Gość Dobre Domy Napisano 14 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2020 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków Magnolii na adres widomski.p@gmail.com Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2020 3 minuty temu, Gość Dobre Domy napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków Magnolii na adres widomski.p@gmail.com Dziekuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aga Napisano 27 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2020 Witam. Poproszę o szczegolowe rysunki na maila Abiardzka@op.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2020 16 godzin temu, Gość Aga napisał: Witam. Poproszę o szczegolowe rysunki na maila Abiardzka@op.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2020 Dzień dobry, Bardzo proszę o szczegółowe rysunki na maila e.k.bartkowski@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2020 10 godzin temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o szczegółowe rysunki na maila e.k.bartkowski@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Danuta Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2020 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Judyta na adres mailowy danuta.7m@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Danuta Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2020 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy danuta.7m@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2020 7 godzin temu, Gość Danuta napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Judyta na adres mailowy danuta.7m@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2020 7 godzin temu, Gość Danuta napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy danuta.7m@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy astiz12@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 10 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2020 Pytanie czy ktoś z forum wybudował dom wg projektu Magnolia ? Jeśli tak prośba o kontakt na astiz12@o2.pl. Chętnie podpytam o kilka szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2020 16 godzin temu, Gość Karol napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy astiz12@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość prośba Napisano 23 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2021 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy renataswir@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2021 W dniu 23.01.2021 o 11:49, Gość prośba napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy renataswir@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ElizaP Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres epiotrowicz@op.pl. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2021 21 godzin temu, Gość ElizaP napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres epiotrowicz@op.pl. Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 16 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2021 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Magnolia na adres anna.szul17@gmail.com. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2021 W dniu 16.04.2021 o 12:13, Gość Anna napisał: Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Magnolia na adres anna.szul17@gmail.com. Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 24 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2021 Dzień Dobry, Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki na adres: szechla22@gmail.com ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2021 W dniu 24.04.2021 o 15:39, Gość Kamil napisał: Dzień Dobry, Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki na adres: szechla22@gmail.com ? Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 25 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2021 Dzień dobry, Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych projektu magnolia (lustrzane odbicie) na adres nowaczek333@poczta.onet.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaktor Napisano 25 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2021 6 godzin temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych projektu magnolia (lustrzane odbicie) na adres nowaczek333@poczta.onet.pl Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Napisano 15 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2021 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy katarzyna.ostrowska5@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 11 godzin temu, Gość Kasia napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Magnolia na adres mailowy katarzyna.ostrowska5@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi