Dobre Domy Napisano 3 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2019 9 godzin temu, Gość Witold napisał: Dzień dobry . Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów projektu Piwonia na adres mejerwitold@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Wiktor Napisano 30 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2019 Dzień dobry poproszę o szczegółowe informacje na temat tego projektu i dostępne darmowe wyceny. wiktor.sosnowski1@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2019 5 godzin temu, Gość Wiktor napisał: Dzień dobry poproszę o szczegółowe informacje na temat tego projektu i dostępne darmowe wyceny. wiktor.sosnowski1@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mateusz Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2019 Dzień dobry, proszę o przesłanie dodatkowych materiałów projektu piwonia na adres : mbyczenko@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2019 4 godziny temu, Gość Mateusz napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie dodatkowych materiałów projektu piwonia na adres : mbyczenko@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 27 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2019 Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń, zestawienie materiałów do stanu surowego oraz tabelę z podziałem na koszty budowy. Moj e mail : marc0@op.pl. Dziękuję ! Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2019 W dniu 27.07.2019 o 16:16, Gość Marek napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń, zestawienie materiałów do stanu surowego oraz tabelę z podziałem na koszty budowy. Moj e mail : marc0@op.pl. Dziękuję ! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Przemasxo Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2020 Witam, poproszę o szczegółowe rysunki z wymiarami pomieszczeń oraz nieodpłatne zestawienie materiałów do stanu surowego oraz tabelkę z uproszczonympodziałem na koszty budowy. Z góry dziękuję przemekgaza@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2020 1 minutę temu, Przemasxo napisał: Witam, poproszę o szczegółowe rysunki z wymiarami pomieszczeń oraz nieodpłatne zestawienie materiałów do stanu surowego oraz tabelkę z uproszczonympodziałem na koszty budowy. Z góry dziękuję przemekgaza@gmail.com Dzień dobry, wszystkie dostępne darmowe materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michal Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2020 Dzień dobry, czy mógłbym prosić rysunki na adres michalek1912@gmail.com? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2020 16 godzin temu, Gość Michal napisał: Dzień dobry, czy mógłbym prosić rysunki na adres michalek1912@gmail.com? Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2020 Dzień dobry, tak sobie porównuję ten projekt Piwonia do projektu Judyta i mam wrażenie, że salon będzie w nim dużo gorzej doświetlony czy może się mylę ? Można się ratować ewentualnie dodatkowymi oknami na antresoli, ale tu z kolei przeszkadzają krokwie narożne. Jakiś pomyśl na rozwiązanie tego problemu ? Wizualizacja wewnętrzna Judyty doskonale pokazuje doświetlenie, ale w przypadku Piwonii ciężko jest stwierdzić jak ono wypada. Pozdrawiam, Michał Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2020 18 godzin temu, Gość Michał napisał: Dzień dobry, tak sobie porównuję ten projekt Piwonia do projektu Judyta i mam wrażenie, że salon będzie w nim dużo gorzej doświetlony czy może się mylę ? Można się ratować ewentualnie dodatkowymi oknami na antresoli, ale tu z kolei przeszkadzają krokwie narożne. Jakiś pomyśl na rozwiązanie tego problemu ? Wizualizacja wewnętrzna Judyty doskonale pokazuje doświetlenie, ale w przypadku Piwonii ciężko jest stwierdzić jak ono wypada. Pozdrawiam, Michał Dzień dobry, doświetlenie pomieszczeń jest zgodne z przepisami i w naszej ocenie wystarczające dla pokoju dziennego. Istnieje możliwość doprojektowania okien w ścianie bocznej lub w połaci dachowej nad salonem. Pozdrawiam Cytuj
Gość PIWONIA pytanie dot.budowy Napisano 9 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2020 Witam,cz ktos z Panstwa podjal sie budowy projektu PIWONIA.Miala bym kilka pytan,prosze o kontakt pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje Cytuj
Gość Piwonia-budowa domu Napisano 9 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2020 PIwonia-budowa domu bez garażu i poddasza użytkowego.Czy ktos z Państwa buduje lub zamierza podjac sie tej realizacji?Prosze o kontakt. Cytuj
Gość Piwonia-zdjecia wnętrza, Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2020 Dzień dobry,a moze warto by bylo poprosic osoby ktore zakupily ten projekt o udostepnienie zdjec z budowy,skoro nie posiadacie Panstwo wizualizacji wnetrza. Cytuj
Gość Andrzej Napisano 20 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2020 Witam, Czy moga Państwo podać wymiary tarasu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2020 16 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Witam, Czy moga Państwo podać wymiary tarasu? Dzień dobry, możemy przesłać rysunki szczegółowe z wymiarami na adres mailowy. Taras ma nieregularny kształt w związku z czym łatwiej będzie odczytać dane, które Pana interesują z rysunku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Ola Napisano 21 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2020 Witam, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, wymiarów pomieszczeń oraz materiałów darmowych na adres olastelmach@interia.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Gość Gość Ola Napisano 21 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2020 Jeśli nie sprawi to problemu to proszę o szczegóły dla projektów Judyta i Piwonia na powyższy adres e-mail. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2020 12 godzin temu, Gość Gość Ola napisał: Jeśli nie sprawi to problemu to proszę o szczegóły dla projektów Judyta i Piwonia na powyższy adres e-mail. Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość justine0414 Napisano 12 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2020 Witam jestem zainteresowana projektem Piwonia - bardzo proszę o przesłanie danych szczegółowych dotyczących wymiarów (m.in. tarasu) oraz zestawienia materiałów na adres justine0414@O2.pl Pozdrawiam: Justyna Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2020 W dniu 12.04.2020 o 23:57, Gość justine0414 napisał: Witam jestem zainteresowana projektem Piwonia - bardzo proszę o przesłanie danych szczegółowych dotyczących wymiarów (m.in. tarasu) oraz zestawienia materiałów na adres justine0414@O2.pl Pozdrawiam: Justyna Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2020 Witam. Czy ktoś już wybudował ten dom i mógłby podzielić się zdjęciami z realizacji? Cytuj
Gość Adrian Napisano 4 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2020 Witam, jeśli to możliwe to prosiłbym o wysłanie rysunków z dokładnymi wymiarami pomieszczeń. I mam pytanie czy byłaby możliwość wydzielenia garderoby w największej sypialni bez większego naruszania konstrukcji? Mój email adrianbroda@op.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi