Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dawid
Napisano

Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres  na adres chatnickname1@gmail.com ?

• Odpowiedzi 148
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Iwona
Napisano

Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe w odbiciu lustrzanym i przesłanie na adres sklepgolda@gmail.com

Gość Grzegorz
Napisano
Dzień dobry, Proszę o szczegółowe rysunki oraz kosztorys  - vgraffiti2019@gmail.com
  •  
Napisano
2 godziny temu, Gość Iwona napisał:

Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe w odbiciu lustrzanym i przesłanie na adres sklepgolda@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Napisano
Godzinę temu, Gość Grzegorz napisał:
Dzień dobry, Proszę o szczegółowe rysunki oraz kosztorys  - vgraffiti2019@gmail.com
  •  

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne.

Pozdrawiam

Gość Przemek
Napisano

Dzień dobry,

Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres przemek.bajon@gmail.com

Gość EDYTA
Napisano

Witam,

czy jest osoba, która wybudowała już dom DUNKAN IV? jeżeli tak to proszę o wrzucenie zdjęć z realizacji :)

Interesuje mnie też czy wykonał ktoś elewacje inną niż w projekcie?

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Daniel
Napisano

Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i wizualizacji wnętrza Dunkan IV na adres daniel.pawlik1987@gmail.com. 

Napisano
5 godzin temu, Gość Daniel napisał:

Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i wizualizacji wnętrza Dunkan IV na adres daniel.pawlik1987@gmail.com. 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Nie mamy opracowanych wizualizacji wnętrz tego projektu.

Pozdrawiam

Gość Dzien Dobry
Napisano

Chciałabym poprosić również o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Dukan IV na zolnierz25@Onet.pl

Napisano

Dzień dobry,

Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres  na adres - biuro@restauracjagaspar.pl ?

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam, 

Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres  na adres: kamilkedzior1505@interia.pl

Pozdrawiam 

Napisano

Witam. Czy mogę prosić o wysłanie rysunków szczegółowych na maila: emila.osman97@gmail.com ? Pozdrawiam

Gość Bastek
Napisano

Witam. Czy mogę prosić o wysłanie rysunków szczegółowych na maila: bastek2001@o2.pl Pozdrawiam

• 1 month later...