Gość Zestawienie materiałowe Napisano 9 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2023 Mam problem z zestawieniem materiałowym. Według tabel licząc poszczególne średnice wychodzi mi 3,5 tony a podsuma wszystkich prętów pod tabelami to prawie 5t. Czy macie może konkretny spis prętów zbrojeniowych o danej średnicy jakie będą potrzebne? Cytuj
Redaktor Napisano 9 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2023 6 godzin temu, Gość Zestawienie materiałowe napisał: Mam problem z zestawieniem materiałowym. Według tabel licząc poszczególne średnice wychodzi mi 3,5 tony a podsuma wszystkich prętów pod tabelami to prawie 5t. Czy macie może konkretny spis prętów zbrojeniowych o danej średnicy jakie będą potrzebne? Dzień dobry, zestawienie stali znajduje się w materiałach pomocniczych. W razie pytań i wątpliwości prosimy o kontakt na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam Cytuj
Gość Artur Napisano 13 Marzec 2023 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2023 Witam, Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki do projektu Jasmina I, podaje maila: ania.czo@o2.pl Z góry dziękuję pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2023 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2023 W dniu 13.03.2023 o 06:48, Gość Artur napisał: Witam, Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki do projektu Jasmina I, podaje maila: ania.czo@o2.pl Z góry dziękuję pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Cytuj
Gość ZJanczak Napisano 21 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 21 Grudzień 2023 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres zjanczak88@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 22 Grudzień 2023 18 godzin temu, Gość ZJanczak napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres zjanczak88@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Cytuj
Gość Kamil Napisano 8 Sierpień Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień Witam czy mógłbym otrzymać szczegółowe rzuty budynku ? Ławy fundamenty parter i przekroje ? Wraz z zestawieniem materiałów ? Mail fejmikz@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Sierpień Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 11 godzin temu, Gość Kamil napisał: Witam czy mógłbym otrzymać szczegółowe rzuty budynku ? Ławy fundamenty parter i przekroje ? Wraz z zestawieniem materiałów ? Mail fejmikz@gmail.com Dzień dobry, dostępne bezpłatnie materiały zostały wysłane na podany adres. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi