Gość Nat Napisano 22 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 22 Grudzień 2023 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem. Czy można prosić o przesłanie wszystkich możliwych materiałów na adres mailowy : natalken@interia.pl ? Z góry bardzo dziękuję :) Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2023 W dniu 22.12.2023 o 09:42, Gość Nat napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem. Czy można prosić o przesłanie wszystkich możliwych materiałów na adres mailowy : natalken@interia.pl ? Z góry bardzo dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Paulina Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń Witam, czy istnieje możliwosć adaptacji poddasza w projekcie Nala? Proszę również o przesłanie szczegółów projektu Nala na adres mailowy: silmeenkeli@gmail.com. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2 godziny temu, Gość Paulina napisał: Witam, czy istnieje możliwosć adaptacji poddasza w projekcie Nala? Proszę również o przesłanie szczegółów projektu Nala na adres mailowy: silmeenkeli@gmail.com. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Ewelina Napisano 20 Styczeń Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń Dzień dobry, czy jest możliwość adaptacji poddasza? jaki koszt. Proszę o wysyłkę na adres Ewelina@fejm.pl. Dziękuję i pozdrawiam Ewelina Cytuj
Gość Wojciech , Napisano 7 Luty Zgłoszenie Napisano 7 Luty Dzień dobry, jestem zainteresowany budową tego domu. Czy można prosić o przesłanie wszystkich możliwych materiałów na adres mailowy : mazurczakw69@gmail.com Z góry bardzo dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty Zgłoszenie Napisano 8 Luty 20 godzin temu, Gość Wojciech , napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany budową tego domu. Czy można prosić o przesłanie wszystkich możliwych materiałów na adres mailowy : mazurczakw69@gmail.com Z góry bardzo dziękuję Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Cytuj
Gość Robert Płotka Napisano 11 Luty Zgłoszenie Napisano 11 Luty Witam serdecznie. Jestem zainteresowany projektem Nala. Czy można prosić o zestawienie materiałów na SSZ na maila rob.plotka@gmail.com Cytuj
Gość Sandra Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Napisano 12 Marzec Dzień dobry Jestem zainteresowana projektem Nala. Proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres mailowy : sanderka8898@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 22 godziny temu, Gość Sandra napisał: Dzień dobry Jestem zainteresowana projektem Nala. Proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres mailowy : sanderka8898@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Gość Sylwia Napisano 6 Maj Zgłoszenie Napisano 6 Maj Dzień dobry, proszę o wysłanie rysunku szczegółowego na adres: sylwia.golebiowska@op.pl Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj Zgłoszenie Napisano 8 Maj W dniu 6.05.2024 o 08:14, Gość Sylwia napisał: Dzień dobry, proszę o wysłanie rysunku szczegółowego na adres: sylwia.golebiowska@op.pl Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Gość Jadzia Napisano 26 Sierpień Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień Dzień dobry Jestem zainteresowana projektem Nala 100 m 2 w odbiciu lustrzanym. Proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres mailowy : j.r.padak@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 24 minuty temu, Gość Jadzia napisał: Dzień dobry Jestem zainteresowana projektem Nala 100 m 2 w odbiciu lustrzanym. Proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres mailowy : j.r.padak@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Gość Marta Napisano 31 Sierpień Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień Witam, proszę o przesłanie kosztorysu budowy domu i rysunku szczegółowego, na adres marta586@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Wrzesień Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień W dniu 31.08.2024 o 09:48, Gość Marta napisał: Witam, proszę o przesłanie kosztorysu budowy domu i rysunku szczegółowego, na adres marta586@poczta.fm Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Kosztorysy dostępne są odpłatnie - zamówienie można złożyć przez naszą stronę https://www.dobredomy.pl/projekty/kosztorysy/kosztorys_stanu_wykonczonego_144/, lub mailowo pod adresem info@dobredomy.pl Cytuj
Gość dagmara Napisano 3 Wrzesień Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu na adres dagmara.fpb@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 23 godziny temu, Gość dagmara napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu na adres dagmara.fpb@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Julia Napisano 13 Listopad Zgłoszenie Napisano 13 Listopad Dzień dobry, Jestem zainteresowana rojektem Nala. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres email: julia0151@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2 godziny temu, Gość Julia napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowana rojektem Nala. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres email: julia0151@o2.pl Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi