Gość Kamill Napisano 30 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektem Karolina II, proszę o e-mail z dokładnymi rysunkami na adres ewelaina11@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2019 11 godzin temu, Gość Kamill napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektem Karolina II, proszę o e-mail z dokładnymi rysunkami na adres ewelaina11@wp.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Nieszka Napisano 3 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2019 Witam, jestem bardzo zainteresowan tym projektem, czy mogę prosić o bardziej szczegółowe rysunki oraz jakieś informacje na temat ceny na adres agadyjan@op.pl z góry bardzo dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2019 12 godzin temu, Nieszka napisał: Witam, jestem bardzo zainteresowan tym projektem, czy mogę prosić o bardziej szczegółowe rysunki oraz jakieś informacje na temat ceny na adres agadyjan@op.pl z góry bardzo dziękuję. Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Aktualne ceny projektu znajdują się na stronie internetowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojt Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2019 Witam Proszę o szegółowe rysunki i dodatkowe materiały dotyczące tego projektu. Czy posiadają już Państwo zdjęcia zrealizowanego projektu? wojciech.tomiczek@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2019 31 minut temu, Gość Wojt napisał: Witam Proszę o szegółowe rysunki i dodatkowe materiały dotyczące tego projektu. Czy posiadają już Państwo zdjęcia zrealizowanego projektu? wojciech.tomiczek@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Wszystkie zdjęcia z realizacji, które posiadamy znajdują się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2019 Witam. Czy można prosić o przesłanie szczegółów projektu na adres ewa.siminska@op.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2019 13 godzin temu, Gość Ewa napisał: Witam. Czy można prosić o przesłanie szczegółów projektu na adres ewa.siminska@op.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Ajlona Napisano 10 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2019 Witam zainteresowanych budową domu z projektów Karolina. Na facebooku została założona grupa Karolina- Dobre Domy - Budujemy, w celu wymiany doświadczeń, pomysłów, a także udzielenia pomocy i rad podczas żmudnego procesu stawiania czterech kątów. My zdecydowaliśmy się na projekt Karolina IV z niewielkimi zmianami. Zachęcam do dołączenia do grupy osoby chętne lub budujące dom projektu Karolina Cytuj
Gość Agnes Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2019 Witam. Projekt Karolina jest idealny. Czy mogę prosić o wysłanie dodaktowych materiałów ( rzuty, przekroje, wymiary) na adres e-mail a.j.pradela@gmail.com? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2019 4 godziny temu, Gość Agnes napisał: Witam. Projekt Karolina jest idealny. Czy mogę prosić o wysłanie dodaktowych materiałów ( rzuty, przekroje, wymiary) na adres e-mail a.j.pradela@gmail.com? Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Informacja Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2019 Proszę wysyłanie rysunków szczegółowych na adres jarek33x@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2019 10 godzin temu, Gość Informacja napisał: Proszę wysyłanie rysunków szczegółowych na adres jarek33x@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość kris Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektami #Karolina II #Karol II #Karol III proszę o e-mail z dokładnymi rysunkami na adres avs.technik@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2020 Godzinę temu, Gość kris napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektami #Karolina II #Karol II #Karol III proszę o e-mail z dokładnymi rysunkami na adres avs.technik@gmail.com Dzień dobry, materiały dotyczące projektu Karolina II oraz Karol II zostały wysłane na podany adres. Projekt Karol III jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Karpiński Napisano 18 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2020 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz materiałów dodatkowych dla projektu Karolina II na adres rafal@maxweb.pl pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2020 59 minut temu, Gość Rafał Karpiński napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz materiałów dodatkowych dla projektu Karolina II na adres rafal@maxweb.pl pozdrawiam, Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Białas Napisano 31 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2020 Dzień dobry Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów dotyczących projektu Karolina II na adres bartek-bialas@wp.pl. Na początku przyszłego roku będziemy startowali z budową tylko zastanawiamy się nad Karoliną II LUB VII Z góry bardzo dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2020 8 godzin temu, Gość Bartek Białas napisał: Dzień dobry Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów dotyczących projektu Karolina II na adres bartek-bialas@wp.pl. Na początku przyszłego roku będziemy startowali z budową tylko zastanawiamy się nad Karoliną II LUB VII Z góry bardzo dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
wacwarz Napisano 13 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2020 Witam. Podobnie jak poprzednicy jestem zainteresowany projektem Karolina II. Proszę o przesłanie bardziej szczegółowych informacji na jego temat na mój adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2020 18 godzin temu, wacwarz napisał: Witam. Podobnie jak poprzednicy jestem zainteresowany projektem Karolina II. Proszę o przesłanie bardziej szczegółowych informacji na jego temat na mój adres e-mail. Pozdrawiam Dzień dobry, proszę o podanie adresu e-mail. Pozdrawiam Cytuj
wacwarz Napisano 14 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2020 5 minut temu, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, proszę o podanie adresu e-mail. Pozdrawiam Mój e-mail: wacwarz@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2020 W dniu 14.08.2020 o 09:16, wacwarz napisał: Mój e-mail: wacwarz@o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rysunki do projektu Napisano 28 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2020 Dzień dobry, byłbym zainteresowany rysunkami technicznymi do projektu, prosiłbym o podesłanie ls90909@yahoo.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2020 17 minut temu, Gość Rysunki do projektu napisał: Dzień dobry, byłbym zainteresowany rysunkami technicznymi do projektu, prosiłbym o podesłanie ls90909@yahoo.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi