Redaktor Napisano 16 Listopad 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2021 21 godzin temu, Gość Prośba o rysunki szczegóło napisał: Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres iza.bialas@interia.pl. Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 8 Luty 2022 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2022 Dzień dobry, poproszę o szczegółowe rysunki projektu, głównie chodzi mi o wymiary pomieszczeń. Email rudnicki12@op.pl Cytuj
Redaktor Napisano 9 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2022 20 godzin temu, Gość Tomasz napisał: Dzień dobry, poproszę o szczegółowe rysunki projektu, głównie chodzi mi o wymiary pomieszczeń. Email rudnicki12@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aleksandra Napisano 28 Listopad 2022 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2022 Dzień dobry, poproszę o szczegółowe rysunki projektu, głównie chodzi mi o wymiary pomieszczeń. Email: shuuutupp@gmail.com Cytuj
Redaktor Napisano 29 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2022 12 godzin temu, Gość Aleksandra napisał: Dzień dobry, poproszę o szczegółowe rysunki projektu, głównie chodzi mi o wymiary pomieszczeń. Email: shuuutupp@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 24 Sierpień 2023 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2023 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i danych tego projektu na adres: olesdawid@outlook.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2023 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2023 12 godzin temu, Gość Dawid napisał: Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i danych tego projektu na adres: olesdawid@outlook.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Cytuj
Gość Mateusz Napisano 8 Maj Zgłoszenie Napisano 8 Maj Witam. czy mozna prosic o przesłanie materiałów na maila? perpetum95@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj Zgłoszenie Napisano 9 Maj 22 godziny temu, Gość Mateusz napisał: Witam. czy mozna prosic o przesłanie materiałów na maila? perpetum95@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi