Dobre Domy Napisano 22 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2020 19 godzin temu, Gość Maciek napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie planów szczegółowych na adres maciej1945@vp.pl Pozdrawiam, Maciej Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość ziajka Napisano 23 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2020 Witam, czy można w projekcie zrezygnować z pustki nad salonem i w tym miejscu uzyskać dodatkowy strych ? pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2020 Godzinę temu, Gość ziajka napisał: Witam, czy można w projekcie zrezygnować z pustki nad salonem i w tym miejscu uzyskać dodatkowy strych ? pozdrawiam. Dzień dobry, tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Remigiusz Napisano 4 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2020 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie planów szczegółowych, szacunkowych kosztów budowy oraz jeśli są Państwo w posiadaniu zdjęć zrealizowanych projektów Arizona na adres remek.szymik@gmail.com Pozdrawiam, Remigiusz Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2020 12 godzin temu, Gość Remigiusz napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie planów szczegółowych, szacunkowych kosztów budowy oraz jeśli są Państwo w posiadaniu zdjęć zrealizowanych projektów Arizona na adres remek.szymik@gmail.com Pozdrawiam, Remigiusz Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Wszystkie zdjęcia z realizacji naszych projektów, które posiadamy znajdują się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 6 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2020 Dzień dobry, czy ktoś z Państwa ma projekt Arizona lub już go buduje? Ewentualnie bardzo podobny? Bardzo prosiłabym o kontakt. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 29 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2020 Bardzo proszę o przesłanie planów szczegółowych, szacunkowych kosztów budowy oraz jeśli są Państwo w posiadaniu zdjęć zrealizowanych projektów Arizona na adres ahurning@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2020 18 godzin temu, Gość Anna napisał: Bardzo proszę o przesłanie planów szczegółowych, szacunkowych kosztów budowy oraz jeśli są Państwo w posiadaniu zdjęć zrealizowanych projektów Arizona na adres ahurning@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Wszystkie zdjęcia z realizacji, które posiadamy znajdują się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paps Napisano 31 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2020 witam Bardzo proszę o przesłanie planów szczegółowych, szacunkowych kosztów budowy i wszystkiego co panstwo posiadają odnosnie projektu Arizona Adres: apapappa92@yahoo.pl z góry dziekuje i pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2020 16 godzin temu, Gość Paps napisał: witam Bardzo proszę o przesłanie planów szczegółowych, szacunkowych kosztów budowy i wszystkiego co panstwo posiadają odnosnie projektu Arizona Adres: apapappa92@yahoo.pl z góry dziekuje i pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 5 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2020 Dzien dobry, czy rowniez moge prosic o przeslanie tych materialow na adres: peter.terlecki@gmail.com pozdrawiam, Piotr Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2020 8 godzin temu, Gość Piotr napisał: Dzien dobry, czy rowniez moge prosic o przeslanie tych materialow na adres: peter.terlecki@gmail.com pozdrawiam, Piotr Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kuba Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2020 Dzien dobry, Ja również uprzejmie poproszę o przeslanie tych materialow na adres: k.stadnik@interia.eu Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2020 50 minut temu, Gość Kuba napisał: Dzien dobry, Ja również uprzejmie poproszę o przeslanie tych materialow na adres: k.stadnik@interia.eu Pozdrawiam! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 20 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2020 Dzień dobry. Poproszę o przesłanie materiałów - rysunków (w formacie pdf i/lub dwg jak dostępne) dla tego projektu. Mój adres: kamil.piotr.cwiklak@gmail.com Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2020 15 minut temu, Gość Kamil napisał: Dzień dobry. Poproszę o przesłanie materiałów - rysunków (w formacie pdf i/lub dwg jak dostępne) dla tego projektu. Mój adres: kamil.piotr.cwiklak@gmail.com Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 27 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2020 Dzień dobry, czy dom ten ze względu na duże okna w salonie (szklana ściana) sprawdzi się w opcji z salonem od północy? Od południa mamy ulicę, od północy ogromny ogród. Cytuj
Gość Darek Napisano 27 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2020 Dzień dobry, Nie będę oryginalny ale też poproszę o przesłanie materiałów - rysunków, kosztorysów (w formacie pdf i/lub dwg jakie są dostępne) dla tego projektu. Mój adres e-mail: daro.dk@wp.pl z góry dziękuję. pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2020 16 godzin temu, Gość Justyna napisał: Dzień dobry, czy dom ten ze względu na duże okna w salonie (szklana ściana) sprawdzi się w opcji z salonem od północy? Od południa mamy ulicę, od północy ogromny ogród. Dzień dobry, dom można usytuować dowolnie jednak ze względu na wjazd od południa proponowałabym zapoznać się z podobnym projektem Dakota VII. Można również doprojektować okno w bocznej ścianie budynku co zapewni lepsze doświetlenie salonu. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2020 14 godzin temu, Gość Darek napisał: Dzień dobry, Nie będę oryginalny ale też poproszę o przesłanie materiałów - rysunków, kosztorysów (w formacie pdf i/lub dwg jakie są dostępne) dla tego projektu. Mój adres e-mail: daro.dk@wp.pl z góry dziękuję. pozdrawiam Dzień dobry, wszystkie dostępne darmowe materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość ARIZONA- BUDOWA Napisano 2 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2020 Witam, Ja też nie będę oryginalny, ale też poproszę o przesłanie materiałów - rysunków, kosztorysów (w formacie pdf i/lub dwg jakie są dostępne) dla tego projektu. Mój adres e-mail: hynoka@gmail.com Dodatkowo pytanie do forum. Czy ktoś już buduje Arizonę? pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2020 33 minuty temu, Gość ARIZONA- BUDOWA napisał: Witam, Ja też nie będę oryginalny, ale też poproszę o przesłanie materiałów - rysunków, kosztorysów (w formacie pdf i/lub dwg jakie są dostępne) dla tego projektu. Mój adres e-mail: hynoka@gmail.com Dodatkowo pytanie do forum. Czy ktoś już buduje Arizonę? pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym przeliśmy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Witam Napisano 26 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2020 Witam, czy można prosić o przesłanie szacunkowego kosztorysu na adres email szeli3_3@wp.pl ? Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2020 15 godzin temu, Gość Witam napisał: Witam, czy można prosić o przesłanie szacunkowego kosztorysu na adres email szeli3_3@wp.pl ? Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 6 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2020 On 3/6/2020 at 9:17 AM, Guest Kasia said: Dzień dobry, czy ktoś z Państwa ma projekt Arizona lub już go buduje? Ewentualnie bardzo podobny? Bardzo prosiłabym o kontakt. Pozdrawiam Czesc, zaczelam realizacje Arizony - na dzien dzisiejszy skonczylam fundamenty. Do projektu wprowadzilam male zmiany np. Strop lany nie drewniany, pokoj z lazienka na gorze, salon polaczony z 'sypialnia' skladanymi, przeszklonymi drzwiami (ta sypialnia u mnie pelni funkcje domowego biora). Prowadze swoj wlasny kosztorys prac i materialow wiec jesli ktos ma ochote zobaczyc jak to wyglada 'w praniu' chetnie sie podziele choc narazie skonczony jest tylko pierwszy etap... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi