Gość Taras Napisano 11 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2021 Witam, mogę poprosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów do projektu Marina Mała II i Marina Mała II lustrzane odbicie na maila: domtar26@onet.pl Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2021 12 godzin temu, Gość Taras napisał: Witam, mogę poprosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów do projektu Marina Mała II i Marina Mała II lustrzane odbicie na maila: domtar26@onet.pl Dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anita Napisano 2 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2021 Witam. Mogłabym prosić o przesłanie na maila dokumentacji projektu Marina Mała II - odbicie lustrzane (szczegółowe rysunki, rzuty, przekroje, kosztorys, itp.) na e-mail: cabaj.a@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Redaktor Napisano 2 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2021 9 godzin temu, Gość Anita napisał: Witam. Mogłabym prosić o przesłanie na maila dokumentacji projektu Marina Mała II - odbicie lustrzane (szczegółowe rysunki, rzuty, przekroje, kosztorys, itp.) na e-mail: cabaj.a@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam Cytuj
Gość materiałów do Marina Mała2 Napisano 20 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2021 Witam, mogę poprosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów do projektu Marina Mała II lustrzane odbicie na maila: pawelmrozik23@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Redaktor Napisano 21 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2021 9 godzin temu, Gość materiałów do Marina Mała2 napisał: Witam, mogę poprosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów do projektu Marina Mała II lustrzane odbicie na maila: pawelmrozik23@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Marina lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/3004843693128186 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi