Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
1 godzinę temu, Gość Kamila napisał:

Witam można prosić o rysunki i koszty na kamika6@wp.pl 

Dzień dobry,
W dniu dzisiejszym otrzyma Pani rysunki szczegółowe do projektu Marina Mała II. Koszty budowy oraz zestawienia materiałowe będą dostępne za około 2 tygodnie. Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Napisano
Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Marina Mała II na maila: dudek.klaudia@o2.pl. Z góry dziękuję.
Napisano
1 godzinę temu, Gość Klaudia napisał:

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Marina Mała II na maila: dudek.klaudia@o2.pl. Z góry dziękuję.

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztów. Z góry dziękuję I Pozdrawiam broncio@o2.pl

Napisano

Witam, ja również prosiłabym o szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego (o ile to możliwe) na maila brychcykatarzyna@gmail.com
Z góry serdecznie dziękuję.

Napisano
1 godzinę temu, Gość kbr napisał:

Witam, ja również prosiłabym o szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego (o ile to możliwe) na maila brychcykatarzyna@gmail.com
Z góry serdecznie dziękuję.

Dzień dobry,
W dniu dzisiejszym prześlemy materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

Gość Patrycja91
Napisano

Witam. Również proszę o szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów na jettix91@interia.pl

Pozdrawiam serdecznie

Gość Patrycja91
Napisano
W dniu 26.10.2018 o 14:32, Dobre Domy napisał:

Dzień dobry!

W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe.

Pozdrawiam!

Witam. Niestety w dalszym ciągu nie otrzymałam od Państwa materiałów. Pozdrawiam

Napisano
2 godziny temu, Gość Patrycja91 napisał:

Witam. Niestety w dalszym ciągu nie otrzymałam od Państwa materiałów. Pozdrawiam

Dzień dobry!

W celu otrzymania materiałów szczegółowych, proszę podać e-mail kontaktowy bądź napisać zapytanie na adres: info@dobredomy.pl

Pozdrawiam!

Napisano
witam serdecznie, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres mc@lichtex.pl . dziękuję i pozdrawiam
Napisano
8 godzin temu, Gość mc napisał:

witam serdecznie, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres mc@lichtex.pl . dziękuję i pozdrawiam

Dzień dobry,

Materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Paweł.
Napisano
Dzień Dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: pawel0160@vp.pl , serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
Napisano

Witam. Proszę o przesłanie mi na maila ( hahs93@onet.pl ) kosztorysu do projektu Marina Mała 2. Pozdrawiam 

Napisano
13 godzin temu, Gość Darek napisał:

Witam. Proszę o przesłanie mi na maila ( hahs93@onet.pl ) kosztorysu do projektu Marina Mała 2. Pozdrawiam 

Dzień dobry, przed zakupem projektu udostępniamy jedynie zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Uproszczony kosztorys został wysłany na podany adres. Pozdrawiam.

• 5 weeks later...
Gość Tomasz
Napisano
Proszę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów wersji podstawowej oraz odbicia lustrzanego na adres: tomekk.ferenc@gmail.com
Napisano
13 godzin temu, Gość Tomasz napisał:

Proszę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów wersji podstawowej oraz odbicia lustrzanego na adres: tomekk.ferenc@gmail.com

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 2 weeks later...
Napisano
Witam! Proszę o przesłanie na maila dokumentacji projektu Marina Mała II (szczegółowe rysunki, rzuty, przekroje itp) na e-mail:ankagusciora@wp.pl Dziękuję bardzo i pozdrawiam!