Gość Luka Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2018 Witam czy mozna prosic o przeslanie kosztorysu budowy i rysunki szczegółowe na adres lukalabuda@gmail.com. Ps. Projekt rewewlacja!!!!!!! Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2018 3 godziny temu, Gość Luka napisał: Witam czy mozna prosic o przeslanie kosztorysu budowy i rysunki szczegółowe na adres lukalabuda@gmail.com. Ps. Projekt rewewlacja!!!!!!! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Bardzo się cieszymy z tak pozytywnej opinii. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marek Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2018 Witam czy można prosić o kosztorys na adres nikon.mod@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2018 47 minut temu, Gość Marek napisał: Witam czy można prosić o kosztorys na adres nikon.mod@gmail.com Dzień dobry, kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oraz zestawienie powierzchni dachu i ścian. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Piotr Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2019 Czy dopuszczacie Państwo budowę domu w wersji szkieletowej drewnianej oczywiście adoptowanej przez branżową firmę lub uprawnionego projektanta - konstruktora ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2019 14 godzin temu, Gość Piotr napisał: Czy dopuszczacie Państwo budowę domu w wersji szkieletowej drewnianej oczywiście adoptowanej przez branżową firmę lub uprawnionego projektanta - konstruktora ? Dzień dobry, zgadzamy się na zmianę technologi, możemy wystawić Panu bezpłatną zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Piotr Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2019 Dziękuję za zgodę na zmianę technologii tak więc poproszę o rysunki szczegółowe aby można było opracować kosztorys dla wersji szkieletowej z góry dzięki i pozdrawiam , na marginesie bardzo funkcjonalny i spójny projekt a przy tym ładny oby był hitem 2019 roku , mój adres email : optimal - minimal@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2019 2 godziny temu, Gość Piotr napisał: Dziękuję za zgodę na zmianę technologii tak więc poproszę o rysunki szczegółowe aby można było opracować kosztorys dla wersji szkieletowej z góry dzięki i pozdrawiam , na marginesie bardzo funkcjonalny i spójny projekt a przy tym ładny oby był hitem 2019 roku , mój adres email : optimal - minimal@wp.pl Rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość bezel_ek Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2019 Witam serdecznie. Czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów oraz rysunków szczegółowych na maila grzesiek.ephs@gmail.com Dziękuje! Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2019 12 godzin temu, Gość bezel_ek napisał: Witam serdecznie. Czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów oraz rysunków szczegółowych na maila grzesiek.ephs@gmail.com Dziękuje! Pozdrawiam, Grzesiek Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Sylwia Napisano 16 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2019 Witam.Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów na adres mar.dal@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Projekt rewelacja!!! Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2019 4 godziny temu, Gość Sylwia napisał: Witam.Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów na adres mar.dal@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Projekt rewelacja!!! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Piotr Napisano 18 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2019 Dzień dobry! Czy mógłbym prosić o podesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na maila screamytimmy@gmail.com? Pozdrawiam! Piotr Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2019 11 godzin temu, Gość Piotr napisał: Dzień dobry! Czy mógłbym prosić o podesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na maila screamytimmy@gmail.com? Pozdrawiam! Piotr Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość fudio82 Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2019 Dzień dobry. Projekt bajka!!! Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na maila i cokolwiek jeszcze macie na adres fudio82@gmail.com? Serdecznie pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2019 8 godzin temu, Gość fudio82 napisał: Dzień dobry. Projekt bajka!!! Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na maila i cokolwiek jeszcze macie na adres fudio82@gmail.com? Serdecznie pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marcin Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2019 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienie materiałów na adres marwie8459@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2019 12 godzin temu, Gość Marcin napisał: Witam, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienie materiałów na adres marwie8459@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2019 Dzień dobry, Bardzo proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na maila busz.justyna2506@gmail.com Pozdrawiam, Justyna Busz. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2019 30 minut temu, Gość Justyna napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na maila busz.justyna2506@gmail.com Pozdrawiam, Justyna Busz. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Franek Napisano 22 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2019 Witam czy moglbym prosic o przeslaniie rysunkow szczegolowych i zstawienie materialow na mftf1@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2019 17 godzin temu, Gość Franek napisał: Witam czy moglbym prosic o przeslaniie rysunkow szczegolowych i zstawienie materialow na mftf1@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Hanna Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2019 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na maila hanna.jonczk@gmail.com, z góry dziękuję i pozdrawiam H Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2019 18 godzin temu, Gość Hanna napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na maila hanna.jonczk@gmail.com, z góry dziękuję i pozdrawiam H Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zula Napisano 14 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2019 Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i przekroju na adres zula.heca@gmail.com. Łączę pozdrowienia, Z. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi