Gość Nat Napisano 22 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 22 Grudzień 2023 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem. Czy można prosić o przesłanie wszystkich możliwych materiałów na adres mailowy : natalken@interia.pl ? Z góry bardzo dziękuję :) Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2023 W dniu 22.12.2023 o 09:42, Gość Nat napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem. Czy można prosić o przesłanie wszystkich możliwych materiałów na adres mailowy : natalken@interia.pl ? Z góry bardzo dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Paulina Napisano 4 Styczeń 2024 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2024 Witam, czy istnieje możliwosć adaptacji poddasza w projekcie Nala? Proszę również o przesłanie szczegółów projektu Nala na adres mailowy: silmeenkeli@gmail.com. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2024 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2024 2 godziny temu, Gość Paulina napisał: Witam, czy istnieje możliwosć adaptacji poddasza w projekcie Nala? Proszę również o przesłanie szczegółów projektu Nala na adres mailowy: silmeenkeli@gmail.com. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Ewelina Napisano 20 Styczeń 2024 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2024 Dzień dobry, czy jest możliwość adaptacji poddasza? jaki koszt. Proszę o wysyłkę na adres Ewelina@fejm.pl. Dziękuję i pozdrawiam Ewelina Cytuj
Gość Wojciech , Napisano 7 Luty 2024 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2024 Dzień dobry, jestem zainteresowany budową tego domu. Czy można prosić o przesłanie wszystkich możliwych materiałów na adres mailowy : mazurczakw69@gmail.com Z góry bardzo dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2024 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2024 20 godzin temu, Gość Wojciech , napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany budową tego domu. Czy można prosić o przesłanie wszystkich możliwych materiałów na adres mailowy : mazurczakw69@gmail.com Z góry bardzo dziękuję Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Cytuj
Gość Robert Płotka Napisano 11 Luty 2024 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2024 Witam serdecznie. Jestem zainteresowany projektem Nala. Czy można prosić o zestawienie materiałów na SSZ na maila rob.plotka@gmail.com Cytuj
Gość Sandra Napisano 12 Marzec 2024 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2024 Dzień dobry Jestem zainteresowana projektem Nala. Proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres mailowy : sanderka8898@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2024 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2024 22 godziny temu, Gość Sandra napisał: Dzień dobry Jestem zainteresowana projektem Nala. Proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres mailowy : sanderka8898@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Gość Sylwia Napisano 6 Maj 2024 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2024 Dzień dobry, proszę o wysłanie rysunku szczegółowego na adres: sylwia.golebiowska@op.pl Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2024 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2024 W dniu 6.05.2024 o 08:14, Gość Sylwia napisał: Dzień dobry, proszę o wysłanie rysunku szczegółowego na adres: sylwia.golebiowska@op.pl Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Gość Jadzia Napisano 26 Sierpień 2024 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2024 Dzień dobry Jestem zainteresowana projektem Nala 100 m 2 w odbiciu lustrzanym. Proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres mailowy : j.r.padak@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2024 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2024 24 minuty temu, Gość Jadzia napisał: Dzień dobry Jestem zainteresowana projektem Nala 100 m 2 w odbiciu lustrzanym. Proszę o przesłanie szczegółów projektu na adres mailowy : j.r.padak@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Gość Marta Napisano 31 Sierpień 2024 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2024 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu budowy domu i rysunku szczegółowego, na adres marta586@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2024 W dniu 31.08.2024 o 09:48, Gość Marta napisał: Witam, proszę o przesłanie kosztorysu budowy domu i rysunku szczegółowego, na adres marta586@poczta.fm Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Kosztorysy dostępne są odpłatnie - zamówienie można złożyć przez naszą stronę https://www.dobredomy.pl/projekty/kosztorysy/kosztorys_stanu_wykonczonego_144/, lub mailowo pod adresem info@dobredomy.pl Cytuj
Gość dagmara Napisano 3 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2024 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu na adres dagmara.fpb@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2024 23 godziny temu, Gość dagmara napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu na adres dagmara.fpb@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Julia Napisano 13 Listopad 2024 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2024 Dzień dobry, Jestem zainteresowana rojektem Nala. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres email: julia0151@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2024 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2024 2 godziny temu, Gość Julia napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowana rojektem Nala. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres email: julia0151@o2.pl Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi