Gość Michał Napisano 13 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2020 Witam . Jestem zainteresowany projektem Jasmina 1. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres michalmendyka@op.pl. Dodatkowo mam pytanie czy możliwe będzie zwiększenie kąta nachyelnia dachu na 30stopni (wymogi MPZP)? Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2020 15 godzin temu, Gość Michał napisał: Witam . Jestem zainteresowany projektem Jasmina 1. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres michalmendyka@op.pl. Dodatkowo mam pytanie czy możliwe będzie zwiększenie kąta nachyelnia dachu na 30stopni (wymogi MPZP)? Pozdrawiam, Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Można wprowadzić wymienione zmiany do projektu. Istnieją dwa warianty wprowadzenia zmian: 1) w naszej pracowni przed dokonaniem zakupu projektu. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. 2) po zakupie projektu, poprzez projektanta adaptującego. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2020 Witam, Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki do projektu Jasmina I, podaje maila: lukpe.93@wp.pl. Z góry dziękuję pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2020 3 godziny temu, Gość Łukasz napisał: Witam, Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki do projektu Jasmina I, podaje maila: lukpe.93@wp.pl. Z góry dziękuję pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 21 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2020 Dzień dobry, jestem również zainteresowany projektem Jasmina I. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres pawel_k27@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2020 16 godzin temu, Gość Paweł napisał: Dzień dobry, jestem również zainteresowany projektem Jasmina I. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres pawel_k27@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2020 Witam serdecznie, jestem zainteresowana projektem Jasmina I. Proszę o rysunki szczegółowe. Czy ktoś z Państwa jest w trakcie budowy tego domu? Pozdrawiam iwona.golon@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2020 14 godzin temu, Gość Iwona napisał: Witam serdecznie, jestem zainteresowana projektem Jasmina I. Proszę o rysunki szczegółowe. Czy ktoś z Państwa jest w trakcie budowy tego domu? Pozdrawiam iwona.golon@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgosia Napisano 2 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2020 Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Jasmina I. Z góry bardzo dziękuję. gosiapk@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2020 1 minutę temu, Gość Małgosia napisał: Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Jasmina I. Z góry bardzo dziękuję. gosiapk@tlen.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr. Napisano 31 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2020 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych danych na adres : maxtel@o2.pl . Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2020 12 godzin temu, Gość Piotr. napisał: Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych danych na adres : maxtel@o2.pl . Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
bartek3868@onet.pl Napisano 20 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2020 Dnia 24.05.2018 o 09:00, Redaktor napisał: Projekt domu Jasmina I Szczegółowy opis projektu domu Jasmina I znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/jasminaI Zapraszamy do dyskusji! Poprosił bym o szczgulowe rysunki , kosztorys i jeśli posiada ktoś jakieś zdjęcia z budowy bartek3868@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2020 1 godzinę temu, bartek3868@onet.pl napisał: Poprosił bym o szczgulowe rysunki , kosztorys i jeśli posiada ktoś jakieś zdjęcia z budowy bartek3868@onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 4 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2020 Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres: b.marzec63@wp.pl Z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2020 14 godzin temu, Gość Gość napisał: Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres: b.marzec63@wp.pl Z góry dziękuję Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 17 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2020 Dzień dobry, zainteresował mnie projekt Jasmina 1. Nie bardzo wyobrażam sobie jak wygląda strop na takim rzucie. Czy moga Państwa przesłać rysunek stropu? Chciałbym zobaczyc ile tam jest żelbetu w belkach i płytach ,a ile stropu teriva. Jesli to mozliwe to prosze o rysunki na maila: pasieka@pszczelarnia.eu Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2020 5 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Dzień dobry, zainteresował mnie projekt Jasmina 1. Nie bardzo wyobrażam sobie jak wygląda strop na takim rzucie. Czy moga Państwa przesłać rysunek stropu? Chciałbym zobaczyc ile tam jest żelbetu w belkach i płytach ,a ile stropu teriva. Jesli to mozliwe to prosze o rysunki na maila: pasieka@pszczelarnia.eu Pozdrawiam Dzień dobry, nie udostępniamy rysunków konstrukcyjnych przed zakupem projektu. Prześlemy rysunki poglądowe oraz zestawienie materiałów do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Artur Napisano 7 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2021 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych danych na adres : arturradeck19@gmail.com . Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2021 5 godzin temu, Gość Artur napisał: Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych danych na adres : arturradeck19@gmail.com . Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jerzy Napisano 11 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2021 Witam, czy mogę prosić o materiały na maila bit56@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2021 11 godzin temu, Gość Jerzy napisał: Witam, czy mogę prosić o materiały na maila bit56@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Jasmina lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/207969281201284 Cytuj
Gość Andrey Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2021 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych danych na adres: odd1990@gmail.com. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2021 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2021 W dniu 23.10.2021 o 00:13, Gość Andrey napisał: Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych danych na adres: odd1990@gmail.com. Dzień dobry, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi