest to już duża ingerencja w konstrukcję i statykę konstukcji? Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2020 W dniu 9.10.2020 o 16:20, Gość Nightxxx napisał: Nestety mojej uwadze umkął jeden szczegół, kat nachylenia dachu, tutaj jest tylko 25 stopni , u mnie wymagane jest min. 35 stopni. czy jest przwidziana mozliwośc zwiększenia kąta nachylenia, czy jest to już duża ingerencja w konstrukcję i statykę konstukcji? Dzień dobry, można wprowadzić taką zmianę do projektu. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Hej Napisano 14 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2021 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu shab0@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2021 5 godzin temu, Gość Hej napisał: Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu shab0@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemo Napisano 15 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2021 Witam Prosiłbym o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres przemyslawjanik804@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2021 23 godziny temu, Gość Przemo napisał: Witam Prosiłbym o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres przemyslawjanik804@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Karolina lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/514059213131008 Cytuj
Gość Karolina II Napisano 23 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2021 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Karolina II, prosiłbym szczegółowe rysunki do projektu na adres lukasnorge@gmail.com, dziękuję Cytuj
Redaktor Napisano 24 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2021 17 godzin temu, Gość Karolina II napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Karolina II, prosiłbym szczegółowe rysunki do projektu na adres lukasnorge@gmail.com, dziękuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wymiary Napisano 7 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2021 Dzień dobry, proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń na dres mailowy ania@herda.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2021 W dniu 7.09.2021 o 13:30, Gość Wymiary napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń na dres mailowy ania@herda.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 30 Październik 2021 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2021 Dzień dobry, czy można prosić o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń na adres justyna.ula2009@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Listopad 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2021 W dniu 30.10.2021 o 23:25, Gość Justyna napisał: Dzień dobry, czy można prosić o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń na adres justyna.ula2009@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adrian Napisano 13 Grudzień 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2021 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Karolina II, prosiłbym szczegółowe rysunki do projektu na adres adrian_bak1@o2.pl, dziękuję Cytuj
Redaktor Napisano 14 Grudzień 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2021 9 godzin temu, Gość Adrian napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Karolina II, prosiłbym szczegółowe rysunki do projektu na adres adrian_bak1@o2.pl, dziękuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość pawel Napisano 30 Styczeń 2022 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2022 Witam, bardzo proszę o wymiary na adres hytkowskipawel@gmail.com Cytuj
Redaktor Napisano 31 Styczeń 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2022 13 godzin temu, Gość pawel napisał: Witam, bardzo proszę o wymiary na adres hytkowskipawel@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin_L Napisano 7 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2023 Witam, Proszę o szczegółowe materiały na maila: marcin.leszczewicz@gmail.com Czy kosztorys + lista materiałów jest dostępna po zakupie projektu, czy osobno - jeżeli osobno to w jakiej cenie? Serdecznie dziękuję Marcin Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2023 19 godzin temu, Gość Marcin_L napisał: Witam, Proszę o szczegółowe materiały na maila: marcin.leszczewicz@gmail.com Czy kosztorys + lista materiałów jest dostępna po zakupie projektu, czy osobno - jeżeli osobno to w jakiej cenie? Serdecznie dziękuję Marcin Dzień dobry, rysunki zostały przesłane na podany adres mailowy. Kosztorys - dostępny jest w cenie 861 zł brutto. Sprzedawany jest niezależnie od projektu. Zestawienie materiałów do stanu surowego - będzie dołączone bezpłatnie do zakupionego projektu. Cytuj
Gość Tomek Napisano 26 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2023 Dzień Dobry, Proszę o wymiary pomieszczeń na adres tzaborniak@gmail.com dla projektów Karolina II oraz Karolina VII Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2023 W dniu 26.09.2023 o 22:21, Gość Tomek napisał: Dzień Dobry, Proszę o wymiary pomieszczeń na adres tzaborniak@gmail.com dla projektów Karolina II oraz Karolina VII Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Cytuj
Gość Aneta Napisano 18 Luty Zgłoszenie Napisano 18 Luty Dzień dobry, Proszę o wymiary pomieszczen i rysunki. Zaneta3433@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty Zgłoszenie Napisano 19 Luty 9 godzin temu, Gość Aneta napisał: Dzień dobry, Proszę o wymiary pomieszczen i rysunki. Zaneta3433@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi