redakcja Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2011 Projekt domu Neo Szczegółowy opis projektu domu Neo znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/neo Link do projektu: Projekt Neo Cytuj
Gość Kamila Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2011 Witam, czy ktoś buduje dom według projektu Neo? Jeśli tak proszę o podanie kosztu budowy stanu surowego zamkniętego. Cytuj
Gość Mania Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2012 Witam. Wraz z mężem kupiliśmy projekt Neo. Bardzo nam się podoba, powiększyliśmy tylko WC na dole tak aby zmieścił się prysznic, poza tą zmianą nic nie ruszaliśmy, bo jest dla nas idealny. Czekamy właśnie na pnb i w tym roku ruszamy. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Mateusz GD Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2012 Powodzenie, mam 24 lata i tez w przyszlosci bede decydowal sie na ten domek!! tak wiec jeszcze raz powodzenia!! Cytuj
Gość Mania Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2012 Witam. Właśnie zaczęliśmy budowę i idzie gładko. Jak będzie dom będzie stał w całej okazałości to wrzucę zdjęcia. Pzdr Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2012 Witam. Właśnie zaczęliśmy budowę i idzie gładko. Jak będzie dom będzie stał w całej okazałości to wrzucę zdjęcia. Pzdr Witam, To życzę powodzenia w trakcie budowy i ładnej pogody dla budowlańców. Zachęcam także do umieszczenia zdjęć oraz założenia własnego tematu w naszej kategorii: Mój Dziennik Budowy Pozdrawiam Cytuj
Gość michal Napisano 19 Listopad 2012 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2012 Witam. Jestem przed etapem więźby dachowej, posiadam już dachówkę ale brak mi drzewa. Dom stawiam systemem gospodarczym i na obecną chwile wydałem juz 69400 zł plus, minus 1000 zł staram się zapisywać wszystkie wydatki nawet drobne kwoty. Cytuj
Gość łukasz Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2013 witam my równiez bedziemy budowac dom neo jestesmy na etapie wstepnym na wiosnę ruszamy proszę was koledzy wyslijcie mi troche fotek naszego domu na meila karier7@tlen.pl jakos nie mogę sobie go wyobrazić na etapach budowy z góry dziekuje Cytuj
Gość łukasz Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2013 witaj michale i na wiosnę my ruszamy z neo bardzo nam sie podoba ale niestety nie ma gdzie zobaczyc jak on powstaje prosze wyslij mi kilka fotek budowlanych owego domu bede wdzieczny gg 5999137 karier7@tlen.pl Cytuj
Gość Iwa Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2013 Witam, czy też mogę liczyć na fotki? Chciałabym zobaczyć jak wygląda projekt w trakcie realizacji ponieważ w najbliższych dniach zamierzam go kupić. POzdrawiam iwonkas16@poczta.onet.pl Cytuj
Gość Sylwia Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2013 Witam. Ostatnio wrzuciłam parę zdjęć z realizacji sso na forum dobrych domów, to można obejrzeć:)/> PZdr Sylwia Cytuj
Gość Honorata Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2013 Witam. Właśnie zaczęliśmy budowę i idzie gładko. Jak będzie dom będzie stał w całej okazałości to wrzucę zdjęcia. Pzdr Cześć, przeczytałam właśnie Twój wpis na temat rozpoczęcia budowy :)/> Jesteśmy na etapie wyboru projektu i poważnie zastanawiam się nad 'neo". Zależy mi na zobaczeniu domu w realu. Jeśli to możliwe daj proszę znać :)/>. Będę zobowiązana. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2014 Witam, czy też mogę liczyć na fotki? Chciałabym zobaczyć jak wygląda projekt w trakcie realizacji ponieważ w najbliższych dniach zamierzam go kupić. POzdrawiam iwonkas16@poczta.onet.pl Cytuj
Gość lukasz Napisano 15 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2014 Witam. Wraz z mężem kupiliśmy projekt Neo. Bardzo nam się podoba, powiększyliśmy tylko WC na dole tak aby zmieścił się prysznic, poza tą zmianą nic nie ruszaliśmy, bo jest dla nas idealny.Czekamy właśnie na pnb i w tym roku ruszamy.Pozdrawiam! witam rok temu wysłała mi Pani ( bardzo dziekuje) na meila karier7@tlen.pl zdjecia waszego domku nie ukrywam wzoruje sie jedynie na Pani fotkach bardzo ładny dom za 3 tygodnie rusza murarz w góre narazie mam fundament i bloczki + ocieplenie ich lecz mam do pani wiele innych pytań jesli by mogła pani mi odpisac na meila zebysmy mieli kontakt bardzo mi na tym zalezy mam około 10 pytań bede wdzieczny za opowiedz (m inn okna kominy itp) dom piekny lecz pierwszy raz budujemy wraz zoną i chcemy jak najlepiej poizdrawiam łukasz z terespola Cytuj
Gość ania Napisano 4 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2014 Witam. Właśnie zaczęliśmy budowę i idzie gładko. Jak będzie dom będzie stał w całej okazałości to wrzucę zdjęcia. Pzdr Czy moglabym prosic o podeslanie fotek neo :-) an4@tlen.pl Cytuj
Gość ania Napisano 4 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2014 Czy moglabym prosic o podeslanie fotek neo na adres an4@tlen.pl Bardzo prosze i dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2014 Witam Zachęcamy również do wrzucenia zdjęć tutaj na forum - większa ilość osób będzie mogla je podziwiać. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciek Napisano 13 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2014 Witam. Ostatnio wrzuciłam parę zdjęć z realizacji sso na forum dobrych domów, to można obejrzeć:)/> PZdr Sylwia Witam Czy mogę liczyć na fotki z budowy? Szukam projektu i bardzo jestem ciekawy jak wygląda "NEO" w rzeczywistości Pozdrawiam Maciek maciej.szpilma@gmail.com Cytuj
Gość Witam czy mogłabym prosić Napisano 29 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec Witam czy mogłabym prosić zdjęcia z realizacji tego projektu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi