Dobre Domy Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2019 48 minut temu, Gość Mariusz napisał: Witam serdecznie. Gdyby nie sprawiło Państwu kłopotu to prosiłbym o wysłanie rysunków szczegółowych do projektów Karolina II na adres mariusz12312@onet.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Mariusz. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Piotr Napisano 6 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2019 Witam. Jeśli jest możliwość to proszę o przesłanie na maila pkieliszek@op.pl wymiary pomieszczeń. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2019 13 godzin temu, Gość Piotr napisał: Witam. Jeśli jest możliwość to proszę o przesłanie na maila pkieliszek@op.pl wymiary pomieszczeń. Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Piotr Napisano 7 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem, prosiłbym szczegółowe rysunki do projektu na adres pkieliszek@op.pl , dziękuję . Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2019 3 godziny temu, Gość Piotr napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem, prosiłbym szczegółowe rysunki do projektu na adres pkieliszek@op.pl , dziękuję . Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Karol Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2019 Witam, jakie są wymiary garażu? Czy mogę prosić o przesłanie planu projektu z wymiarami? mój mail karoolz@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2019 17 godzin temu, Gość Karol napisał: Witam, jakie są wymiary garażu? Czy mogę prosić o przesłanie planu projektu z wymiarami? mój mail karoolz@wp.pl Dzień dobry, Wymiary garażu to 576cm x 606cm. Szczegółowe rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2019 Witam. Jest możne dostępny do tego projektu w wersji lustrzanej projekt wentylacji mechanicznej? Zamierzam też zastosować gruntową pompę ciepła, pozostawiając kominek (na wszelki wypadek, częste przerwy w dostawie energii elektrycznej), jaki byłby koszt dołączenia pompy do projektu? Cytuj
Gość Sylwia Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2019 Witam. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o szczegółowe rysunki do projektu, jeśli to możliwe, na adres syntia19@onet.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2019 13 godzin temu, Gość Sylwia napisał: Witam. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o szczegółowe rysunki do projektu, jeśli to możliwe, na adres syntia19@onet.eu Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2019 17 godzin temu, Gość Karolina napisał: Witam. Jest możne dostępny do tego projektu w wersji lustrzanej projekt wentylacji mechanicznej? Zamierzam też zastosować gruntową pompę ciepła, pozostawiając kominek (na wszelki wypadek, częste przerwy w dostawie energii elektrycznej), jaki byłby koszt dołączenia pompy do projektu? Dzień dobry, tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji. Można zamówić u nas projekt wentylacji mechanicznej w cenie 615 zł + koszt wysyłki. Czas oczekiwania to około 5 dni. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Fiona Napisano 2 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2019 Witam, czy ktoś już jest na etapie realizacji budowy? Cytuj
Gość Pawel Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2019 Witam czy mógłbym prosić o projekt z wymiarami? Maxsiu19@gmail.com jak długo bym musiał czekac na projekt po jego zakupie? Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2019 14 godzin temu, Gość Pawel napisał: Witam czy mógłbym prosić o projekt z wymiarami? Maxsiu19@gmail.com jak długo bym musiał czekac na projekt po jego zakupie? Dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Czas oczekiwania na projekt to około 2-3 dni robocze, przy sposobie zapłaty przelewem projekt wysyłamy po zaksięgowaniu wpłaty, przy opcji za pobraniem projekt wysyłany jest tego samego bądź kolejnego dnia. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Paulina M. Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2019 Dzień dobry, jestem również zainteresowana tym projektem i czy w związku z tym także moglabym otrzymac droga mailowa wszystkie szczegółowe wymiary budynku? E-mail: paulina2013@op.pl. Dziękuje i pozdrawaiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2019 12 godzin temu, Gość Paulina M. napisał: Dzień dobry, jestem również zainteresowana tym projektem i czy w związku z tym także moglabym otrzymac droga mailowa wszystkie szczegółowe wymiary budynku? E-mail: paulina2013@op.pl. Dziękuje i pozdrawaiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Kama Napisano 2 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2019 Mogłabym prosić o informację jaki materiał jest użyty na podjeździe (chodzi mi o te "kamyczki:)? Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2019 1 godzinę temu, Gość Kama napisał: Mogłabym prosić o informację jaki materiał jest użyty na podjeździe (chodzi mi o te "kamyczki:)? Dzień dobry, domyślam się, że chodzi o kostkę brukową. Pozdrawiam Cytuj
marcel81 Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2019 witam,jestem zainteresowana projektem domu Karolina 2,prosze o przesłanie rzutów i rysunków szczegółowych do projektu,oraz zestawienie materiałów do budowy domu.Jesli jest to mozliwe prosze o przesłanie tez kosztorysu.pozd. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2019 15 godzin temu, marcel81 napisał: witam,jestem zainteresowana projektem domu Karolina 2,prosze o przesłanie rzutów i rysunków szczegółowych do projektu,oraz zestawienie materiałów do budowy domu.Jesli jest to mozliwe prosze o przesłanie tez kosztorysu.pozd. Dzień dobry, Proszę o podanie adresu e-mail, na który wyślemy rysunki szczegółowe, tabelkę z kosztami budowy oraz zestawienie materiałów do stanu surowego. Kosztorysy są dostępne w naszej pracowni odpłatnie. Pozdrawiam Cytuj
marcel81 Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2019 witam,podaje email. brzuska.agata@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2019 10 godzin temu, marcel81 napisał: witam,podaje email. brzuska.agata@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2019 Witam prosze o przesłanie rysunków i rzutów potrzebuje sprawdzic czy domek zmiesci sie na mojej dzialce dziekuj meil: mateuszzaucha@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2019 13 godzin temu, Gość Mateusz napisał: Witam prosze o przesłanie rysunków i rzutów potrzebuje sprawdzic czy domek zmiesci sie na mojej dzialce dziekuj meil: mateuszzaucha@vp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Klementyna Napisano 15 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Maj 2019 Dzień dobry Bardzo ciekawy projekt, poproszę o przesłanie dodatkowych materiałów na maila klementyna4@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi