Gość UlaZ Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2019 Witam czy również mogę prosić rysunki na adres ula9419@wp.pl. pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2019 15 godzin temu, Gość UlaZ napisał: Witam czy również mogę prosić rysunki na adres ula9419@wp.pl. pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2019 Witam Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych do tego projektu w odbiciu lustrzanym. Madrista23@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2019 13 godzin temu, Gość Maciej napisał: Witam Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych do tego projektu w odbiciu lustrzanym. Madrista23@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Meg Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2019 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych Jeżyna II odbicie lustrzane na magbialas@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Styczeń 2020 22 godziny temu, Gość Meg napisał: Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych Jeżyna II odbicie lustrzane na magbialas@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 6 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2020 Witam Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych domu Jeżyna II na e-mail metis8@onet.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2020 18 godzin temu, Gość Kamil napisał: Witam Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych domu Jeżyna II na e-mail metis8@onet.pl. Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 8 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2020 Dzień dobry, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych dot. domu Jeżyna II na maila wojteksa@orange.pl Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2020 11 godzin temu, Gość Wojtek napisał: Dzień dobry, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych dot. domu Jeżyna II na maila wojteksa@orange.pl Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zbigniew Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2020 Dzień dobry, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych dot. domu Jeżyna II na maila huzby@wp.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2020 10 godzin temu, Gość Zbigniew napisał: Dzień dobry, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych dot. domu Jeżyna II na maila huzby@wp.pl. Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł18 Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2020 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych domku Jeżyna II na adres: 18gawlik@wp.pl Jestem zainteresowany zakupem projektu. Mam jeszcze pytania dotyczące tegoż projektu. 1. Czy istnieje możliwość podpiwniczenia budynku w niewielkiej jego części? 2. Czy można zmienić formę przeszklenia, które znajduje się w jadalni obok stołu na zwykłe okno? Chodzi o to aby nie było wypuszczone na zewnątrz, tylko równolegle ze ścianą. Z góry dziękuję za odpowiedź i materiały, Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2020 16 godzin temu, Gość Paweł18 napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych domku Jeżyna II na adres: 18gawlik@wp.pl Jestem zainteresowany zakupem projektu. Mam jeszcze pytania dotyczące tegoż projektu. 1. Czy istnieje możliwość podpiwniczenia budynku w niewielkiej jego części? 2. Czy można zmienić formę przeszklenia, które znajduje się w jadalni obok stołu na zwykłe okno? Chodzi o to aby nie było wypuszczone na zewnątrz, tylko równolegle ze ścianą. Z góry dziękuję za odpowiedź i materiały, Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Remigiusz Napisano 10 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2020 Witam, Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorys na maila remek.szymik@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2020 16 godzin temu, Gość Remigiusz napisał: Witam, Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorys na maila remek.szymik@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Z Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2020 Witam Jestem zainteresowany tym projektem, czy można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego i jeszcze kwestia zmiany kształtu i wielkości okien ( ogolnie chodzi o zmiane z okna balkonowego na zwykłe i w tym wykuszu na zwykłe okno nie narozne z 2 stron i troche wyższe) czy to muszę zmieniać w projekcie i jakie to sa koszty takich zmian a i czy mogę zmienić dach z 30 na 25 stopnic podaje maila mariuszzwierzchowski@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2020 6 godzin temu, Gość Mariusz Z napisał: Witam Jestem zainteresowany tym projektem, czy można prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego i jeszcze kwestia zmiany kształtu i wielkości okien ( ogolnie chodzi o zmiane z okna balkonowego na zwykłe i w tym wykuszu na zwykłe okno nie narozne z 2 stron i troche wyższe) czy to muszę zmieniać w projekcie i jakie to sa koszty takich zmian a i czy mogę zmienić dach z 30 na 25 stopnic podaje maila mariuszzwierzchowski@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil C Napisano 7 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2020 Dzień Dobry Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych do tego projektu w odbiciu lustrzanym oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Kamil Cytuj
Gość Kamil C Napisano 7 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2020 Adres email kamil.czuchryta@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2020 17 minut temu, Gość Kamil C napisał: Dzień Dobry Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych do tego projektu w odbiciu lustrzanym oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Kamil Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
leszekw Napisano 3 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2020 Dnia 14.05.2019 o 13:00, Gość Inwestor napisał: Witam budujemy Jezyne II odbicie lustrzane w okolicach Dębicy. Pozdrawiam Dzień Dobry. Czy jest możliwość obejrzenia domu, Zakupiłem ten projekt będę budował w okolicach Mielca, chciałbym zasięgnąć informacji o techniczne aspekty budowy. Byłbym wdzięczny za kontakt e mail lesta71@onet.eu Pozdrawiam Cytuj
Gość ptaqs Napisano 3 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2020 Witam, Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na maila ptaqs76@wp.pl z ewentualną adaptacją poddasza. Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2020 11 godzin temu, Gość ptaqs napisał: Witam, Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na maila ptaqs76@wp.pl z ewentualną adaptacją poddasza. Dziękuję i Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
automaticbam Napisano 9 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2020 Witam , Poprosiłbym dodatkowe rysunki i szczegóły na temat projektu na adres e-mail walega.mikolaj@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi