Gość Dawid Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2020 Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres na adres chatnickname1@gmail.com ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iwona Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2020 Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe w odbiciu lustrzanym i przesłanie na adres sklepgolda@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2020 Dzień dobry, Proszę o szczegółowe rysunki oraz kosztorys - vgraffiti2019@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2020 3 godziny temu, Gość Dawid napisał: Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres na adres chatnickname1@gmail.com ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2020 2 godziny temu, Gość Iwona napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe w odbiciu lustrzanym i przesłanie na adres sklepgolda@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2020 Godzinę temu, Gość Grzegorz napisał: Dzień dobry, Proszę o szczegółowe rysunki oraz kosztorys - vgraffiti2019@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemek Napisano 22 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2020 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres przemek.bajon@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2020 13 minut temu, Gość Przemek napisał: Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres przemek.bajon@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość EDYTA Napisano 24 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2020 Witam, czy jest osoba, która wybudowała już dom DUNKAN IV? jeżeli tak to proszę o wrzucenie zdjęć z realizacji Interesuje mnie też czy wykonał ktoś elewacje inną niż w projekcie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 3 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2020 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i wizualizacji wnętrza Dunkan IV na adres daniel.pawlik1987@gmail.com. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2020 5 godzin temu, Gość Daniel napisał: Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i wizualizacji wnętrza Dunkan IV na adres daniel.pawlik1987@gmail.com. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nie mamy opracowanych wizualizacji wnętrz tego projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dzien Dobry Napisano 6 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2020 Chciałabym poprosić również o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Dukan IV na zolnierz25@Onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2020 18 godzin temu, Gość Dzien Dobry napisał: Chciałabym poprosić również o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Dukan IV na zolnierz25@Onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Asia Napisano 8 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2020 Dzień dobry, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres na adres - biuro@restauracjagaspar.pl ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2020 14 godzin temu, Gość Asia napisał: Dzień dobry, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres na adres - biuro@restauracjagaspar.pl ? Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 11 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2020 Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres na adres: kamilkedzior1505@interia.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2020 8 godzin temu, Gość Kamil napisał: Witam, Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres na adres: kamilkedzior1505@interia.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilkedzior1505@gmail.com Napisano 12 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2020 2 godziny temu, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Pomyliłem adres email, proszę o ponowne wysłanie na adres kamilkedzior1505@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Emila Napisano 12 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2020 Witam. Czy mogę prosić o wysłanie rysunków szczegółowych na maila: emila.osman97@gmail.com ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2020 22 godziny temu, kamilkedzior1505@gmail.com napisał: Pomyliłem adres email, proszę o ponowne wysłanie na adres kamilkedzior1505@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2020 21 godzin temu, Gość Emila napisał: Witam. Czy mogę prosić o wysłanie rysunków szczegółowych na maila: emila.osman97@gmail.com ? Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bastek Napisano 16 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2020 Witam. Czy mogę prosić o wysłanie rysunków szczegółowych na maila: bastek2001@o2.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2020 3 minuty temu, Gość Bastek napisał: Witam. Czy mogę prosić o wysłanie rysunków szczegółowych na maila: bastek2001@o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość megon Napisano 13 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Witam. czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na megon@megon.pl ? Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2020 15 godzin temu, Gość megon napisał: Witam. czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na megon@megon.pl ? Dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi