Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 months later...
Napisano

Witam, czy ktoś buduje dom według projektu Neo? Jeśli tak proszę o podanie kosztu budowy stanu surowego zamkniętego.

• 3 months later...
Gość Mania
Napisano

Witam. Wraz z mężem kupiliśmy projekt Neo. Bardzo nam się podoba, powiększyliśmy tylko WC na dole tak aby zmieścił się prysznic, poza tą zmianą nic nie ruszaliśmy, bo jest dla nas idealny.

Czekamy właśnie na pnb i w tym roku ruszamy.

Pozdrawiam!

Gość Mateusz GD
Napisano

Powodzenie, mam 24 lata i tez w przyszlosci bede decydowal sie na ten domek!! tak wiec jeszcze raz powodzenia!!

• 4 months later...
Napisano

Witam. Właśnie zaczęliśmy budowę i idzie gładko. Jak będzie dom będzie stał w całej okazałości to wrzucę zdjęcia. Pzdr

• 4 months later...
Napisano

Witam.

Jestem przed etapem więźby dachowej, posiadam już dachówkę ale brak mi drzewa. Dom stawiam systemem gospodarczym i na obecną chwile wydałem juz 69400 zł plus, minus 1000 zł staram się zapisywać wszystkie wydatki nawet drobne kwoty.

• 1 month later...
Gość łukasz
Napisano

witam my równiez bedziemy budowac dom neo jestesmy na etapie wstepnym

na wiosnę ruszamy

proszę was koledzy wyslijcie mi troche fotek naszego domu na meila

karier7@tlen.pl jakos nie mogę sobie go wyobrazić na etapach budowy

z góry dziekuje

Gość łukasz
Napisano

witaj michale i na wiosnę my ruszamy z neo

bardzo nam sie podoba ale niestety nie ma gdzie zobaczyc jak on powstaje

prosze wyslij mi kilka fotek budowlanych owego domu bede wdzieczny

gg 5999137

karier7@tlen.pl

• 1 month later...
Napisano

Witam, czy też mogę liczyć na fotki? Chciałabym zobaczyć jak wygląda projekt w trakcie realizacji ponieważ w najbliższych dniach zamierzam go kupić. POzdrawiam

iwonkas16@poczta.onet.pl

• 2 weeks later...
Gość Sylwia
Napisano

Witam.

Ostatnio wrzuciłam parę zdjęć z realizacji sso na forum dobrych domów, to można obejrzeć:)/>

PZdr Sylwia

Gość Honorata
Napisano

Witam. Właśnie zaczęliśmy budowę i idzie gładko. Jak będzie dom będzie stał w całej okazałości to wrzucę zdjęcia. Pzdr

Cześć, przeczytałam właśnie Twój wpis na temat rozpoczęcia budowy :)/> Jesteśmy na etapie wyboru projektu i poważnie zastanawiam się nad 'neo". Zależy mi na zobaczeniu domu w realu. Jeśli to możliwe daj proszę znać :)/>. Będę zobowiązana. Pozdrawiam.
  • 10 months later...
Gość Gość
Napisano
Witam, czy też mogę liczyć na fotki? Chciałabym zobaczyć jak wygląda projekt w trakcie realizacji ponieważ w najbliższych dniach zamierzam go kupić. POzdrawiam iwonkas16@poczta.onet.pl

• 1 month later...
Gość lukasz
Napisano

Witam. Wraz z mężem kupiliśmy projekt Neo. Bardzo nam się podoba, powiększyliśmy tylko WC na dole tak aby zmieścił się prysznic, poza tą zmianą nic nie ruszaliśmy, bo jest dla nas idealny.Czekamy właśnie na pnb i w tym roku ruszamy.Pozdrawiam!

witam

rok temu wysłała mi Pani ( bardzo dziekuje) na meila karier7@tlen.pl zdjecia waszego domku nie ukrywam wzoruje sie jedynie na Pani fotkach bardzo ładny dom za 3 tygodnie rusza murarz  w góre narazie mam fundament i bloczki + ocieplenie ich lecz mam do pani wiele innych pytań jesli by mogła pani mi odpisac na meila zebysmy mieli kontakt bardzo mi na tym zalezy mam około 10 pytań bede wdzieczny za opowiedz  (m inn okna kominy itp)

dom piekny lecz pierwszy raz budujemy wraz zoną i chcemy jak najlepiej

poizdrawiam łukasz z terespola :mellow:

• 1 month later...
Gość ania
Napisano

Czy moglabym prosic o podeslanie fotek neo :-) an4@tlen.pl
Gość ania
Napisano

Czy moglabym prosic o podeslanie fotek neo na adres an4@tlen.pl Bardzo prosze i dziekuje

• 4 months later...
Napisano

Witam. Ostatnio wrzuciłam parę zdjęć z realizacji sso na forum dobrych domów, to można obejrzeć:)/> PZdr Sylwia

Witam

Czy mogę liczyć na fotki z budowy?

Szukam projektu i bardzo jestem ciekawy jak wygląda "NEO" w rzeczywistości

Pozdrawiam

Maciek

maciej.szpilma@gmail.com

• 9 years later...
Gość Witam czy mogłabym prosić
Napisano

Witam czy mogłabym prosić zdjęcia z realizacji tego projektu.