Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam czy mozna prosic o przeslanie kosztorysu budowy i rysunki szczegółowe na adres lukalabuda@gmail.com.

Ps. Projekt rewewlacja!!!!!!!

• Odpowiedzi 194
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
3 godziny temu, Gość Luka napisał:

Witam czy mozna prosic o przeslanie kosztorysu budowy i rysunki szczegółowe na adres lukalabuda@gmail.com.

Ps. Projekt rewewlacja!!!!!!!

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Bardzo się cieszymy z tak pozytywnej opinii. Pozdrawiam.

Napisano
47 minut temu, Gość Marek napisał:

Witam czy można prosić o kosztorys na adres nikon.mod@gmail.com

Dzień dobry, kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). 

W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oraz zestawienie powierzchni dachu i ścian. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam.

• 4 weeks later...
Napisano
Czy dopuszczacie Państwo budowę domu w wersji szkieletowej drewnianej oczywiście adoptowanej przez branżową firmę lub uprawnionego projektanta - konstruktora ?
Napisano
14 godzin temu, Gość Piotr napisał:

Czy dopuszczacie Państwo budowę domu w wersji szkieletowej drewnianej oczywiście adoptowanej przez branżową firmę lub uprawnionego projektanta - konstruktora ?

Dzień dobry, zgadzamy się na zmianę technologi, możemy wystawić Panu bezpłatną zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam. 

Napisano

Dziękuję za zgodę na zmianę technologii tak więc poproszę o rysunki szczegółowe aby można było opracować kosztorys dla wersji szkieletowej z góry dzięki i pozdrawiam , na marginesie bardzo funkcjonalny i spójny projekt a przy tym  ładny oby był hitem 2019 roku ,  mój adres email : optimal - minimal@wp.pl 

Napisano
2 godziny temu, Gość Piotr napisał:

Dziękuję za zgodę na zmianę technologii tak więc poproszę o rysunki szczegółowe aby można było opracować kosztorys dla wersji szkieletowej z góry dzięki i pozdrawiam , na marginesie bardzo funkcjonalny i spójny projekt a przy tym  ładny oby był hitem 2019 roku ,  mój adres email : optimal - minimal@wp.pl 

Rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 4 weeks later...
Gość bezel_ek
Napisano

Witam serdecznie. Czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów oraz rysunków szczegółowych na maila grzesiek.ephs@gmail.com

Dziękuje!

Pozdrawiam,
Grzesiek

Napisano
12 godzin temu, Gość bezel_ek napisał:

Witam serdecznie. Czy mogę prosić o przesłanie zestawienia materiałów oraz rysunków szczegółowych na maila grzesiek.ephs@gmail.com

Dziękuje!

Pozdrawiam,
Grzesiek

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 1 month later...
Gość Sylwia
Napisano
Witam.Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów na adres mar.dal@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Projekt rewelacja!!!
Napisano
4 godziny temu, Gość Sylwia napisał:

Witam.Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów na adres mar.dal@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Projekt rewelacja!!!

Napisano
Dzień dobry! Czy mógłbym prosić o podesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na maila screamytimmy@gmail.com? Pozdrawiam! Piotr
Napisano
11 godzin temu, Gość Piotr napisał:

Dzień dobry! Czy mógłbym prosić o podesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na maila screamytimmy@gmail.com? Pozdrawiam! Piotr

Gość fudio82
Napisano

Dzień dobry. Projekt bajka!!! Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na maila i cokolwiek jeszcze macie na adres fudio82@gmail.com? Serdecznie pozdrawiam

Napisano
8 godzin temu, Gość fudio82 napisał:

Dzień dobry. Projekt bajka!!! Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na maila i cokolwiek jeszcze macie na adres fudio82@gmail.com? Serdecznie pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano
Witam, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienie materiałów na adres marwie8459@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam
Napisano
12 godzin temu, Gość Marcin napisał:

Witam, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienie materiałów na adres marwie8459@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.
Pozdrawiam

Gość Justyna
Napisano
Dzień dobry, Bardzo proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na maila busz.justyna2506@gmail.com Pozdrawiam, Justyna Busz.
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam czy moglbym prosic o przeslaniie rysunkow szczegolowych i zstawienie materialow na mftf1@op.pl
  • 3 weeks later...
Gość Hanna
Napisano
Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na maila hanna.jonczk@gmail.com, z góry dziękuję i pozdrawiam H
Napisano
18 godzin temu, Gość Hanna napisał:

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na maila hanna.jonczk@gmail.com, z góry dziękuję i pozdrawiam H

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Gość Zula
Napisano
Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i przekroju na adres zula.heca@gmail.com. Łączę pozdrowienia, Z.