Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2019 42 minuty temu, Gość Maciej napisał: Witam, Prosilbym o przeslanie rysunkow szczegolowych dla tego projektu na maciek_771@o2.pl. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Pozdrawiam. Cytuj
Ania83 Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2019 17 hours ago, Dobre Domy said: Dzień dobry Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałów na adres asekita@wp.pl. Proszę też o informację jaki byłby koszt zmiany w waszej pracowni w przypadku rezygnacji z poddasza i obniżenia dachu, tak jak w projekcie Dakota Pozdrawiam Ania Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2019 2 godziny temu, Ania83 napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Zapytanie o wycenę zmian proszę kierować na nasz adres mailowy info@dobredomy.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na maila: g_konieczny@o2.pl Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2019 4 godziny temu, Gość Grzegorz napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na maila: g_konieczny@o2.pl Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Daria Napisano 23 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2019 Dzień dobry Bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących tego projektu na adres malygeniusz@mgeniusz.pl. Proszę też o zarys kwotowy kosztów zmian w projekcie w Waszej pracowni, dotyczących spłaszczenia dachu tak jak w projekcie Dakota i rezygnacji z adaptacji poddasza. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2019 8 minut temu, Gość Daria napisał: Dzień dobry Bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących tego projektu na adres malygeniusz@mgeniusz.pl. Proszę też o zarys kwotowy kosztów zmian w projekcie w Waszej pracowni, dotyczących spłaszczenia dachu tak jak w projekcie Dakota i rezygnacji z adaptacji poddasza. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W sprawie wyceny zmian proszę napisać do nas zapytanie na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mikołaj Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2019 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres mikis92@o2.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2019 2 godziny temu, Gość Mikołaj napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres mikis92@o2.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2019 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres skreczmitu@wp.pl Cytuj
Gość Marek Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2019 Czy są już jakieś realizacje tego projektu?? można gdzieś zobaczyć wybudowany dom?? Zaczynam budowę Arizony w kwietniu i chętnie obejrzałbym gotowy dom, chociaż w stanie surowym, póki jeszcze jest czas na zmiany w projekcie itp. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2019 21 godzin temu, Gość Marek napisał: Czy są już jakieś realizacje tego projektu?? można gdzieś zobaczyć wybudowany dom?? Zaczynam budowę Arizony w kwietniu i chętnie obejrzałbym gotowy dom, chociaż w stanie surowym, póki jeszcze jest czas na zmiany w projekcie itp. Dzień dobry, Niestety nie posiadamy informacji na temat postępów w budowie domów realizowanych na podstawie naszych projektów. Zachęcamy do dzielenia się informacjami inwestorów. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2019 W dniu 1.02.2019 o 13:52, Gość Łukasz napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres skreczmitu@wp.pl Dzień dobry, Rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość PAWEŁ Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2019 W dniu 1.02.2019 o 19:09, Gość Marek napisał: Czy są już jakieś realizacje tego projektu?? można gdzieś zobaczyć wybudowany dom?? Zaczynam budowę Arizony w kwietniu i chętnie obejrzałbym gotowy dom, chociaż w stanie surowym, póki jeszcze jest czas na zmiany w projekcie itp. Panie Marku w jakim rejonie Polski buduje Pan Arizonę?? Ja planuję rozpocząć w okolicach lipca - okolice Wrocławia. Proszę o kontakt - okurde@poczta.fm - wymienimy doświadczenia Wprowadziłem kilka zmian w projekcie, chętnie się z nimi podzielę. Jestem na etapie adaptacji - za miesiąc liczę na pozwolenie na budowę. Pozdrawiam Paweł Cytuj
Gość PB Napisano 10 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2019 Witam, czy jest szansa na zrobienie dachu i stropu z prefabrykatów?? Czy przy zastosowaniu wiązarów jest szansa na jakieś pomieszczenie/ strych na nieużytkowym poddaszu?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2019 10 godzin temu, Gość PB napisał: Witam, czy jest szansa na zrobienie dachu i stropu z prefabrykatów?? Czy przy zastosowaniu wiązarów jest szansa na jakieś pomieszczenie/ strych na nieużytkowym poddaszu?? Dzień dobry, Istnieje możliwość zastosowania wiązarów dachowych prefabrykowanych. Uniemożliwi to jednak stworzenie dwukondygnacyjnego salonu i bardzo lub całkowicie ograniczy możliwość stworzenia przestrzeni użytkowej na poddaszu. Aby uzyskać ciekawe rozwiązania wnętrz, takie jak prezentujemy na naszej stronie internetowej polecam zastosowanie tradycyjnej więźby dachowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość P.B Napisano 14 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2019 Dzień dobry, dziękuję za odp. Czy istnieje opcja rezygnacji z poddasza /i wiadomo schodów/ i tak przeprojektować dach aby zrobić z tego projektu parterówkę z jakimś ciekawym rozwiązaniem w salonie - aby nadal strop był otwarty i wysoki - najlepiej w przybliżonym kształcie jak w tym projekcie /antresoli nie musi być/?? Szukam oszczędności bo strop - nawet drewniany - plus ponad 300m2 dachu to spooory wydatek. Kąt dachu mogę mieć każdy - warunki zabudowy mi nic nie narzucają. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2019 13 godzin temu, Gość P.B napisał: Dzień dobry, dziękuję za odp. Czy istnieje opcja rezygnacji z poddasza /i wiadomo schodów/ i tak przeprojektować dach aby zrobić z tego projektu parterówkę z jakimś ciekawym rozwiązaniem w salonie - aby nadal strop był otwarty i wysoki - najlepiej w przybliżonym kształcie jak w tym projekcie /antresoli nie musi być/?? Szukam oszczędności bo strop - nawet drewniany - plus ponad 300m2 dachu to spooory wydatek. Kąt dachu mogę mieć każdy - warunki zabudowy mi nic nie narzucają. Pozdrawiam Dzień dobry, oczywiście, Zmiany, o których Pan pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Pana architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Zmiany w projekcie mogą również wprowadzić architekci w naszej pracowni (są to zmiany dodatkowo płatne). Pozdrawiam! Cytuj
Gość Bojar Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2019 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres pawboj89@gmail.com Pozdrawiam Paweł B Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2019 11 godzin temu, Gość Bojar napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres pawboj89@gmail.com Pozdrawiam Paweł B Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2019 Dzień dobry. Czy jest możliwość dostosowania tego projektu do technologii drewnianej (z bali)? Proszę również o szczegółowe rysunki na maila looxman@o2.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2019 Godzinę temu, Gość Kamil napisał: Dzień dobry. Czy jest możliwość dostosowania tego projektu do technologii drewnianej (z bali)? Proszę również o szczegółowe rysunki na maila looxman@o2.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, nasza pracownia nie zajmuje się projektowaniem domów z bali. Myślę, że najlepiej będzie zadać pytanie o możliwości budowy w tej technologii konkretnej, wyspecjalizowanej w tym firmie. Rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Hubert Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2019 Witam, posiadam projekt Arizona i zastanawiam się nad opcją budowy na płycie fundamentowej ze względu na moje warunki gruntowe. Czy jest możliwość dokupienia projektu płyty fundamentowej? jeśli tak to proszę o przesłanie oferty tamburyn@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2019 14 godzin temu, Gość Hubert napisał: Witam, posiadam projekt Arizona i zastanawiam się nad opcją budowy na płycie fundamentowej ze względu na moje warunki gruntowe. Czy jest możliwość dokupienia projektu płyty fundamentowej? jeśli tak to proszę o przesłanie oferty tamburyn@gmail.com Dzień dobry, nie posiadamy projektu płyty fundamentowej. Tego typu zmiany może Pan wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość ZIG Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2019 Witam, proponuję najpierw wybrać firmę wykonującą płytę i rodzaj płyty a wykonawca sam zaprojektuje płytę zgodnie ze stosowaną technologią np zbrojeniem Ja buduję Arizonę na płycie na XPS, mam już projekt i wyceny w kwietniu zaczynamy Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi