Gość Grażyna Napisano 9 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2019 również proszę o o przesłanie szczególowych rysunków na adres: grazkabor@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2019 3 godziny temu, Gość Grażyna napisał: również proszę o o przesłanie szczególowych rysunków na adres: grazkabor@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Anna Napisano 4 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2019 Czy jest gdzieś w województwie łodzkim pobudowany dom Jasmina 1 ? Chętnie bym zobaczyła gdyz jestem zainteresowana projektem . Cytuj
Gość patryk Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2019 proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres : email271@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2019 10 godzin temu, Gość patryk napisał: proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres : email271@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ala Napisano 8 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2019 Witam Jestem zainteresowana zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich. Mój e-mail ala.k1@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2019 Godzinę temu, Gość Ala napisał: Witam Jestem zainteresowana zakupem projektu Jasmina I o pow. 162,30 m2 . Potrzebuje zwymiarowane rzuty projektu. Chodzi mi o wymiar wszystkich. Mój e-mail ala.k1@poczta.onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Asia B Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2019 Czy jest gdzieś w województwie łodzkim pobudowany dom Jasmina 1 ? Chętnie bym zobaczyła gdyz jestem zainteresowana projektem . Ja również jestem zainteresowana obejrzeniem wybudowanego domu Jasmina 1 w województwie łódzkim, bądź wielkopolskim. Bardzo proszę o info jeśli byłaby taka możliwość, mój @ betkowska.trans@gmail.com Pozdrawiam! ;) Cytuj
Gość Aneta Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2019 witam . Jestem zainteresowana projektem Jasmina 1 . Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres nefretete72@interia.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2019 9 godzin temu, Gość Aneta napisał: witam . Jestem zainteresowana projektem Jasmina 1 . Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres nefretete72@interia.eu Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Jasmina 1 Napisano 25 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2019 Witam, Jestem zainteresowany projektem Jaśmina I. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów, zestawienia materiałów i inne dostępne darmowe opracowania dotyczące projektu na adres odkrywca11@10g.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2019 5 godzin temu, Gość Jasmina 1 napisał: Witam, Jestem zainteresowany projektem Jaśmina I. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów, zestawienia materiałów i inne dostępne darmowe opracowania dotyczące projektu na adres odkrywca11@10g.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Władysław Kuźmicz Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2019 Witam, Jestem zainteresowany projektem Jaśmina I. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów, zestawienia materiałów i inne dostępne darmowe opracowania dotyczące projektu na adres: w.kuzmicz@op.pl Pozdrawiam wk Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2019 18 godzin temu, Gość Władysław Kuźmicz napisał: Witam, Jestem zainteresowany projektem Jaśmina I. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów, zestawienia materiałów i inne dostępne darmowe opracowania dotyczące projektu na adres: w.kuzmicz@op.pl Pozdrawiam wk Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Soltis Napisano 30 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2019 Dzień dobry Jestem zainteresowany budową tego domu. Bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i innych dostępnych materiałów celem wstępnego przymierzenia się do budowy. Adres e-mail - soltissimus@gmail.com Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2019 8 godzin temu, Gość Soltis napisał: Dzień dobry Jestem zainteresowany budową tego domu. Bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i innych dostępnych materiałów celem wstępnego przymierzenia się do budowy. Adres e-mail - soltissimus@gmail.com Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Jasmina I Napisano 6 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2019 Witam, proszę o dodatkowe materiały na mail: justynabrojek@wp.pl . Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Lipiec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2019 3 godziny temu, Gość Jasmina I napisał: Witam, proszę o dodatkowe materiały na mail: justynabrojek@wp.pl . Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość wfmn Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2019 Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów tego projektu na adres bodzianyilona@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2019 2 godziny temu, Gość wfmn napisał: Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów tego projektu na adres bodzianyilona@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 14 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2019 Dnia 09.02.2019 o 16:07, Gość Grażyna napisał: dzień dobry Czy ktoś z Państwa rozpoczął budowę tego domu Jasmina 162,30m kw.? Dzień dobry, czy ktoś wybudował ten dom i byłby tak miły, żebym mogła się z nim skontaktować??? Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj
Gość Rysunki szczegółowe Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2019 Dzień dobry, Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres jan.wnek@interia.pl Szczególnie interesuje mnie wysokość kondygnacji. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2019 11 godzin temu, Gość Rysunki szczegółowe napisał: Dzień dobry, Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres jan.wnek@interia.pl Szczególnie interesuje mnie wysokość kondygnacji. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość piotr Napisano 18 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2019 proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres : piter181066@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2019 6 godzin temu, Gość piotr napisał: proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres : piter181066@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi