Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, również jestem zainteresowana tym projektem i rozważam jego zakup. Proszę o szczegóły na maila jowe@o2.pl projekt wspaniały!
  • Odpowiedzi 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Witam. Proszę podac jeśli to możliwe wymiary domu w prZekroju, tzn. wysokość ścian/ pokoi parteru oraz. max wysokość na poddaszu.
Napisano
14 godzin temu, Gość Ania G napisał:

Witam. Proszę podac jeśli to możliwe wymiary domu w prZekroju, tzn. wysokość ścian/ pokoi parteru oraz. max wysokość na poddaszu.

Dzień dobry, wysokość pokoi na parterze wynosi 269 cm, na poddaszu 233 cm. W razie potrzeby możemy wysłać Pani zwymiarowane rysunki. Pozdrawiam. 

Gość Monika
Napisano
Witam, Czy mogę prosić o szczegóły projektu Karol i Karol II łącznie z kosztorysem jeśli jest dostępny. sorreloutlet@mail.com
Napisano
10 godzin temu, Gość Monika napisał:

Witam, Czy mogę prosić o szczegóły projektu Karol i Karol II łącznie z kosztorysem jeśli jest dostępny. sorreloutlet@mail.com

Dzień dobry, rysunki szczegółowe domku Karol II zostały wysłane na podany adres. Projekt Karol jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej. Rysunki szczegółowe będą dostępne w połowie stycznia. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). Pozdrawiam. 

Gość Stawczyk
Napisano

Witam, bardzo proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres stawczyk2@poczta.fm. Dziękuję i pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Gość Piotr L.
Napisano

Witam ponownie, poproszę o rzuty szczegółowe projektu domu Karol II na adres: pplorenc@gmail.com

Otrzymałem już rysunki domu Karolina II, więc chętnie porównamy oba projekty, co ułatwi nam wybór.

pozdr. serdecznie

Napisano
4 godziny temu, Gość Piotr L. napisał:

Witam ponownie, poproszę o rzuty szczegółowe projektu domu Karol II na adres: pplorenc@gmail.com

Otrzymałem już rysunki domu Karolina II, więc chętnie porównamy oba projekty, co ułatwi nam wybór.

pozdr. serdecznie

Dzień dobry,
Materiały szczegółowe zostały wysłane. Pozdrawiam!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gość Marcin
Napisano
Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres knmrosiak@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam.
Gość Marcin
Napisano
Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres knmrosiak@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam.
Gość Marcin
Napisano
  • 1 month later...
Napisano
Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres manta22@interia.pl. Dziękuję.
  • 1 month later...
Gość Mateusz
Napisano

Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanieszczegółów projektu na adres tobii__31@vp.pl Dziękuję.

Napisano
Witam czy ktoś już buduje ten projekt? My zaczynamy w październiku i chętnie bym porozmawial z kimś kto już zaczął bądź zaczyna budowe Kontakt adrian.osinski92@gmail.com