Gość Darek G Napisano 28 Luty 2022 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2022 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy dariusz.giba@gmail.com Dziękuję, Darek Cytuj
Redaktor Napisano 1 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2022 11 godzin temu, Gość Darek G napisał: Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy dariusz.giba@gmail.com Dziękuję, Darek Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość ewelina Napisano 16 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2023 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy ewelinakarwat.siekanska@gmail.com Dziękuję, Cytuj
Redaktor Napisano 16 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2023 2 godziny temu, Gość ewelina napisał: Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy ewelinakarwat.siekanska@gmail.com Dziękuję, Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Smm, Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2023 Ja również poproszę o wysłanie na adres Sylvia853@wp.pl Pisałam wiele razy i zero odp. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2023 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2023 W dniu 7.02.2023 o 17:51, Gość Smm, napisał: Ja również poproszę o wysłanie na adres Sylvia853@wp.pl Pisałam wiele razy i zero odp. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Czy dostała od nas Pani maila z rysunkami do projektu Magnolia? W systemie widzę, że koleżanka z działu Obsługi Klienta również przesyłała maila z rysunkami. Może trafiają do folderu SPAM? Ewentualnie czy ma Pani inny adres mailowy, na jaki moglibyśmy przesłać rysunki? Pozdrawiam Cytuj
Gość Dom Napisano 2 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2023 Dzień dobry, poproszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres email: dom.dom.domowy@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2023 17 godzin temu, Gość Dom napisał: Dzień dobry, poproszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres email: dom.dom.domowy@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Karol Napisano 30 Lipiec 2023 Zgłoszenie Napisano 30 Lipiec 2023 Witam Pochwalcie się proszę zdjęciami swoich elewacji w Magnolii 😉 Cytuj
Gość Luiza Napisano 8 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów projektu na adres: talkoluiza@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień W dniu 8.04.2024 o 13:27, Gość Luiza napisał: Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów projektu na adres: talkoluiza@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi