Redaktor Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2018 Projekt domu Dakota VI Szczegółowy opis projektu domu Dakota VI znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/dakotaVI Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Edyta Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2018 Witam, kupiliśmy projekt Dakota V, jednak o wiele bardziej pasuję nam VI chcielibyśmy zamienić czy jest to możliwe od ręki w lipcu zaczynamy budowę ... Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2018 Witam, kupiliśmy projekt Dakota V, jednak o wiele bardziej pasuję nam VI chcielibyśmy zamienić czy jest to możliwe od ręki w lipcu zaczynamy budowę ... Witam! Na wymianę projektu mają Państwo 90 dni. W tym celu proszę o kontakt telefoniczny bądź mailowy na adres: biuro@dobredomy.pl Cytuj
Gość sylwia Napisano 27 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem dakota VI i Dakota VII, proszę o przesłanie materiałów związanych z tym projektem i podanie szacunkowego kosztu budowy na adres syluncia@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem dakota VI i Dakota VII, proszę o przesłanie materiałów związanych z tym projektem i podanie szacunkowego kosztu budowy na adres syluncia@wp.pl Witam Oba projekty są w trakcie opracowania. Powinny być gotowe na koniec czerwca - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2018 kiedy pojawi się wizualizacja zewnętrzna i wewnętrzna do tego projektu??? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2018 kiedy pojawi się wizualizacja zewnętrzna i wewnętrzna do tego projektu??? Witam W najbliższym czasie nie planujemy opracowania wizualizacji zewnętrznych dla domu Dakota VI, wizualizacja wnętrz zbliżona będzie do wizualizacji dla domu Dakota V. Pozdrawiam Cytuj
Gość GRAŻYNA Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 Witam! Proszę o przesłanie na adres grazyna1230@gmail.com -szczegółowy rzut i przekrój budynku DAKOTA VI (wymiary pomieszczeń) -obrys budynku w skali 1:500 w formacie pdf DAKOTA VI -ilość materiałów (ściany, fundamenty,itp) Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 Godzinę temu, Gość GRAŻYNA napisał: Witam! Proszę o przesłanie na adres grazyna1230@gmail.com -szczegółowy rzut i przekrój budynku DAKOTA VI (wymiary pomieszczeń) -obrys budynku w skali 1:500 w formacie pdf DAKOTA VI -ilość materiałów (ściany, fundamenty,itp) Pozdrawiam Dzień dobry! W dniu dzisiejszym prześlemy Pani wszystkie bezpłatne materiały szczegółowe dotyczące projektu. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Ewa Napisano 11 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2018 Witam, jestem zainteresowana projektami: Dakota VI, Dakota VII w związku z tym proszę o przesłanie na adres ewastaczek@wp.pl wszystkie bezpłatne materiały szczegółowe dotyczące projektów. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2018 2 godziny temu, Gość Ewa napisał: Witam, jestem zainteresowana projektami: Dakota VI, Dakota VII w związku z tym proszę o przesłanie na adres ewastaczek@wp.pl wszystkie bezpłatne materiały szczegółowe dotyczące projektów. Pozdrawiam! Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Dakota VI, prośba o podesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów szczegółowych na adres: kowalik.aleksandra@gmail.com. Czy są może inne wersje rozmieszczenia pokoi po prawej stronie domu? Pozdrawiam, Ola Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2018 W dniu 14.09.2018 o 10:29, Gość Ola napisał: Witam, jestem zainteresowana projektem Dakota VI, prośba o podesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów szczegółowych na adres: kowalik.aleksandra@gmail.com. Czy są może inne wersje rozmieszczenia pokoi po prawej stronie domu? Pozdrawiam, Ola witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2018 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Dakota VI. Uprzejmie proszę o przesłanie na adres dariusz.podles@gmail.com wszystkie bezpłatne materiały dotyczące ww. projektu. Proszę wskazać, które dokumenty do projektu są płatne i jaka jest ich cena. Pozdr. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2018 14 godzin temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Dakota VI. Uprzejmie proszę o przesłanie na adres dariusz.podles@gmail.com wszystkie bezpłatne materiały dotyczące ww. projektu. Proszę wskazać, które dokumenty do projektu są płatne i jaka jest ich cena. Pozdr. Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. W zakres płatnej dokumentacji projektowej wchodzi: część architektoniczno-budowlana projektu (część architektoniczna, konstrukcyjna, instalacje sanitarne oraz elektryczne), 4 identyczne egzemplarze projektu , które po adaptacji należy złożyć w Urzędzie, rysunki szczegółowe elementów żelbetowych, zestawienia, schematy. Dodatkowo płatne są także kosztorysy do stanu surowego zamkniętego, stanu wykończonego, kosztorys ślepy oraz projekt wentylacji. Zachęcam także do przeczytania: http://www.dobredomy.pl/informacje/co-zawiera-projekt-domu/ Pozdrawiam! Cytuj
Gość IZABELA Napisano 25 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Listopad 2018 Proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na temat domu szkoda VI na adres janczuraizabela@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2018 9 godzin temu, Gość IZABELA napisał: Proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na temat domu szkoda VI na adres janczuraizabela@gmail.com Dzień dobry, Materiały do projektu Dakota VI zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość GOSIA Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2019 Witam, proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów odnośnie projektu Dakota VI na maila mlodzikowskamalgorzata@gmail.com Dziękuje Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2019 Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres baranskaleksandra@gmail.com ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2019 11 godzin temu, Gość GOSIA napisał: Witam, proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów odnośnie projektu Dakota VI na maila mlodzikowskamalgorzata@gmail.com Dziękuje Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2019 11 godzin temu, Gość Ola napisał: Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres baranskaleksandra@gmail.com ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Niedoczekany Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2019 Klienci napisali prośbę o materiały i dostali je w 10 godzin?? Ja poprosiłem 4 dni temu i nikt do tej pory się nie odezwał. Potrzebne mi na wtorek na spotkanie z wykonawcą i chyba muszę odwołać spotkanie bo nie mam z czym jechać do niego! dana.ch@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2019 40 minut temu, Gość Niedoczekany napisał: Klienci napisali prośbę o materiały i dostali je w 10 godzin?? Ja poprosiłem 4 dni temu i nikt do tej pory się nie odezwał. Potrzebne mi na wtorek na spotkanie z wykonawcą i chyba muszę odwołać spotkanie bo nie mam z czym jechać do niego! dana.ch@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Gdzie prosił Pan o materiały szczegółowe? Na forum nie mamy takiej prośby od Pana. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Doczekany Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2019 Dziękuję bardzo. Jestem jeszcze bardziej usatysfakcjonowany od innych i potraktowany priorytetowo. Dziękuję za materiały a prośbę wysłałem 4 dni temu zgodnie z rozmową tel. na adres: biuro@dobredomy.pl pozdrawiam - dziękuję Cytuj
Gość Ola Napisano 12 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2019 Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres baranskaleksandra@gmail.com ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi